Jump to content
Battlefield.no

Hveding548

Supermedlem
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hveding548

 1. Ikke stort, men Enjoy! Ups.. Glemte at det var en egen tråd for dette.. Moderator/admin, slett denne.
 2. Fatter ikke hvorfor lyden er så skarp og at det hakker slikt.. Er kun slikt på upload.. Anyways, enjoy!
 3. HS Ace med plant. Inferno B Fikk planta bomben ca 2-3 sekunder før runden var over.. Rakk det akkurat hehe. PS: blir gal av kvaliteten jeg får når jeg laster opp.. krystallklar 720p etter jeg er ferdig i Sony vegas, straks jeg laster opp på youtube ser det ut som 480p med 600*800...
 4. Hei. Kun laget denne for tidsfordrivens skyld. Gi feedback på videoen om dere orker Mvh Pat.
 5. Kan dette oppsettet kjøre CS:GO i 1080p Low/Med med 99fps ? Hardware: HK: MSI Z87-G45 GAMING CPU: Intel Core i3-4150 GPU: EVGA GeForce GTX750 1GB Superclocked 1215 MHz klokkefrekvens / 1294 MHz turbofrekvens Ram: Corsair XMS3 4GB 1600MHz -Pat.
 6. Hei. Hvilket CS:GO lag er best i Norge egentlig ? Jeg har sett at London Conspiracy har konkurert mot noen av de beste lagene i væren, å faktisk ikke gjort det så dårlig. De har deltatt på noen av de største lan eventsene som har vært i år, men aldri sett snurten til noet annet lag fra Norge bortsett fra Party Astronauts. Hørt at et lag ved navnet BX3 skal være Norges beste CS GO lag, men aldri sett de spille på noen som helst store lan events i år. Å det andre, finnes det en demo av London conspiracy vs BX3 i CS: GO ? Mvh Pat.
 7. La den ut på movienations å orket ikke oversette til Norsk = Lat. Takk cri74
 8. Hi! Quick made and short movie that i did make today with focus on lens effects as u clearly can see Not the best edit, but here it is anyways. Give feedback on the movie, thank’s! Remember to watch in 1080p! -Hveding
 9. Hei. Installerte spillet for rundt 1 timer siden, men til nå har jeg ikke hatt noe hell med meg. Jeg finner ingen servere i det hele tatt. Jeg måtte installere Red Orchestra 2: Heroes of stalingrad Singelplayer og Red Orchestra 2: Heroes of stalingrad BETA som da tydeligvis er MP og ikke noe beta. Problemet er at jeg ikke finner noen servere, står at det er rundt 6-8 stk online i spillet, men 0 servere står det. http://bildr.no/view/RDVkUGk3 Dette er beskjeden jeg får når jeg prøver å koble til en lokal server via consolen (ip hentet fra gametracker.com). Hva er problemet ? Har googlet å prøvd ut litt av hvert, men har ikke funnet løsningen enda. Mvh Pat.
 10. Hei. Har laget en slik en "fragmovie", men den er ikke helt ferdig, mer halv ferdig vil jeg si.. Men jeg blir ikke å fortsette på denne. Om dere orker, gi meg feedback på det som er laget Kjedelig at jeg ikke kan slike fancy effekter å slikt, men det får så gå. Er ikke noen syke frags, det er bare klipp fra 2 kvelder med spilling. Mvh Pat.
 11. Hei. Mekker en twitch kanal i farta å ser hvor mange viewers jeg får. Nettopp starta både med twitch og cs, så blir fun Dette er bare noe tidsfordriv, men planen er å komme opp i Legendary Eagle om mulig, hehe. Spiller en del random matchmaking siden få av mine venner spiller CS:GO. Vil du joine en match, så pm meg Jeg er også EKSTREMT flink i Engelsk, greit når man spiller mot ikke Norske mennesker. Har en lite "reklame" film for kanalen her: Ikke ta den alt for serjøs, musikken er vel kanskje litt dramatisk og texten er døds "serjøs". http://www.twitch.tv/hveding548/profile Går LIVE om 15 min ca, 00.15/24.15! Mvh Hveding!
