Jump to content
Battlefield.no

eirnil

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eirnil

 • Rank
  Menig
 1. Stemmer nok det, teller hvor lang tid du bruker på å reagere i forhold til hvor lang tid kulen bruker til å fly ditt du står.
 2. hva slags våpen og sånn er det som kommer? er spent som en unge på julaften:D
 3. Får ikke logget meg inn jeg, noen som har dette problemet eller vet om ea er nede?
 4. Den revolvern man får er sykt digg hvis man er på en avstand der hurtigheten til andre pistoler ikke hjelper så mye, 2-3 treff og de dør.
 5. Kommer ikke til å slutte, men syntes det virket for lett å få alle våpnene osv.
 6. Ja, det hadde jo hvert utrolig kjedelig, men ser ikke poenget med 50 levler hvis bare 23 av dem gir deg upgrades? blir litt bortkasta tid spør du meg.
 7. Er en ting jeg lurer forferdelig på, det skal være 50 ranks her? Men man har jo unlocket alt før man er rank 20 jo, hva er poenget med de 30 ekstra rankene? Er det meningen at det skal komme mer etter hvert, eller bare for moro skyld?
 8. Schnell: Alt. Kontrollene er gjennomsyret for bruk av lolbox håndkontroller. Ingen strafing når man løper, stive bevegelser, ingen mulig til å legge seg ned osv. I tilegg så er brettene (eller det brettet på betaen i affal) på størrelse med COD . Altås alt for små for så mange spillere. Spillet er ganske enkelt tilpasset konsoll på alle måter, ikke PCer. BF2 blir fem år i år, og det er bedre på alle mulige måter. Man skulle tro når Dice har fra vinneroppskriften fra BF1942, BF: Vitenam og BF2 at de fulgte denne inn i neste generasjon også. Er ikke helt med jeg, du syntes banene er små? kommer til første mcom stations bare da eller? er jo lange store fine baner med variasjoner. Og battlefield vil nok alltid hvere et pc spill. gå til cod som er mer konsoll spill.
 9. eirnil

  Trøbbel i paradis

  Spør du meg syntes jeg hele greia rett og slett ubrukelig, har alltid likt battlefield spilla pga deres spillbarhet, men har alltid hvert samme feilene de 3 siste spillene jeg har kjøpt! at de ikke kan lære? er rett og slett tragisk å kjøpe et spill som funker så vidt. Burde heller bare lagt det dødt til de har fikset det, istedenfor at man sitter her og håper på å komme inn, da vet vi hva som skjer i det minste.
 10. er bare sykt kjedelig å bruke mesteparten av tiden til å finne en server som det er en ledig plass på, også etter 20 min å prøve å komme seg inn også er du inne så dettern ned, er ganske standar.
 11. Er det bare meg, eller er serverne sykt ustabile? de går jo pokkern meg offline og online 24/7.
 12. eirnil

  Trøbbel i paradis

  kommer ikke du inn nå heller? jeg var og spilte for littegran siden, så gikk jeg for å ta en røyk kom tilbake og nå får jeg ikke logget inn heller
 13. eirnil

  Trøbbel i paradis

  Er bare en ting å gjøre da, legge seg og lade opp til i morgen kveld:)
 14. eirnil

  Trøbbel i paradis

  Hmm, var det det som skjedde nå da? plutselig datt jeg ut av spillet og ut i main menyen der. og nå får jeg ikke logget inn i det hele tatt. Kanskje EA fikser og rødder litt i sakene sine.
×
×
 • Create New...