Jump to content
Battlefield.no

Chronometric

Supermedlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chronometric

 • Rank
  Menig
 1. Er det Steam-nick eller ingame adding dere snakker om? Har slegnt ut noen request ingame... men kun fått noen få svar.. Ikke fått noen request fra andre så lurer på om dere alle bruker et annet friends-system ?? Steam? Hvordan funker isf. dette?
 2. Jeg sende deg request via BC2.... vet ikke hvordan det funker iforhold til Steam (som jeg ikke har)...??
 3. Har enda ikke mottatt noe "friends request" fra deg i BC2... Typo? Jeg har ikke Steam så ikke sleng det til der... Spilte litt sammen med Cpt. Andoven her om dagen (sendt friends request) og C. Balteskrad her i går... Må få innstaller TS nå skjønner jeg Hva skal jeg velge TS2 eller TS3? Finnes det noen setupguide med server settings etc?
 4. Er det bare meg eller er disse avvikende i forhold til de som er 'in-game' ? Missforstå meg rett nå... er klar over at denne statestikken er forsinket og kanskje ikke helt up-to-date.... problemet er bare at jeg har flere kills på denne statestikken enn hva jeg har 'in-game' (som ble oppdatert 2-3 dager etter den som finnes på websiden over!!?!)
 5. Har slengt ut "request" til en god del av dere.... Game on!
 6. Har også lagt merke til at jeg ikke alltid får poeng - selv om jeg treffer tanken "dead-on"... (være seg turret eller elter eller front...)
 7. Har gått temmelig lei av å bli voldtatt av andre "mini-klan" etc... så - if you can beat 'em - join em. Jeg kunne godt absolutt tenkte med noen å spille sammen med - uten alle "forpliktelsene" med et klan... så legg meg gjerne til om dere føler for det. Mitt BC2 nick er "Corp. Cane" (mellomrom mellom punktum og C-en) Tally-hoo!
 8. Jøss, ser vist ut til at jeg traff menge som følte seg "skyldige" her... De av dere som tjater om at BC2 er teamplay og samarbeide har jo tydeligevis ikke skjønt poenget i det hele tatt. Selvfølgelig er det teamplay som er pointe og det er jo nettopp det som er hele poenget mitt! For hva er så nøkkelen til godt team-samarbeide? Jo - K O M M U N I K A S J O N ! Og det er poenget mitt... når et team plutselig får 4-5 folk som sitter å kommunisere/samarbeider via TS - så er det helt klart en urettferdig fordel i forhold til alle andre som *ikke har mulighet til å gjøre dette* !! CHAT "funker" ikke/ uhyre dårlig i BC2 og Voice over IP er totalt borte. Hvis dere ikke skjønne dette så har dere enkelt og greit ikke skjønt hva teamwork er. Og til alle dere med idiotiske meldinger om dårlig PC og what not.... hold dere til topic eller lukk nebbet.. Jeg kan ikke tolke slike idiotiske poster som noe annet enn at jeg traff "rett hjem" med topic...
 9. /Rant on Hvorfor inne i helv... kan ikke dere forbanna klan-idioter holde dere unna public servere - eller iallefall spre dere over begge team. *Alle* skjønner jo at 4-5 clan-nerds som bruker TS (og ikke prøv å si at ikke alle clan gjør det..) på public server der ingen andre gjør det samme - er å betrakte som noe annet enn urrettferdig JUKS. Del dere på begge lag, hold dere til clan-kamper eller piss off! /Rant off
 10. Første april var for noen uker sider...
 11. Ok - da blir det ny CPU i år! Noen som trenger en rimelig Phenon II - 2 core 3gz processor ? :-)
 12. Vil bare sjekke om det er jeg som har endret noe eller PC'n som glipper pga fps e.l. Er det sånn å forstå at enkelte assult rifler (AN94, M16, etc) kun skyter korte salver selv om man holder avtrekkeren inne.. eller er det musa mi (ja, den på PC'n altså!) som begynner å si takk for seg?
 13. Hadde egentlig ikke tenkt til å bruke noe særlig på å oppdatere PC'n nå... (racing sesongen nærmer seg med stormskritt) men lurer litt på om jeg ikke skal koste på meg en ny processor - hvis det kan hjelpe til *en del*..... eller er det bedre å kjøpe et bedre grafikk kort? Har i dag: CPU: AMD Phenom II X2 545 Dual Core, 3.0Ghz, AM3, 6MB, 85W, Boxed GPX: MSI Radeon HD 5750 1GB GDDR5 - PCIe 2.0 Vurderer å enten kjøpe ny CPU: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad Core, 3,2Ghz, AM3, 8MB, 125W, Boxed - eller oppgradere skjermkort til Radeon HD 5770 1GB GDDR5... Inversteringen blir like stor på begge deler - sånn ca 14 - 1500,- kroner.. Hva bør jeg velge? (har selv mest tro på en raskere CPU...) (PS. ikke interessert i å bruke masse spenn på dette.... har nettopp brukt 100K på motor til annet leketøy!)
 14. Jeg tenkte mest på *enkel* overklokking av grafikkkortet.. mente jeg kunne gjøre det med driveren på noen av mine tidligere maskiner..? Når det gjelder framerate så viser Fraps noe slikt: Dette er utdrag fra en match på Nelson Bay om jeg ikke husker helt feil.. 1024x768 med grafikksetting på low... Sucks I know...
×
×
 • Create New...