Jump to content
Battlefield.no

AlcatraZ

Supermedlem
 • Content Count

  1,700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AlcatraZ

 • Rank
  Underlig skrue
 • Birthday 02/16/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.progamed.com

Profile Information

 • Location
  Førde - Sogn og fjordane`s største by
 • Interests
  Data , gamecube , venner , kjøpe ting , dvd , musikk , osv...
 1. Gjøre stunts med jeepen som tilslutt ender med sjølvmord og epic fail, føler seg ikkje så stor i hatten då
 2. AlcatraZ

  Arsenal

  Bare å ta andreplassen sålenge vi tar førsteplassen
 3. Ha 360-en stående vertikalt så får du sansynligvis ikke RROD, men du kan banne på at om den faller ned horisontalt med spillet i så er det byebye spill, rip fifa08
 4. Synest uten tvil at enkelte spillkritikere har slaktet spillet uten god grunn, spillet har sine feil og er kansje ikkje så nyskapende men føler på ingen måte at det er noko dårlig spill. Det som overasket meg mest med multiplayer var "species team deathmatch" den modusen som fallt mest i smak Dynamikken i Species TDM er ganske morosam der du har Marines som er særdeles effektive om dei holder i lag menst Alien og Predator klarer seg ganske bra aleine. Alien var den eg hadde mest morro med i demoen, men i det siste etter at eg fekk spillet så har Predator blitt den eg spiller mest. Litt uvanlig å spille i begynnelsen men når du lærer deg den så er den ganske givandes å spille
 5. Synest det var fett, er vell alien som faller mest i smak hos meg. Synest dei har gjort ein god jobb med å balansere dei ulike rasene, alien raske og gode nærkamp, kor Predator som er litt treig men til gjengjeld er meir type som spiller meir på det strategiske med ulike våpen på avstand samt svært god å snike seg bak folk, også har du marines som dreper både alien og predator ganske lett med våpen menst på det negative har ganske begrensa syn i forhold til både predator og alien.
 6. Ser fram til Black Dynamite Black Dynamite trailer
 7. Uten tvil Firefox her i gården! Brukte IE før eg tok til fornuft ... samt så synest eg firefox krasjer mindre enn IE og sikkerheten er betre.
 8. AlcatraZ

  Dexter

  Håper virkelig dei avslutter neste sesong, om dei gjer det så har eg trua på at Dexter kan få ein vanvittig god og verdig avsluttning. Håper for guds skyld at dei ikkje har planer om å laga mange fleire etter denne for då er eg redd serien ender opp som dei aller fleste nemlig repetivt og kjedelig. Men for ein fantastisk sesongavsluttning, mest sannsynlig den beste eg nokon gang har sett!
 9. Hadde det vore opptil meg så hadde det vore heilt greit å sleppe julegaver. Greit nokk for små unger men synest ideen med å gi pakker begynner å bli meir og meir eit falskt konsept. Dokke kan flame meg så mykje dokke vil men å gi gaver er meint å være fordi du har lyst å gi og fordi du har lyst å overraske, ikkje fordi det er blitt "tradisjon" samt forventning om å få gave blir heilt feil. "Yes eg fekk nøyaktig den tv'en er alltid har ønsket meg, tuuuuuusen takk det var så omtenksomt" Nei det var ikkje omtenksomt og det var sannelig ikkje overraskende. Julegaver er blitt ein plikt samt alle får somregel det dei ønsker seg og om ikkje så blir dei skuffet. Jul er ikkje det samme som det engang var. No er det styrt av folk som ønsker at flest mulig skal bruke mest mulig penger på harde pakker og gjerne at julen skal bli utvidet til 6 mnder istedenfor 1 veke som det vanligvis var. Snart får vi Jul forspill, Jul-der-vi-lader-opp-til-jul, jul-der-vi-nesten-er-framme-til-jul, sjølve julen, jul after party, juletid ut i mars der vi reflekterer over kva jula gav oss også har vi par mnd fri fra jul også er vi tilbake til den samme skiten.
 10. Ville først skaffet meg haugevis med våpen+ammunisjon, transportert det til eit kjøpesenter med masse mat og stengt alle dører. Så ville eg gått opp på taket og hatt det morro ... bare passe på at eg fryser ned eindel av maten slik at eg kan holde det gående ei stund Klisje men trur det hadde vore det beste
 11. Enig med Maxi at det er ganske camper vennlige maps, folk sitter jo bare i hus og kroker å venter ... skulle ønske det var litt fleire maps som det var i eneren kor banene var smalere og gjerne ikkje så mange veier ein kunne gå. Men skal nokk spille nokre døgn til før eg gjer opp mi meining ... kan jo bare være at ein ikkje er vant med banene enda.
 12. Reset av router funker som regel! Om ikkje det funker så ville eg gått over på å oppdatere firmwaren til ruteren. Om det heller ikkje funker så ville eg søkt etter porter som skal åpnest å gitt tilgang til dei via router softwaren. Om det ikkje funker så ville eg plugga ut routeren, kasta den fra topp etasjen og skaffet ny.
 13. Greit nok at det har gått en stund siden Liverpool faktisk vant ein kamp, men chillen litt da
 14. Ja humor må på plass når dere veit eg har rett
 15. Dokke får kose dokke med denne kampen ... forhåpentligvis klarer dokke å kapre fjerdeplassen i år
×
×
 • Create New...