Jump to content
Battlefield.no

Kopites88

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kopites88

 • Rank
  Menig
 1. Hadde vært kult med noen norske BC2 spillere på vennelisten, som bruker headset. Har kun en kanader og et par svensker med headset nå Hvis det er noen der ute som spiller med headset, så legg ut din PSN her så kan vi spille sammen Hadde vært enda kulere om vi hadde fått til et squad ^^ Min PSN: Kopites88 Jeg er ikke supergod, men helt average. (tror jeg)
 2. Etter du planter C4 på tanks. Løp og ikke se deg tilbake, før du sprenger. Har tabba meg ut der noen ganger x) Når man virkelig vil bli kvitt en plagsom tank, så er man litt rask på avtrekkern. Se denne filmen: En ting lurer jeg på. Hvis jeg planter c4, og dør før jeg rekker å trykke.. sprenges det da?
 3. De som får negativ KD med sniper er jo megaNOOB! Spilte en runde med 34k og 5d. Ellers ligger jeg godt over 1ratio men reacon. Det som ødelegger er selvsagt Medic og enginere. Dør mye x) Også det at jeg fokuserer på å skaffe insignias. Blir sikkert vanskligere å være sniper ettersom at folk blir flinkere og vet hvor alle gjemmestedene er.
 4. GT: Kopites88 Spill: MW2, Dirt 2, halo 3 og 15 spill til.. Xboxen er fortiden på reperasjon (RROD) men tror den er påvei tilbake ^^
 5. PSN ID: Kopites88 Spill: MW2 og bad company 2
 6. PSN ID: Kopites88 ADD ME! Sliter med at kompisene fortsatt er hekta på MW2, så trenger noen å spille med
 7. Er 12x scoope bedre enn alle original scoopene? Syns ikke det var så mye forskjell jeg men...
×
×
 • Create New...