 12. Hei. (kanskje ikke helt riktig plass og poste på, men jeg prøver!) Har nettopp startet med "competitive mode" og finner svært skjeldent noen litt serjøse folk å spille med. Enten springer folk i ihvert sitt lille hjørne og camper gamet ut eller så har de overhode ingen kommunikasjon med hverandre. kommunikasjon er vel nøkkelen til å lykkes sist jeg sjekket.. ^^ Slike folk kan spille på public servere, fatter ikke hva de gjør på "competitive mode".. Å de stakkars få som faktisk prøver og være en god lagkamerat lider av ekstreme prate vansker eller eier ikke et eneste engelsk ord, som der igjen gjør det umulig og sammarbeide med de på et moderat nivå. Kort sagt er jeg bare ute etter noen som spiller mixer i CS GO og setter seg bittelittegranne inn i kampene man spiller. Nå er jeg på et ganske lavt nivå, så det kan godt hende det som er grunnen til at jeg møter på så mange spesielle spillere. Spiller 1-20 matcher i uken, varierer veldig utifra hva som skjer om dagene osv. Har ikke spilt så mye enda, men jeg vet sånn ca utifra hvor mye jeg spilte 1.6 mixer... Det lå på ca 1-20 ganger i uken. Jøss, dette ble jo nesten en hel bibel og skriveleifarn var iallefall på besøk! Mvh Hveding.
 13. 21 åring som elsket cs, men skole, jobb og livet kom i "veien".. Nå venter jeg bare på å dra inn i forsvaret om 1 måned. Til den tid har jeg bare jobb og trening, ellers blir det vel litt spilling, å CS GO ser absolutt ikke værst ut! Kunne tenkt meg et par timer med "mix matcher". Kunne jo for all del PM deg, men trykket visst på feil plass her, så ble en liten søt comment. -Pat.
 14. Okey, takk I will keep that in my mind.
 15. Hei! counter-strike 1.6 Søker en klan som er aktiv, men fortsatt ikke alt før aktiv. 1-3 matcher hver/annenhver dag eller noe slikt Spiller som oftest på kvelds tid, siden jeg har ellers mye å gjøre om dagene. Begynner å bli lei dårlig teamwork på mixer og slikt.. Jeg er 20 år å plasserer meg som low+/mid ca.. Dere kan jo avgjøre via en try-out. Tar matcher serjøst, men man kan jo selfølgelig ha det artig Er fra Tromsø Mvh Patrick.
 16. Hei! Jeg har kjøpt en AMD phenom 2 X2 545 cpu og undres... Nå har jeg AMD Athlon 64 X2 Dual Core CPU i pcen, men den er litt dårlig når det gjelder spill som Battlefield Bad company 2. Mitt hovedkort er MSI K9N NEO-F, nForce 550, Socket-AM2. Jeg trenger en med AM3 på pg AMD phenom 2 X2 krever det. Har GeForce 9600GT skjermkort, Twister DDR 2 ram brikker/kort. 460W power supply output. Og som på link under viser så er det Dimensjon 24.4 cm x 30.4 cm. Hovedkortet passer AKKURAT inn i kabinettet mitt! SÅ om dere er englebarn så kan dere finne et hovedkort til mitt behov utifra info her som er gitt. PS: Ikke større enn 24.4 cm x 30.4 cm! Ellers får det ikke plass ^^ Har Windows XP om det skal ha noe og si. LINK TIL HOVEDKORT JEG HAR: http://images.google.no/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1 Prisklasse: 400-600 kr (BILLIG MEN OK) Kort sagt. Jeg trenger noen til og finne et hovedkort til meg Takker for svar på forhånd Mvh Patrick.
×
×
 • Create New...