Jump to content
Battlefield.no

kiltflip

Supermedlem
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kiltflip

 • Rank
  Menig
 1. What? Slik som i BC2? HVa er vitsen med å kunne velge kniven som våpen da?
 2. Dette irriterte jeg meg grønn over i går også. Er jo umulig å nå 6-tallet for å skulle knive noen raskt. Huffameg! Satser på at de fikser det asap.
 3. Måtte lage nytt topic, da det andre ble låst. Jeg prøvde å gå inn på en av deres servere nå, ettersom jeg skulle ha blitt unbannet. Nå fikk jeg derimot opp en annen melding enn den jeg fikk i går: "You are banned from this server for Fusk until 2091-09-04 22:59:59." Det var da gyselig lenge? Antar at dette er enda en feil?
 4. Ah, beklager. Det gjelder BF:BC2.
 5. Heisann, Ok, her kommer sikkert tidenes "klageskjema": Nick: kiltflip Server: Vet ikke Tidspunkt: Vet ikke Brett: Vet ikke Admin: Vet ikke Årsak: Vet ikke Forklaring: Har ingen. Ok, skal prøve å forklare: Jeg har ikke blitt kicket fra deres server såvidt jeg vet. Alt jeg vet er at da jeg prøvde å logge på bf.no #02 nu så fikk jeg en beskjed om at jeg var perm-bannet grunnet "fusk". Antar at dette må være en feil eller noe slikt, da jeg ikke har bedrevet med noen form for juks, ever. Beklager lite informasjon, men jeg har ikke noe informasjon selv. Vet ikke når, hvor eller hvorfor jeg har blitt bannet. Stiller meg undrende til hele saken egentlig. Jeg trives på deres servere, og håper derfor på oppklaring i saken! Mvh Thomas Edit: Er BF:BC2 det gjelder, glemte visst å skrive det ^^
 6. Aha, da vil jeg ikke putte meg selv i den båsen, da jeg ofte tar mcoms, flagg og hjelper laget med motion mines Uansett, hvorfor skal alle tråder ende i en diskosjon om snipers?
 7. Jeg spiller ofte med sniperrifle, og digger det. Jeg spiller dog relativt mobilt, med lite stillestående action (det er jo gørrkjedelig). Innimellom hender det at jeg må campe litt, men det får de tåle Om dere dør av snipers hele tiden må dere bevege dere mer, og holde dere unna åpne sletter og terreng Det er snadder med folk som står stille =)
 8. Sett at du blir skutt i hodet på første skuddet. Er ladetiden relevant da? Neh..
 9. Det er som Blindfolded sier kun på folk i bevegelse, men jeg er rimelig sikker på at de har fiksa no på hitboxes på stillestående folk og. Før opplevde jeg å bomme selvom jeg var 100% sikker på at jeg skøyt den stillestående personen i hodet, det skjer ikke like ofte nå. Det de har gjort med folk i bevegelse er et forsøk på å eliminere latency-problemet, og jeg mener de har fått det til ganske bra Jeg hadde litt freeze ved respawn før patchen, denne er nå borte <3 Jeg opplever fortsatt noe punkbuster kicks innimellom dog, selvom jeg har oppdatert, reinstallert og gjort alt for å prøve å fikse det. Edit: "If you have lag problems with BFBC2 on PC, try disabling Remote Admin tools such as Wolfcom and ProCon." - OfficialBFBC2 @ Twitter for 1 time siden. I tilfelle du bruker no sånt.
 10. Endelig har de fiksa hitboxene ja Har irritert meg grenseløst over å snipe folk i hodet uten treff før. Nå er det nydelig =) Nå er spillet verdt å legge mye tid i imo!
 11. Anklager folk deg for cheat er det bare å si "takk" og continue as usual. Jeg tar det iallefall som et kompliment når jeg blir kalt cheater, da det betyr at jeg har gjort noe bra som oftest Må få legge til at jeg enda ikke har møtt på noen tydelige cheaters mens jeg har spilt BC2. Litt annerledes fra MW2 det ja. Der er det jo i snitt to cheaters per game
 12. Haha, den var god Blindfolded ^^
×
×
 • Create New...