Jump to content
Battlefield.no

Nydusja

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nydusja last won the day on November 5 2012

Nydusja had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About Nydusja

 • Rank
  litt mann i dress
 • Birthday 11/27/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  skogen

Recent Profile Visitors

1,459 profile views
 1. Får bare vente til black friday og se ann om noen av de havner på tilbud da
 2. Hoi, Har denne pc-en akkurat nå: http://pcpartpicker.com/list/rgLV4C (minus 1080'n, er en r9 270x inni). Vurderer å slenge inn en 1070/80 itx; https://www.komplett.no/product/895861/datautstyr/skjermkort/pci-express/gigabyte-geforce-gtx-1080-windforce-oc passer inn i builden ifølge pc-partpicker. Evt. https://www.komplett.no/product/902437/datautstyr/skjermkort/pci-express/zotac-geforce-gtx-1070-8gb-mini (Har ikke noe behov for 4k gaming) Har forsåvidt lite peiling på hardware for tiden, mulig 1080 blir en svær bottleneck(?). Vil 1070 fungere hvis det skulle være tilfelle? Har dere evt. noen andre alternativer som skulle kunne kjøre greit 1-2 år framover? Blir ikke ny pc med det første, og jeg vil spille BF1 uten fps-drops som jeg sliter med for tiden. Litt jetmotor i el-bil, men men..
 3. Fant nettopp den her, samme problem som jeg har, får prøve i morgen når jeg får tak i et multimeter.
 4. Nei, det der gjelder kondensatorene på strømkortet. Er litt småskeptisk på at det faktisk er de som det er noe galt med da de ikke viser tydelige tegn på at de er ødelagte (ja, er klar over at man ikke vet helt sikkert med mindre man får målt med et multimeter). Men det jeg stusser på er at den kontinuerlige klikkelyden (relay som prøver å starte skjermen, men ender med å havne i en loop der den skrus av og på) bare kommer når jeg kobler til y-sustain til strømmen, kretskortet til venstre.
 5. Hei, Jeg kjøpte en Samsung Plasma TV av en tidligere kjenning fra skolen jeg gikk på for bare 700 kr. Den fungerte helt fint i et par mnd, men så ville den ikke skru seg på etter en stund. TV-en er en 2011 modell, jeg har ikke kvittering på den, og tullingen jeg kjøpte den av husker ikke engang hvor han kjøpte den fra. Så derfor har jeg tenkt å reparere den selv. Derfor sliter jeg med å få brukt min reklamasjonsrett på tre år. Har undersøkt rundt på nettet, og hørt med både Samsung og div. tv-reparatører. Samsung var dessverre til lite hjelp da jeg ikke har kvittering på den, og jeg ble anbefalt å kjøpe en ny en istedet av reparatørene rundt om. Over til problemet: Når jeg skrur på tv-en, så skrur den seg "av og på" igjen, det jeg mener med det er at man hører en klikkelyd, og led-lyset foran blinker hver gang man hører lyden. Er sikker på at det er relayen som prøver å skru på tv-en, men noe hindrer den i å skru seg på. Det jeg fant på nettet var at det kunne være en kondensatorfeil, da dette var et typisk problem med tidligere samsung tv-er, og det stemte overens med klikkelyden som kom. Jeg har ikke et multimeter på meg, men de kondensatorene jeg ser bak på tv-panelet buler ikke ut, og det er ingen tegn til elektrolytt-lekkasje. Tviler på at det er disse som er gåen, men det kan hende. Jeg har også sjekket sikringen, og den er heller ikke gåen. Det som dog kunne være problemet er dette: Så jeg prøvde da å gjøre slik som de viste på denne videoen. Startet med bare strømkortet koblet til strømmen, og deretter hovedkortet - og der var det ingen kontinuerlig klikkelyd. Med da jeg koblet til y-sustain (uten at den var seriekoblet til x-sustain) så kom den kontinuerlige klikkelyden. Har funnet en ny del: http://www.ebay.com/...=item4d2212d43c Men før jeg bruker 600+ på dette, er det noe annet som muligens kan forårsake dette problemet som jeg burde sjekke først? Skal kjøpe meg et multimeter snarest slik at jeg kan feilsøke mer. Edit: Får ikke endret tittelen, men tv-en er av typen Samsung PS43D455 (Plasma)
 6. Nydusja

  Black Sails

  Liker serien godt så langt. Har ikke vært borti pirat-temaet i en serie før, men det fungerer bra.
 7. Eneste jeg kan påpeke fra kontrakten for øyeblikket er 'vasketårn', noe vi ikke lenger har da de fjerna tørketrommelen i dag. Dobbeltsjekka kontrakten, og den vedlagte inventarlista var ikke der (min feil, skulle ha sagt fra at jeg ville ha den til de tidligere utleierne). Så langt, så har de tidligere utleierne fjerna to kommoder, to sofaer, tv-en og anlegget, et par spisestoler, samt byttet spisebordet med et mye mindre ett. Aner ikke hva de har avtalt med de nye huseierne. Jaja, jobbintervju innen et par uker. Får jeg ja noen sted, så får jeg bare bite i meg de to ekstra mnd. fra oppsigelsestiden. Kan hende de nye som leier ut er greie, men det å bo på kollektiv med halve Øst-Europa (nye leieboere) som er godt opp i åra, og så vidt snakker engelsk er ikke helt min greie. Selv de er ufornøyde med bosituasjonen.
 8. Takk, det forklarte det bedre for meg. Lurer dog på hvordan det er mtp. inventar o.l. De tidligere eierne har nå fjernet mye av møblene og noen hvitevarer fram til de måtte gi fra seg eierskapet, da det er i dag de nye eierne har tatt over, og noen av de stod det i kontrakten / inventarliste at det skulle være her. Har spurt de nye eierne om det var en del av avtalen, men har enda ikke fått noe svar. De virker ikke særlig proffe heller da de ville at jeg skulle betale inn både depositumet og leien til samme konto, noe som strider med norsk lov.
 9. Kollektivet jeg bor i har blitt tvangssolgt, og den har fått nye eier nå i dag den 20 februar. I kontrakten jeg har for øyeblikket, så står det at det er to mnd. oppsigelsestid, men siden de vil innføre en ny kontrakt nå som det blir eierbytte, funderer jeg på om jeg kan nekte å signere kontrakten for så å flytte ut. De vil overføre oss som leier her til den nye eieren. Derfor lurer jeg på om jeg kan overgå den oppsigelsestiden før ny kontrakt signeres, for så å flytte ut snarest før måneden er over, og ny leie må betales inn. Har bodd på kollektivet siden august i fjor, men i de siste tre mnd. har det blitt verre og verre. Derfor leter jeg etter muligheten til å flytte ut snarest.
 10. Vi takker for et flott spillår og håper det neste blir like bra!
 11. Battlefield.no Bigwar førstkommende tirsdag, vi gleder oss !
 12. Folk testa ut altpug? http://www.altpug.com/
×
×
 • Create New...