Jump to content
Battlefield.no

Chronometric

Supermedlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chronometric

 1. Er det Steam-nick eller ingame adding dere snakker om? Har slegnt ut noen request ingame... men kun fått noen få svar.. Ikke fått noen request fra andre så lurer på om dere alle bruker et annet friends-system ?? Steam? Hvordan funker isf. dette?
 2. Jeg sende deg request via BC2.... vet ikke hvordan det funker iforhold til Steam (som jeg ikke har)...??
 3. Har enda ikke mottatt noe "friends request" fra deg i BC2... Typo? Jeg har ikke Steam så ikke sleng det til der... Spilte litt sammen med Cpt. Andoven her om dagen (sendt friends request) og C. Balteskrad her i går... Må få innstaller TS nå skjønner jeg Hva skal jeg velge TS2 eller TS3? Finnes det noen setupguide med server settings etc?
 4. Er det bare meg eller er disse avvikende i forhold til de som er 'in-game' ? Missforstå meg rett nå... er klar over at denne statestikken er forsinket og kanskje ikke helt up-to-date.... problemet er bare at jeg har flere kills på denne statestikken enn hva jeg har 'in-game' (som ble oppdatert 2-3 dager etter den som finnes på websiden over!!?!)
 5. Har slengt ut "request" til en god del av dere.... Game on!
 6. Har også lagt merke til at jeg ikke alltid får poeng - selv om jeg treffer tanken "dead-on"... (være seg turret eller elter eller front...)
 7. Har gått temmelig lei av å bli voldtatt av andre "mini-klan" etc... så - if you can beat 'em - join em. Jeg kunne godt absolutt tenkte med noen å spille sammen med - uten alle "forpliktelsene" med et klan... så legg meg gjerne til om dere føler for det. Mitt BC2 nick er "Corp. Cane" (mellomrom mellom punktum og C-en) Tally-hoo!
 8. Jøss, ser vist ut til at jeg traff menge som følte seg "skyldige" her... De av dere som tjater om at BC2 er teamplay og samarbeide har jo tydeligevis ikke skjønt poenget i det hele tatt. Selvfølgelig er det teamplay som er pointe og det er jo nettopp det som er hele poenget mitt! For hva er så nøkkelen til godt team-samarbeide? Jo - K O M M U N I K A S J O N ! Og det er poenget mitt... når et team plutselig får 4-5 folk som sitter å kommunisere/samarbeider via TS - så er det helt klart en urettferdig fordel i forhold til alle andre som *ikke har mulighet til å gjøre dette* !! CHAT "funker" ikke/ uhyre dårlig i BC2 og Voice over IP er totalt borte. Hvis dere ikke skjønne dette så har dere enkelt og greit ikke skjønt hva teamwork er. Og til alle dere med idiotiske meldinger om dårlig PC og what not.... hold dere til topic eller lukk nebbet.. Jeg kan ikke tolke slike idiotiske poster som noe annet enn at jeg traff "rett hjem" med topic...
 9. /Rant on Hvorfor inne i helv... kan ikke dere forbanna klan-idioter holde dere unna public servere - eller iallefall spre dere over begge team. *Alle* skjønner jo at 4-5 clan-nerds som bruker TS (og ikke prøv å si at ikke alle clan gjør det..) på public server der ingen andre gjør det samme - er å betrakte som noe annet enn urrettferdig JUKS. Del dere på begge lag, hold dere til clan-kamper eller piss off! /Rant off
 10. Første april var for noen uker sider...
 11. Ok - da blir det ny CPU i år! Noen som trenger en rimelig Phenon II - 2 core 3gz processor ? :-)
 12. Vil bare sjekke om det er jeg som har endret noe eller PC'n som glipper pga fps e.l. Er det sånn å forstå at enkelte assult rifler (AN94, M16, etc) kun skyter korte salver selv om man holder avtrekkeren inne.. eller er det musa mi (ja, den på PC'n altså!) som begynner å si takk for seg?
 13. Hadde egentlig ikke tenkt til å bruke noe særlig på å oppdatere PC'n nå... (racing sesongen nærmer seg med stormskritt) men lurer litt på om jeg ikke skal koste på meg en ny processor - hvis det kan hjelpe til *en del*..... eller er det bedre å kjøpe et bedre grafikk kort? Har i dag: CPU: AMD Phenom II X2 545 Dual Core, 3.0Ghz, AM3, 6MB, 85W, Boxed GPX: MSI Radeon HD 5750 1GB GDDR5 - PCIe 2.0 Vurderer å enten kjøpe ny CPU: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad Core, 3,2Ghz, AM3, 8MB, 125W, Boxed - eller oppgradere skjermkort til Radeon HD 5770 1GB GDDR5... Inversteringen blir like stor på begge deler - sånn ca 14 - 1500,- kroner.. Hva bør jeg velge? (har selv mest tro på en raskere CPU...) (PS. ikke interessert i å bruke masse spenn på dette.... har nettopp brukt 100K på motor til annet leketøy!)
