Jump to content
Battlefield.no

halvors

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About halvors

 • Rank
  Menig
 1. Hei! Jeg prøver og kjøre BF2 Linux server på Ubuntu 10.04, jeg installerer men fr ikke startet pga start.sh ikke finnes. Hva skal jeg gjøre, noen har som har erfaring?
 2. Noen som vet når du kan begyne og laste ned beta og hvor? Må man vente til 18.00? halvors.
 3. Kunne trenge litt info om ATC. Hvilken server servername og liknende skal jeg koblem med til om 2 timer??? halvors
 4. Blir gjerne med, vi må jo støtte opp battlefield.no's ære =) Blir det noen påmelding? VI SKAL VINNE =) halvor.
 5. Ja får se om vi åpner opp for åpen beta. Barrett M82 er med i modden allerede =)
 6. halvors

  Serverendring i BF2

  Jeg mener en server som kjører bare strike eller blue pearl
 7. halvors

  Serverendring i BF2

  NEI, jeg skal ikke spille alene, snakker nå på vegne av clanen min =) Har du forresten prøvd og kjøre Operation Blue Pearl? Halvor. Ikke som singlemap, nei. Col. Jensen Singelmap? men har du gitt Operation Blue Pearl en sjanse?
 8. halvors

  Serverendring i BF2

  NEI, jeg skal ikke spille alene, snakker nå på vegne av clanen min =) Har du forresten prøvd og kjøre Operation Blue Pearl? Halvor.
 9. halvors

  Serverendring i BF2

  Hei! Kune ønske battlefield.no satte opp en battlefield 2 server, hvor de bare kjørte infantery. Kunne da kjørt Operation Blue Pearl, og helst NO TEAMKILL, Altså Frendly fire 0. HVis dere setter opp en slik server får jeg nok en betraktelig høyere spilletid hos dere=) Halvor.
 10. Heisann! Alle dere som sikkert gleder seg til Norwegian Conflict modden, jeg må skuffe dere. Nei den vil ikke bli lagt ned, men der er blitt besluttet at ver. 0.1 vil bli lukket BETA. Derfor vil vi utlyse en liten konkuranse med meg som dommer. Den er ganske enkel: Den som finner på den beste ideen som vi kan gjenomføre når det gjelder gameplay vinner en plass i den lukkede BETA'n. Det er bare å tenke så det knaker tongue.gif Det andre som kan sikre deg en plass i den lukkede BETA'en, er å bli med i teamet. For øyeblikket trenger vi sårt en flash modder happy.png MVH sosser Community manager i Norwegian Conflict PS: I det øyeblikk jeg skriver dette er vi kommet til 0.0.34
 11. Nettopp uanset er den lagt ned =)
 12. Hei! Jeg og mitt modde team lager nå en mod som heter norwegian conflict, modden går ut på at rusland angriper norge pga oljemangel. Så kom med tips til oss her for å gjøre modden kulere og bedere, vi trenger også flere moddere så hvis du er interessert send en e-post til [email protected] Vi håper også at battlefield.no vil sette opp en server for modden er det mulig serveradmins? Siden modden er norsk? Norwegian Conflict - ModDB Halvor.
×
×
 • Create New...