Jump to content
Battlefield.no

erk

Supermedlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About erk

 • Rank
  Menig
 1. Prøvd å restarte malware som de kaller origin?
 2. Takk til dice for min 4 bokstaver så blei erk82 i BF3 også.
 3. Balansen mellom klassene virker ok, bortsett fra rocket spamminga mot chokepoints. Dice kunne med fordel økt recoil på våpna til assault og engineer og senka damage på kort hold på alle våpnene (LMG, snipers, AR og SMGs). Folk dør på noen få skudd med full spray som det er nå hvis de er mindre enn 20 meter unna. Er stort sett hvem som ser hvem først som avgjør hvor frags og deaths havner med mindre det er lang avstand.
 4. De har sagt man trolig vil trenge gtx 580 i sli for å kjøre på ultra details og at recommended specs er for normal. Håper det gjelder 2560x1600 oppløsning og ikke 1080p. Kilde
 5. Har nettop kommet en trailer med ingame action fra PC og PS3. Syns det var litt framerate drops på PS3, men ellers grei grafikk til å være console.
 6. Etter et par turer på diverse vietnam servere så virker det som om PC spillere sin ide on teamplay er å dele ammo boxer for nade spam og campe i et hjørne. Er mer hjernedøde n00bs på vietnam serverne enn det var på BC2 vanilla serverne (i grunnen en ganske stor prestasjon!!!)
 7. Er en grunn til at folk klikker i vinkel over prisen på COD maps. Hvis mappacks til MW2 og Black Ops tilsvarer det som kom til COD4 og WaW så er det 1-2 ok maps i pakka og 3-4 søppelmaps. En pris på 100 spenn for 5 maps og ingenting annet er dyrt. BC 2 Vietnam er en expansion med 5 maps i tilleg til nye våpen, tweaka gameplay og ny grafikk. Skal også sies at 5 maps i BC2 er verdt omtrent like mye som 10 maps i COD når det gjelder størrelse og verdi for penga i spilletid. Kort forklart BC 2 Vietnam er BC 2.5 multiplayer med setting i fortida. Vel verdt penga spør du meg.
 8. Spilte 4-5 maps på fairplay serverne til bf.no og vil si de har mindre fair play enn en gjennomsnitlig public server. Var stort sett et team som hadde de 4-5 dårligste spillerne på sitt lag som gjorde at det andre laget var totalt overlegent. Så ikke andtydninger til at folk gadd å gjevne ut. Siste mappet jeg spilte så var vi ca 5stk mindre de siste 80 tickets enn det andre laget. Er ikke akkurat så mye poeng i å ha fairplay servere når det ikke følges opp. Screenshot under som viser det gamet. På det bildet har vi igjen 12 tickets, men var slik fra vi hadde over 80.
 9. erk

  Betaen er i gang!

  Var litt bedre enn closed beta, men ikke akkurat noen aha opplevelse. Helt middels MP som prøver å være en kryssning mellom BC2 og COD men mangler intensiteten fra begge.
 10. Nei, vi bare ler litt av dem.Å spille FPS på konsoll er som å kjøre motorsykkel med støttehjul. Da får dere le av meg... men jeg gid ikke akkurat å bruke 10 000kr på å spille spill på pc, når det kun koster under 2000 vis du vil spille på konsoll. en PC må helsiden forbedres og passes på... Men selv om at den er en pengesluker, har jeg lyst på en =P har penger etter komfen forsatt =) Mesteparten av maskina mi er snart 4 år gammel, drar fortsatt nesten alt av nyere spill i 1920x1200 med god framerate. At man trenger å bruke 10k for en brukbar gaming PC er helt på jordet. Koster vel ca 5-6k for en maskin som løper ringer rundt en xbox360/ps3. Eneste som er bra på dagens konsoller er CPU. Gfx delen er svakere enn det som kom på pc for 4 år siden.
 11. Er veldig usikker på at det stemmer, i utgangspunktet har du rett. Men jeg mener og ha lest intervju med gears of war utviklerne som forklarte hvorfor ikke mus var et tema til konsoll, og det var visstnok fordi det er for lite minne og prosseseringskraft til og sikre jevn framerate med mus. Av den enkle årsaken at man kan snu seg raskere og mer uforutsigbart osv.. Fra den tekniske ståpunktet jeg kommer fra så virker det logisk, legger jo allerede merke til at det er fps dropp osv i endel spill allerede.. UT på ps2 klarte mus helt fint, aldri testa UT3 på ps3, men det gikk fint an å bruke mus der også. Har mer med at du må lage 2 forskjellige spill hvis man skal tillate mus og tastatur som ekstra-utstyr. Skudd som er håpløse å sikte inn med controller går ofte greit med mus+tastatur, er derfor de måtte endre på GoW når de skulle gi det ut på PC. Mer recoil og spread på våpna for å forhindre at det ble en rein "twitch-shooter" ifølge CliffyB.
 12. Høres ut som du har satt feil alder i age-gate (noe tullete greier som amerikanere tror skal holde mindreårige ute fra sidene). Du må slette cookie for siden for å komme inn (er 18års grense på beta.) Btw. er det i dag at beta blir avsluttet?
 13. Har dere flere nøkler? Isåfall har har jeg veldig lyst på en.
 14. Har blitt latterlig lett å treffe med den nye patchen, pek sånn nogenlunde i retning av fienden og spray i vei. Da er du garantert å få kills. Likte det bedre før patchen når det faktisk krevde en del skill for å drepe fienden.
 15. Du er klar over at det betyr at AN-94 blir svekket, ikke sant.Antagelig blir skaden på langt hold redusert tilbake til 14,3 som den var i R6 (nå er den 16,7), men eksakt hva forandringen er får vi se når patchen kommer ut (eller et par dager etterpå når Den Kirson har fått tid til å rote gjennom spillfilene). Fy, det kan da ikke bety nerfing når de sier "Former glory". Er ikke mye "glory" i noe som blir nerfa Men sånt sett så er jo An94 sinnsykt effektiv. Jeg har kjørt med 416 i en god periode og når jeg skiftet til An94 igår merket jeg at den var usedvanlig effektiv, i tillegg til treffsikker. Ble nesten som å skyte med 870MC m/magnum, bare på lang avstand. Men vil jo ikke ha nerf før jeg har sanka inn platinum for An94 da... æsj Former glory henviser til en tidligere tilstand, den sier ikke noe om det er en bedre eller værre tilstand. Er bare på lang avstand at den blir nerfa though, så hvis du stort sett skyter folk på kloss hold så burde du ikke merke noe særlig forskjell.
×
×
 • Create New...