 14. Jeg tenkte mest på *enkel* overklokking av grafikkkortet.. mente jeg kunne gjøre det med driveren på noen av mine tidligere maskiner..? Når det gjelder framerate så viser Fraps noe slikt: Dette er utdrag fra en match på Nelson Bay om jeg ikke husker helt feil.. 1024x768 med grafikksetting på low... Sucks I know...
 15. Ultra??, DX10?? Hvilken innstillinger mener du?? Jeg har forresten en AMD Phenom II X2 Dual Core, 3.0Ghz prosessor - og kjører W7-64bit og ikke vista... (my bad) Dumt spørsmål.. men hav mener du med hit indicator?
 16. Dette ga visst rom for missforståelser... Det jeg mentet er at jeg opplever det som å "pepre" motstanderen men kuler - i for av *flere*burst.. noen ganger virker det som om de løper rett i gjennomkulene mine, før de killer meg med ett par skudd. Når det gjelder pings, så prøver jeg alltid å finne servere med lavest mulig ping... men med den utroligt dårlige server browseren til DICE så er jo sånnt umulig... får f.eks ikke pings til BF.no serverene engang. Hvorfor kunne de ikke laget en brovser alá BF1942? Der kunne man iallefall spesifisere maks ping til serverene og få liste med kun det... QUE?
 17. Hey, Jeg sliter litt med dårlig K/D ratio og føler vel at mine kuler ikke blir registrert like "godt" som andres.. K/D 0.55 så langt med 700+ kills Føler at jeg noen ganger peprer folk med kuler uten at det tar sakde av dette, samtidig som de gir med to skudd tilbake og jeg dør... Kan frameraten min være en årsak? Den ligger rundt 40-45 FPS i snitt... Er dette helt uakseptablet eller what? Hva slags FPS har dere? Hva vil dere si er en min. av "spillbar" framerate i BC2? Vil det hjelpe meg noe å øke til 8gb minne på min 4gb Vista64 maskin? (har 1GB radeon 5700 kort) Finnes det forøverig (enkle) måter å overklokke dette kortet? På forhand takk!
 18. Noen som bruker Voip da?? jeg har så langt ikke hørt en kjeft... (selv med Voip) ticked i options.... ????
 19. Mye av problemet etter min mening er mangel på kommunikasjon... chatte-systemet i BC2 er elendig (ingen chat når man er død) og Voice over IP er det absolutt ingen som bruker... jeg har iallefall ikke hørt en kjeft si noe som helst. Prøver å si noe selv... men vet ikke om noen lytter eller hører det... ? Klan er sikker kult det... men problemet er at slikt tar tid.. ting må arrangeres, planlegges, det må trenes og samkjøres.. Var en gang i tiden med i "Gutta i Skaugen" ( [GiS] ) (nicket da var Corp. Cane)og det var moro... men vet ikke om jeg har like mye tid til slikt nå... blir liksom bare tid til et par runder nå og da... Men - om noen trenger en ekstra man på jaget ... si for all del i fra... synes absolutt det er best å spille når man kommuniserer og spiller på lag... "Chronomertic" aka "Corp. Cane"
 20. Killa min første tank med rep-verktøyet i går... synd det ikke er noen medalje eller sånt for dette.. synes ikke jeg fikk noen extra points heller
 21. Jeg deltar når det er ledig plass på serverene... desverre så er det alt, alt for sjeldent.. Liker best Rush eller Squad-rush mode.... CQ blir lett litt for mye "løping etter ny flagg".... Sagt det før og sier det igjen... en egen BF.no server med forum-PW hadde vært supert! Enda bedre om den er allmaps Rush :-)
 22. Et par servere med et forum passord hadde vært flott. Synes forøverig det alltid er problemer med å få plass på Rush-serverene (som etter min mening er beste game mode)... så et par sånne med et enkelt forum-passord hadde være fint. Tror ikke det hadde vært noe prob om passordet var det samme hele tiden heller.
 23. nei, kun 5% av de. Que?? Hva F. er pointet med punkbuster da?
×
×
 • Create New...