Jump to content
Battlefield.no

Jimi X

Supermedlem
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jimi X last won the day on November 15 2011

Jimi X had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Jimi X

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Location
  Montebello
 1. Du trenger nødvendigvis ikke en antistatisk lenke, bare du tar på noe som går til jord før du begynner å klå. F. eks på selve jordingspinnen i en stikkontakt. Jeg mistenker at du har et RAM problem. Prøv å søk etter et program for å kjøre en memory test. Var et program i sin tid som het MEM TEST eller noe i den duren.
 2. Har du noen andre RAM brikker du kan teste med? Og eventuelt oppdater skjermkort drivere.
 3. Man behøver ikke å bruke penger for å kjøpe kort, man kan også kjøpe kort med gold som man får ingame. Men da vil det ta desto lengre tid å opparbeide seg disse kortene. By the way fikk beta invite i går Så nå skal jeg nyte resten av uka og kommende uker med et fantastisk strategi spill!
 4. Spillet er i closed beta om dagen, men kommer nok til å åpne for alle i løpet av høsten/vinteren. Kort sagt er dette et kortspill med klasser fra Warcraft med forskjellige egenskaper. Man kan velge mellom 9 klasser og sette sammen en personlig bunke med 30 kort ut i fra de kort man har opparbeidet seg eller kjøpt. Det er 1 vs 1 i forskjellige former og spillet virker ganske morsomt. Selv har jeg ikke fått beta invite, men jeg ser på andre spille via twitch.tv. http://us.battle.net/hearthstone/en/ Det blir free to play, men man må betale penger for å kjøpe nye kort eller spille i så kalt Arena game mode. Man får også kort som belønning når man spiller på normal måte, men det vil ta noe lengre tid å opparbeide seg disse enn om man betaler. Spillet virker interessant, spennende og morsomt. Og ikke alt for vanskelig å sette seg inn i. Enjoy!
 5. Regner med at det er noen her som spiller dette? Er det noen som har en konto de ikke lengre bruker(som har ELO høyere enn 1200) og kan låne den bort for en kortere periode? Har planer om å gjøre et lite ELO forsøk. Og bevise at det å havne under 1000 ELO er bortimot umulig å komme seg ut av. Ja, jeg er klar over at dette ikke er i henhold til vilkår osv, men det er lov å spørre. Vet også at ELO tilsier hvor god/dårlig du er, men det er et stort men her og det er "gjennomsnittet" som utgjør om du havner opp eller ned. Og det har en større invirkning enn det det burde. Og den faktoren at 4 andre også har en innflytelse på resultatet gjør det enda vanskeligere... Så om det er noen som har lyst å bidra i mitt forsøk, send meg gjerne en pm.
 6. Dette er så konge! Liquid`Snute!
 7. Jimi X

  Planetside 2

  Trenger ikke lese artikkelen
 8. Jimi X

  Planetside 2

  Ok, så selve spillet koster ikke penger en gang? Da lukter det fisk lang vei, for ingeting er gratis her i verden...
 9. Jimi X

  Planetside 2

  Spilte Planetside for 10 år siden og det var dritfett. Vet ikke om jeg kommer til å kjøpe 2'ern da jeg har blitt 10 år eldre og aimen desto dårligere...
 10. Takk for et supet lan! Litt liten internett kapasitet kunne fort ødelagt hele lanet, men det gikk jo fint. Takk til alle jeg spilte på lag med som gjorde at jeg kunne spille 3 finaler! Vant 1 finale... TF2! Sees neste år!
 11. Jimi X

  Sci Fi serier

  Kan nevne Red Dwarf som en god klassiker. Men det er kun for spesielt interesserte
 12. Føste trailer som de viste for et par år siden vekket min interesse. Men det var kun en trailer. Allerede første gang de viste ingame scener fra dette spillet, bestemte jeg meg for at dette spillet aldri skal installeres på min pc. Fatter ikke at de tør å bruke så mye penger på dette. Hadde vært mye bedre om de la opp til Anarchy Online 2!
 13. Det var jo ingen film...ei heller en dokumentar. Det var "hey se hva vi synes om hverandre når vi alle er samlet under et tak" Kjedelig og innholdsløst. Alle spillerene ble beskrevet som de snilleste på jord og de mest talentfulle spillerene de noen gang har sett... gg Men siden det er Team Liquid så er det konge uansett... neppe. TL grinding fans!
 14. Sant nok det. De kunne recorda den og vist den etterpå SC2 mer publikumsvennlig enn Dota2
×
×
 • Create New...