Jump to content
Battlefield.no

Spiral_Staircase

Medlem
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spiral_Staircase

  • Rank
    Menig
  1. DeltaForce Landwarrior er et spill som har brent seg fast. Er ikke lenge siden jeg tok en gjennomspilling, og det underholder fortsatt.
  2. Er som regel en del folk på fairplay cq serveren. Rush er det verre med.
  3. Det er nok bare gutter som ikke har kommet i stemmeskifte ennå.
  4. Er jævlig kjipt med folk som stikker av midt i en runde, bare fordi laget taper. Ellers synes jeg fairplay serverne fungerer fint.
  5. Tja, jeg mista connection for en havltimes tid siden, og kan ikke logge inn igjen. Så det er nok ikke bare deg nei. EDIT: Twitter sier "EA Servers will be restarted around 4am EST/8am GMT/9am CET to solve an issue where servers do not restart or show in the browser properly"
  6. Hahaha, jeg har 132 revive pins. http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Spiral_Staircase Etter noen dager med flere timer kontinuerlig spilling, så har det tatt seg litt opp. Men jeg er fortsatt ganske flink til å dø.
  7. Hvis der allerede er 10 snipere på laget, er det neppe behov for en til. Det samme gjelder hvis der allerede er 10 noobtubere.
  8. Nå er jeg begynt å bli litt gammal, så aim'en er ikke det den en gang var. Men jeg treffer like bra med MG36, som med M60. Medic er genialt hvis du vil opp i rank kjapt. Spamme medipacks, og stå litt bak en klynge med snipere som dør jevnlig. Revive er like mange poeng som kill.
×
×
  • Create New...