Jump to content
Battlefield.no

fouNd.

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fouNd.

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Fikk bare to demoer med da to forskjellige runder her, den andre demoen synes jeg er ganske overbevisende, spesielt hvis man spiller av demoen med r_drawothermodels 2. Det var et par runder før dette som fikk meg til å mistenke noe juks, men som jeg dessverre ikke fikk recordet. Etter flere begynte å påpeke at han brukte WH, tror jeg han skrudde den av. Prøvde å få flere demoer etter dette, men ingen ting så mistenksomt ut lenger. Skjedde på minigames servern, ca. 00.00-00.30 i dag. Link til demo: http://www.2shared.c...j/bubbi_wh.html Håper dette er nok bevis.
 2. Takk for forståelsen og ja, skal prøve og ikke reagere på denne måten igjen. Var ikke klar over at det var registrert så mye som 8 anmerkninger (selv om det er over 4 år). Mener ikke at jeg har gjort meg fortjent til dem, men så spørs det jo hva som skal til for å få en anmerkning. Kan ikke være store overtredelsen? Jada, fant ut selv at det var 26 og ikke 24 timer, men det spiller ikke noen stor rolle.
 3. Takk for raskt svar. Jeg er fullstendig klar over at dere ikke vil ha slik oppførsel på deres servere, men i visse situasjoner blir jeg bare så provosert at jeg reagerer på denne måten. Beklager uansett, skal prøve og holde meg til en eventuell neste gang.
 4. Nick: DNA-lekkiz Server: #06 Office only Tidspunkt: 29.06.12 ca. 18.30 Brett: cs_office Admin: Tror det var auto-ban. Årsak: Teamkilling Forklaring: Det hele startet med at spilleren "Fastscoper nor" (skrevet med annenhver store bokstav eller noe) startet med Å flashe meg flere ganger uprovosert, og jeg tok igjen med teamdamage. De neste rundene startet han med Å bÅde flashe og teamdamage meg, og dette er ekstremt provoserende og noe jeg reagerte veldig pÅ, og tok igjen ved Å drepe han. Ble til slutt bannet, mens han kan spille videre.
×
×
 • Create New...