Jump to content
Battlefield.no

Infection

Supermedlem
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Infection

 • Rank
  Lillemy
 • Birthday 03/25/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Jeg har sånn 12 keys..bare å sende en PM:) EDIT: 15 keys
 2. WTB surf server! Det er kun dritt surf servere oppe akkurat nå, en surf server som kjører gungame japan ( æsj?! ) og rett og slett ikke en eneste kvalitetssurfserver. Ser også at det er en minigames-server oppe, og synes også det hadde vært bra om vi hadde fått en sånn til, men nå vet jeg lite om driftersiden så det er kanskje bedre ting å fokusere på. Er forøvrig stor fan av CS:GO hittil og har fått dratt med meg mye av 'gjengen' inn i CS:GO så kommer sikkert til å tittes mye inne på GO serverne fremover ( til forskjell fra hvor lite jeg har spilt css i det siste )
 3. Nick: Infection#1787 Class: Monk Level: 57 Quest: Act III, Hell
 4. Kommet til act 2 på hell, og kommer nok til inferno i løpet av helgen hvis jeg gidder. Er monk, hvis noen har lyst å henge seg på er det bare å legge meg til:) Infection#1787
 5. Er dette seriøst? Ingen hotkeys for å kjøpe våpen? Hvordan kan de ikke ta noe så enkelt med?
 6. Hadde likt dette her hvis det er slik at Steambox kjører på_samme_plattform som PC, bare med et eget OS ferdiginstallert tilrettelegget for gaming. Dette vil gjøre gamere som tradisjonelt sett virkelig digger å bare kunne sette cden i å trykke på play mer interesserte i PC som plattform som igjen vil resultere i mere ressurser lagt i PC-utgaven av dagens konsollporter, i tillegg har man da mange muligheter for å gjøre et mye større nummer ut av "community" delen av steam som kan integreres i OS-et, e.g achievements / chatting grupper tournaments, ladders, streams!!(tenk hvordan LoL har fått opp streamene sine, hadde dette vært ordentlig integrert i et OS hadde det gjort mye for ''e-sports'') Hadde det blitt noe sånt som dette hadde jeg vært veldig positiv. Men blir det en helt egen plattform der man bare spiller som om man spilte på PC..er det et marked for noe sånt i det hele tatt?
 7. Og hvis noen har key til overs, så er det ikke bare trckdck som er på jakt...Har forsøkt å trade meg til det, men folk vil bare ha skyrim / mw3 / etc for det og 3-400 kroner for en beta er litt for drøyt:/ Pretty pl0x?
 8. What Sussidal said. Har sagt det nok ganger nå torres til at du forstår hva jeg mener. At du gjentar dine argumenter og jeg gjentar mine gjør ikke at vi kommer noe sted.
 9. Det du sier er jo at fordi ikke Naniwa skjønte at det han gjorde var jævlig idiotisk, så er det greit? For dumt torres.
 10. http://www.teamliquid.net/blogs/viewblog.php?topic_id=295222 Han her har mye av de samme standpunktene som meg. Hele poenget mitt er forøvrig at han ikke burde trenge å få beskjed.
 11. Det er for meg en selvfølge at det tas skritt for å vise at man ikke kan throwe matcher, som jeg fremdeles mener er langt ifra det samme som å ikke stille med sitt beste lag i en kamp i et tett kampprogram. At de gjør det for å hvile spillere synes jeg er relevant, selvom du har sagt ifra om at du ikke er enig. Graden av straff Naniwa fikk er jeg enig i kan diskuteres, men her ser jeg ikke helt hva annet enn å miste Code S / Advarsel GSL kunne gjort Code S er muligens litt hardt, men advarsel blir og for dumt. At du sier at "ingen hadde fortalt naniwa at han var nødt å spille sitt beste" er bare tull. Ingen forventer at du gjør ditt livs match i en kamp som ikke betyr noe, men det å prøve er en selvfølge. Hvis det hadde fantes et mellompunkt mellom utkasting fra Code S og en simpel advarsel så hadde jeg nok vært for det alternativet.
 12. Mener dere virkelig at å throwe en match uten å prøve er helt greit? Og CL sammenligningen din, torres henger ikke på greip i det hele tatt. Det er en kalkulert risk der du vil hvile dine beste spillere. Det er omtrent som om Teamliquid skal la være å sende Sheth og Her0 på en liten turnering slik at de slipper Jetlag til den neste store. Begge betyr noe, men det prioriteres å prestere bedre i den vanskeligere kampen/turneringen. At å hvile spillerne sine slik at de skal prestere bedre neste kamp, er ikke det samme som å la være å spille(eventuelt "score selvmål" hvis vi skal relatere det til fotball) En flink spiller matchen sin ja, men det er et viktig signal om at det ikke er akseptabelt å throwe matchen. En skal ha respekt for at en får muligheten til å delta. At man er skuffet over å ha røket ut er greit, men skal man være progamer så kan man ikke oppføre seg som om en har "tapt alt" når en har røket ut. Det er et ansvar Naniwa har ovenfor fansen, Quantic Gaming, GSL og SC2 generelt. At GSL trekker tilbake en valgfri gitt invitasjon grunnet at Naniwa bryter dette er en selvfølge. Ble litt rotete post, men håper noen klarer å forstå hva jeg mener.^^
 13. "We don't believe that winning games and getting prizes make you a pro-gamer. We think that pro-gaming as a vocation should be about gamers competing for the victory, for the audience so they would get excited, and in all that, players job is to compete for the victory through that. We gave the seed to Quantic Gaming's protoss pro-gamer NaNiwa, not to Johan Lucchesi from Sweden, who plays the game well." Dette er hva Mr.Chao faktisk sa, det om "regelen" osv er bare bs som en kar posta på TL fordi en venn som bodde i Korea ga han feilaktig info.
 14. Dette handler jo om at pro-gamere levere av at folk ser på i korte trekk, og folk vil se "gode matcher". Det er naturligvis mye PR i det Naniwa gjør for alle involverte, men han handler stikk i strid med hva tuner inn for å se. Om det er en regel som direkte handler om dette er i fra mitt ståsted urelevant, uskreven regel. La oss si at du er en som er ny å tuner inn til SC2 Blizzard cup. Her skal du få se de beste av de beste, og du ser det gamet først, tenk hvis det hadde vært flere av disse, gjerne at hver gang noen ikke hadde noe å spille for, så gjorde de noe lignende. NASL format b.l.a hadde vært helt ødelagt. Det handler jo om å sende et signal om at dette ikke er akseptabel oppførsel. At IdrA leaver når han tror han har tapt er ikke det samme som ikke å prøve en gang, og det er annerledes i forhold til andre all-ins i at dette vil aldri fungere. At han blir straffet for dette er i mine øyne en selvfølge.
×
×
 • Create New...