Jump to content
Battlefield.no

9RRRRr

Supermedlem
 • Content Count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 9RRRRr

 1. Oslo Kongressenter har en del lokaler, midt i sentrum, bør testes... http://www.oslokongressenter.no
 2. First offff ønsker jeg ikke delta eller ta noen av partenes sider her da jeg er veldig enig i begge sider ved enkelte punkter... Men tbh, å si at man ikke har tid til å holde en ny cup, det er unødvendig. Å holde en nye cup krever en nyhet på hf, en dag med spilling/administrering og egentlig kun 1 mann, slik har det blitt gjort de siste 2 årene med hf ligaen da jeg selv satt på rævva hele dagen foran pc'n, alene, å holdt kvalikk cuper (og digga det). Men samtidig syns jeg faktisk de 3 lagene som ble vurdert mest til wc, skulle få sjangsen. Dropouts dreit seg ut før bylan så dere var heller aldri i nærheten av wc diskusjonen.... Syns det endte helt fint jeg! BYE<3
 3. Rett og slett: ? er det nå jeg skal le, eller hva i allverden var dette for noe tull...
 4. Google it noneed, har selv vært vaktsjef, så lurte egentlig bare på hva som var forskjellen innad i HF, da jeg ikke har sett noen selv.. gz anyways
 5. ?.. Forskjellen på vaktsjef og redaktør er?
 6. Skjønner godt hva du skriver, men du har jo ikke peiling på hva som skjer i de lagene vi har vært med i? Jeg har aldri foldet et lag. Jeg har quitta -1- lag i mitt liv i CSS, og det var evilzone. Ellers har jeg aldri foldet eller leavet et lag, men heller de andre i laget mitt som har gjort. Er ikke noe blamegame, er bare lei av at folk skal uttale seg om ting de ikke vet noe om. Spesielt når man (f.eks meg) bruker så sykt mye tid med hvert lag for å få et fnugg av lagspill og form, for så at alt blir spylt ned i dass en måned etterpå. Så sitter du/dere og whiner? Hva med meg som bruker så ubrukelig mye tid på å få ting til å funke, men så ødelegger folk det? Så får jeg flame? Seriøst, jeg er ikke bitter eller sur nå - men dette er bare en pointer for å få folk til å skjønne at det å snakke om ting dere ikke vet noe om, er totally gay og helt idiotisk. Greit med Åegne meninger, men ikke skriv negative kommentarer om OSS som faktisk jobber hardt for å bli best. Du skylder meg penger, tror jeg?
 7. http://www.tv2underholdning.no/hotelcaesar/ drama
 8. Lykke til. Det var da usedvanlig gode regler!
 9. Lykke til alle sammen! tetid on the top..
 10. Nå må dere jo skrive om resten av norge.css også? GL Devone<3!
 11. tetid fortjener en win! GL:)
 12. _ALL_ respekt til boisa i HF! Men for å si mitt, dere er rett og slett for svake i noen saker syns jeg, straffene dere gir ut blir bare wierd, og for mange andre som ikke ser hele saken bak restrictede forums osv. lukter det rett og slett kompisbehandling.. Når slike ting skjer andre og tredje gang, selvom de sikkert har funnet sted x10 uten at dere vet det, så burde noe gjøres..
 13. haha, folk missforstår jo fullstendig, tror alle virkelig at AN har tvunget folk til å skifte beite? At vi stjeler fra andre portaler? Hvis vi lever i den troen, lurer jeg på hvor Norge er om noen år, hvis ingen for lov til å skifte jobb, og hvorfor skifter folk jobb? Jo, bedre tilbud, mere ansvar, bedre tilretteleggelse for ønsket arbeid og i sikkert mange tillfeller lønnsforhøyelser og bonuser. GG
 14. hmz, hvor lenge varer twk kontra thf etter playoffs? no offence, men har ikke flere av de gutta snakka om å legge opp over lengre tid?? rar beslutning imo.. Står det ikke noe sånt som at en spiller/lag har ikke lov til å "stjele" eller skifte fra et lag til ett annet hvis de begge er aktivt med i ligaen, eller tar jeg feil igjen? Uansett, synd for thf, de fortjener spillere som er med videre, etter en så lang oppbygning, gl!
 15. Noen med litt for mye fritid..z
 16. Da får du heller lese alt over 1 gang til Heggy, hvis du fortsatt er usikker. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Hva, hvordan og hva som ble sagt inne ved diskusjonene er det jo kun vi som veit til sist, da kan ikke folk som egentlig ikke aner noen ting om hva som har foregått, utenom noen falske smårykter e.l. komme å si at vi har gjort feil o.l.
 17. Guardian. Hvem ellers? Har ikke noe imot disse gutta. Hyggelige folk dem jeg har møtt, men jeg mener at jeg har nevnt at kjernen av laget vårt har holdt sammen i snart et halvt år. Når dere sier hva kriteriene deres er burde ikke disse eller eRRa ha en sjanse imo. Da begge lagene er slått sammen kun i håp om å komme med i ligaen og ellers ikke ville eksistert. En annen ting jeg synes er litt rart er at dere sier dere vil bygge opp en stabil klanscene i norge. Enda velger dere å ta med et semiseriøst MG. Som kun er aktive når hfliga er oppe og går. I tillegg har de ikke full lineup, men derimot en stepin som har helt andre ambisjoner enn hfliga og ikke vil prioritere MG om valget står mellom dem og PG. Playoffs krasjer visst med i40(?) i tillegg. Likevel velger dere å prioritere dette laget over de oppkommende. Jeg har ingen innsikt i mg og kan ta helt feil her, men slik virker det fra mitt synspunkt. Må bare unnskylde min bitre tone. Det er bare utrolig kjipt å ikke få denne plassen spesielt da vi også var utrolig nært å steppe inn forrige sessong da flere lag folda. Vil også forsikre både erra og guardian at jeg ikke har noe imot dere. Heller tvert imot. Dette er ikke ment som kritikk mot noen av lagene, men heller mot hf. Håper dere bruker kritikken konstruktivt. Har også helt glemt å si lykke til til guardian som har fått denne plassen. Lykke til! Ikke misbruk sjansen Nå skal ikke jeg sitte her å svare på hf's, mg's eller guardian sine vegne, men hva som egentlig foregår i mg, er det vistnok svært få som har innblikk i, vi fikk noen svar før vi ønsket å ha med de, og da var det avgjort. Alle kan ta feil, til og meg hf, det får tiden vise, men det er først og fremst ikke HF som kan stå for at klaner i norge skal holde sammen, de kan birda, men 99% ligger på spillerne selv. Når det gjelder guardian som du føler deg snytt for veit jeg ikke helt hva du egentlig er så bitter på dem for, om det er fordi det var den siste plassen eller ikke. Syns de virker som et flott lag med kjempehyggelige folk & de fleste av dem har erfaring fra ligaen i fjor. Nå blir det også mye annet som skjer i 2010, dere har alltids noe å spille for, så lenge dere gidder å gjøre noe for det. God Jul iallefall!
 18. Vakke det jeg mente shifty, tenkte på hvilket lag han mener står sterkere siden han klager over andre lag som ble tatt med..
 19. Hvilket lag er det du snakker om?
 20. Håper da ikke pengene går til pott?:DDD
×
×
 • Create New...