Jump to content
Battlefield.no

Predictable

Supermedlem
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Predictable

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 09/26/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. 1500-1900, 3200-3600, 6500-7800(why poor hostages), 9100-9300, asda.rar Han var bare innom en liten tid, fikk ikke tatt med alle dem første killsene.
 2. Har 13 beta nøkler å dele ut. Legg til Mercyless1337 i vennelista di MvH Bengt aka Pred
 3. Jeg satt alle mine cl_scoreboard_dead fargene til null så dem som er død slipper jeg å se så bra mtp at dem er svart.
 4. Må si dere har gjort det vanskelig å finne cheatere feks med at man bare kan specce sitt eget lag..
 5. Jeg fikk opp sånn to til tre servere rundt 00:00 tiden da jeg var ferdig nedlastet, og alle favorites serverne var der, men steam id'n matchet ikke så kunne ikke komme meg inn på de serverne. Var bare noen tyske servere som funket, og en surf-server jeg prøvde da så kunne man bare bevege seg med å holde inne shift : D. Det var det mange som ikke forstod med en gang så det var jo bare å surfe ferdig å komme å knive dem andre i spawn : p
 6. Hadde dere hatt andre servere i listen enn Hellfragger sine så skulle dere ha sett dem, er bare Hellfragger serverne jeg ikke ser.
 7. ^^, hvordan kan jeg glemme slike vaner? er inne på hf7 av og til og ser for det meste randomnick's som får meg til å gråte for så å leave serveren..
 8. Er jeg komplett idiot eller ser jeg ingen knapp som heter "Mark all posts as read"?
 9. Man skal være forsiktig med slikt Lore =)
 10. Det er altfor mye etter min mening, den er nok 7 sekunder på grunn av freezetime er vel 3 sekunder?
 11. Jeg lagde vel en annen post med dette her, vet ikke hvor egentlig. Er en ganske god stund siden nå da.
 12. Jeg og en kompis sitter på samme nett, et ganske bra nett, men jeg lurte på hvordan man kan ordne det slikt at man kan spille på samme source server sammen? Har lyst på et raskt svar. Takker.
 13. Sjekka ut mappet deres og stod oppå en kant der man kunne se litt av hvert =) Skal se om jeg finner flere slike "spots".
×
×
 • Create New...