Jump to content
Battlefield.no

humaN

Supermedlem
 • Content Count

  3,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Everything posted by humaN

 1. ere no fres!?

 2. humaN

  Exile Taunus

  Det ble forsøkt på Namalsk sist gang tror jeg, hvis det ikke var Chernarus. Husker ikke rekkefølgen BF.no satte dem opp. Kanon oppmøte med folk den første uka og litt etter men dabbet av ganske fort. Jeg personlig er også ute etter noe Arma 2/3 action for tiden. Savnet er stort etter timevis med kriging i mørket.
 3. En av de bedre jeg har hatt på lenge. ENJOY!
 4. Da det på'n igjen med mer Legion progress! Dinget 110 i første økta, den var totalt 36 timer lang, 15 timer på å bli max level. 24 timer til mon tro?

 5. Legion release om snaue 12 timer. RIP RL

 6. Da er vel neste brannmaur.
 7. Noen som har et par tips og triks til en som har en Samsung S2? Ser Pokemon Go har kommet til Google play, men telefonen/enheten min er ikke kompitabel. Edit: Fant ut at jeg kan oppdatere til software til 4.4.2, som skal være kompitabel men herregud å innvikla. Kjøper heller en ny S7.
 8. humaN

  Game of Thrones

  Endelig fått sett alle sesongene. Startet for snaue 2 uker siden. 4 sesonger på 5 dager, må ærlig si at dette er det beste jeg noen gang har sett. Lille Arya slutter aldri å overraske, og jeg må si at historien bak og den kommende om Jon Snow virkelig satte fyr, desidert min favoritt karakter.
 9. Hvis det blir god stemning, kan dere be Headspin eller Daniel plinge meg på steam? Får se om jeg får samla noen gutter så er vi med.
 10. Victor Vran så langt. ARPG
 11. Transformers 1-4 The Divergent Series (Divergent, Insurgent og Alliegent er ute) Signs(?) En kinda Sci-Fi Thriller. Godzilla Pacific Rim Marvel filmer -------------> +++++ 2012
 12. humaN

  A3 Apex - Tanoa

  Vært innom MGT sin Exile server, og jeg må si meg imponert. Skyhøy FPS, pent kart og masse rare og skumle lyder i jungelen. Tror jeg har rundt 40 jumpscares pga. den lyden som høres ut som en liten T-rex som skal komme ut av buskene bak deg.
 13. Hvis store selskaper som blizzard kan overvåke hva du har i bakgrunn når du speller wow etc. så kan valve det på CSGO også. imo
 14. humaN

  E3

  Vet det er lite forventninger og jeg er IKKE ubisoft fan. Men jeg håper så inderlig at dem kommer med noe kult til The Division. Kom ikke lenger enn Level 7 før jeg fikk høre at endgame var å crafte BiS gear.
 15. humaN

  E3

  Valve på E3 før 2020. 1Head 2Head 3Head 4Head xDD
 16. humaN

  Server info

  Mener å huske at Daniel - Hovedadmin sa at servern er nede pga. oppdaterings problemer. Jeg kan ta feil men.
 17. Våkna i dag, sykeste fyllesjuka noen gang. Lagde meg egg, bacon og noen brødskiver. Nå sitter jeg her å oppdaga plutselig at Zara Larsson er en person som jeg alltid trodde var Rihanna. /mindblown
 18. humaN

  Game of Thrones

  Satan i helvete. Begynte akkurat å se på GoT i natt, tenkte jeg sku ta en titt på første episoden. Nå, 9 timer senere er jeg ferdig med sesong en. Jeg er våt i trusa. god natt
 19. Skal si det er godt å ha kjøleskapet fylt opp av kalde små bokser med voksen brus. #FUSUMMER

×
×
 • Create New...