Jump to content
Battlefield.no

duvethvemNorge

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About duvethvemNorge

 • Rank
  Menig
 1. Ok. Så når du er commander kan du fikse kanonene selv med supply drop. Men om jeg sprenger komando brua da? Kan commander fremdelse gjøre noe da? Hva hender når jeg sprenger radaren da? Kan commander fremdeles bruke scan? og det radar flyet?
 2. Fant ut av det. Kanonen reparerte seg selv, Skal de det? Jeg sprengte de 5 ganger i løpe av spillet. Radaren sprengte jeg 4 ganger og komandotårnet 4 ganger. Alt kom på plass av seg selv etter kort stund. Jeg stod selv å så at komandotårnet og kanonene plutselig var helt igjen.
 3. Takker så meget. Jeg synes dette er et meget bra spill, dauer litt fort da. En ting jeg også lurer på. Hvordan kan fienden skyte med kanonene selvom jeg har sprengt de i fillebiter? Må jeg sprenge alt før kanonene er stille. Kanonene var ikke reparert, men skuddene haglet over oss.
 4. He he, Ok bare å øve da. Uansett takk for svar. Synes det e svært vanskelig å treffe. men men. Hva har dere som innstilling på musen da? Tenker på sensetiviteten? Sliter litt med å finne den rette innstillingen. Blir enten for brå eller for treg.
 5. Er det virkelig mulig for noen å bruke juks i BF2 med BF2_Patch_1.41 innstallert??? Jeg har aldri bruk det og kan ikke tenke meg å bruke noe slikt, men synes at noen treffer vel bra da i kampens hete. Noen treffer alt de sikter på med flyet, hvordan gjør de det? HVordan kan jeg som sitter som skytter i helikopteret styre den raketten slik andre gjør??? Jeg må klikke hele tiden for å forandre rettningen på den raketten, mens andre styrer den i en mer flytende bevegelse. Jeg trenger hjelp. Jeg var i kamp(som soldat) med noen og der kom det en rundt hjørnet. Jeg rakk å skyte 3 skudd på han, han så ikke meg med en gang, men når han gjordet det så skaut han et skudd, og dau var jeg. Det kan vel ikke være mulig å treffe så perfekt når du selv er i bevegelse??? Nå har jeg kun spilt ca 40 timer og regner meg selv før en noob, men er det våpen i dette spillet som er så effektiv i nærkamp at man nesten ikke trenger å sikte? Til slutt, er det noen der ute som er ekspert som fotsoldat??? Jeg trenger tips på våpen, beste taktikk mot andre??? Hva er best å være??? og hvordan se fienden på lengere avstand???
 6. Jeg spiller på TV2 Wake bretta, men blir nesten alltid kicka over til det tapende laget. Hva kan jeg gjøre for å bli på det laget jeg startet på uansett. Jeg blir så forbanna av å bli flytta slik på av serveren. Jeg har spilt i over 40 timer nå og har korporal grad. Noen som kan hjelpe meg??? Mvh Svein Mortensen
×
×
 • Create New...