Jump to content
Battlefield.no

kurt_knut

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by kurt_knut


 1. Vel det jeg synes om patchen (chopper) :

  De har fikset havocen så den er styrbar og det føles ikke ut som man kjører en buss. Deilig at stingere og javelin ikke har like lang lengde på lock on

  MGen på gunnerseat er fiksa, sånn at det kreves mer for å ta ut kjøretøy, den var litt for OP før !

  Negative ting:

  De har ENDA ikke fiksa tvg bug, opplevd 3 ganger allerede at du skyter deg selv når du bruker tvg. Heatseeker er ubrulige mot jet nå, får hit 2 av 20 kanskje, var inne sammen med Zeddius og testet det ut.

  Ja, tvgen tar ut en tanks/apc på et skudd nå, HVIS de ikke bruker reactive armor, har de reactive armor og du skyter på den hver gang så kreves det 5 tvger, så det er både positivt og negativt. Merket at Jet tar meg ut ofte, ikke choppern, bare meg som sitter i cockpit, sånne ting irriterer meg grønt. Kjedelig at det ikke går ann å ha en chopper vs chopper duel lenger, for podsene er ubruklige mot air vehicles.

  å for de som liker å kjøre solo i choppern så er det en ting dere må være obs på. Når dere skyter tvg kan fortsatt alt locke på deg, så du hører ingenting midt i en tvg. Virker også som at anti air kjøretøyene har blitt veldig mye kraftigere, Synes nå den var bra nok fra før av, nå er den litt for OP for min smak..

  Det skal sies at det er mye bra i denne pachen, men det er fortsatt mye som kunne gjort annerledes.


 2. Vi i <TB> - Trønderbataljonen søker nye rekrutter i Battlefield 3

  Litt om oss

  23. Mars 2003 ble Trønderbataljonen stiftet av Rozzoe som den dag idag enda styrer klanen. Spillet var Battlefield 1942 og TB etablerte seg etterhvert i det norske battlefield-communitiet. Etter litt aktivitet i Battlefield Vietnam kom Battlefield 2 i 2005 som ble hovedfokus for TB.

  Der fortsatte klanen der de slapp i 1942 og jobbet seg opp i Norgestoppen, og satte deretter synet mot Europa. Det tok en del kamper, men klarte det til slutt TB var på toppen av Clanbase BF2 ladderen.

  Samtidig som de spilte BF2 så startet de i 2007 en ny seksjon i TB som skulle satse på Battlefield 2142, dette slo ikke helt ann og på nyåret 2008 ble både BF2 og BF2142 takket farvel til. Dette samtidig som TB for første gang bevegde seg ut av Battlefield-franchisen og startet lag som skulle konkurrere i Call of Duty 4.

  I CoD4 endte de opp innen top10 i Norge og deltok på deres første LAN som klan på The eXperience i Danmark før de ga seg.

  Etter CoD4 så ble det Battlefield: Bad Company 2. Og i April 2010 arrangerte TB sin første turnering, KarskKøppen. Dette ble en stor suksess med 8 norske nye og gamle Battlefield-klaner.

  TB ble raskt en av Norges beste BC2 klaner. Der de deltok på BondeLAN'10 og tok storeslem på BC2 compoen med både første, andre og tredje plass. Og som i BF2 klatret de til toppen av Clanbase BC2 ladderen.

  BF3 Sesongen:

  Nå som Battlefield 3 kommer ut ønsker vi å få et stabilt og oppegående lag klar til å kjempe i de liga'er og turneringer som vil dukke opp.

  Dermed leter vi etter folk som kan håndtere mer enn en ting. Vi er spesielt interessert i Jager / chopperpiloter som har erfaring og som kommer til å ha hovedfokuset sitt på noen av

  de kjøretøyene. Er du også en god kar å ha på bakken så skal du selvfølgelig få muligheten !

  TBlogoMedium.jpg

  Deg

  Du skal helst kunne fylle disse kriteriene

  • Må ha klanerfaring
  • Må være minst 16 år (unntak kan selvfølgelig skje)
  • Bør kunne avsette minst tre dager i uken til klanen (treninger + kamper)
  • Trenger ikke å komme fra Trøndelag :thumbsup:
  • Må være en relativ seriøs spiller
  • Tap og vinn med samme sinn
  • Positivt om du liker å ha det gøy på public sammen med andre fra klanen.
  • Teamplay fremfor stats
  • Må våre pålitelig å møte opp til kamp om du har skrevet deg opp, gi beskjed om du ikke kan møte osv.

  Det vi trenger i Battlefield 3 er:

  - Gode piloter (både fly og heli)

  - Tanker/Apc

  - Bakkesoldater

  Om vi virker interessante for deg, så besøk vår hjemmeside på tronderbataljonen.com og lag en tråd på forumet :yell:

  ------

  På vegne av oss i TB, Lykke til ! :yell:

×
×
 • Create New...