Jump to content
Battlefield.no

nightzirch

Utvikler
 • Content Count

  3,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Everything posted by nightzirch

 1. Jobber som systemutvikler og interaksjonsdesigner. Jeg ser ikke på det som jobb, jeg ser på det som et sted jeg går hver dag og møter andre likesinnede kompiser hvor vi lager kule apper og websider. Blir gira hver gang jeg tenker over hvor glad jeg er for å ha valgt det jeg har valgt!
 2. Har sett de før også, men mener hun sa i et intervju at hun syntes det var ubehagelig å se det sammen med moren og faren sin etterpå. Hun ba dem om å se vekk, forståelig nok kanskje.
 3. Ser ut som du har swappa prisene.
 4. Samme! Bare synd at tittelen på videoen spoiler hele vitsen. Synes forsåvidt Nathan Barnatt nailer denne videoen!
 5. nightzirch

  Dykking

  Smålig relevant:
 6. :iiiiik: :iiiiik: :iiiiik:
 7. nightzirch

  The Walking Dead

  Ja, vil bare si at denne tråden er for TV-serien, ikke tegneserien. Så spoilers fra tegneserien vil jeg helst ikke ha her. Hvis dere velger å prate om det skal det ikke bare legges i spoilertag, men også markeres at det er TEGNESERIESPOILERS og ikke spoilers fra serien. Takk. Ontopic: Kult!
 8. Med lanseringen av konsumerversjonen til Oculus Rift så fulgte det med en ny SDK for utviklere. Ser ikke ut til at Valve har lagt inn støtte for den i HL2 så det fungerte dessverre ikke. Jeg husker jeg prøvde HL2 på Oculus Rift DK1 og det ble fort ubehagelig. Jeg hadde spilt i ca en time og prøvd forskjellige demoer som bl.a. flyving. Det var nok noe dårlig tracking eller noe annet som gjorde det ubehagelig. DK1 hadde jo også shitty skjerm så det kan også ha noe med saken å gjøre. Jeg må helt ærlig si at Oculus Rift og VR er dødskult å prøve, men til gamere ville jeg ikke anbefalt det. Foreløpig er det kun egnet for entusiaster med fet lommebok. Jeg kommer ikke til å kjøpe en OR med det første, heller ikke Valve/HTC Vive. Vil også si at jeg var skuffet over oppløsningen på skjermen. Jeg sitter til daglig på en 27" 2560x1440 skjerm med 144hz så jeg er vant til høy pixeltetthet. OR hadde ikke det. Jeg likte ikke hvor lett det var å se pixlene. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe før skjermene får 4K eller tilsvarende så pixlene ikke vil være til for stor irritasjon for meg. Dette er dog veldig personlig og noe jeg er pirkete på. Andre er sikkert ikke like nazi som meg
 9. Kompis av meg backa kickstarterkampanjen så jeg inviterte naturligvis til LAN hos meg denne helgen. Har lastet ned alle spillene og koser oss skikkelig! Det er en veldig merkelig opplevelse. Foreløpig har vi kun testet Lucky's Tale og Project Cars, men kan godt skrive litt her om hvordan vi opplevde de andre spillene. Lucky's Tale var ganske kult. Du er i tredjeperson og føles som du observerer en miniatyrverden hvor du styrer en rev som flyr rundt. Project Cars derimot var veldig immersive. Du følte du satt i bilen og kjørte. Det som var ekkelt var at du forventet at kroppen skulle føle alle bumpene i veien, men gjorde ikke. Er det noen spesielle spill dere lurer på funker eller noen spesifikke spørsmål? Kanskje jeg kan klare å svare på de?
 10. Haha, episk. Ser nesten ut som en parodi på Babymetal.
 11. Det står faktisk nevnt i OP at logoen helst skal være i vektor. Med dobbelt så liten skrift...
 12. Du sier logo, men det du beskriver er nærmere en wallpaper. Eksempler på logo:
 13. nightzirch

  The Walking Dead

  Det tok ikke lang tid
 14. nightzirch

  The Walking Dead

  Zombier holder vel varmen en liten stund
 15. nightzirch

  The Walking Dead

  Wohooo. Ting skjer! Episoden holdt meg litt på kanten av sofaen. Kjipt Rick ikke fikk seg noe kjøtt på kølla, men sånn går det i en postapokalyptisk verden.
 16. Det er ikke prisen som stopper meg, men hardware. Tenker å oppgradere til Nvidia Pascal når den tid kommer (Q3-ish 2016?) så gidder ikke oppgradere med et dyrt skjermkort nå. Dessuten er jeg veldig spent på hvordan HTC Vive vil være i forhold til Oculus Rift. Kameraet på Vive har fått mye skryt, men har også hørt at Vive ikke er helt 100% bugfree enda. Innen utgangen av året tenker jeg at jeg skal kunne kose meg med en VR-brille
 17. Telenorligaen vår 2016 starter 1. februar! Ser forresten nå at DrolsuM sitt lag har skifta navn. Liker det!
 18. nightzirch

  Sherlock

  Har ventet kjempelenge på denne episoden! Vanvittig bra regissert må jeg si. En del mindfuck, og masse bra spenning
 19. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no omgomgomg NiP signed mousepad
 20. Jeg hadde tenkt å gi opp på drømmene mine, men dette hjalp.
 21. nightzirch

  The Walking Dead

  Er så mange småting jeg irriterer meg over. Ja, shit, zombiene stormer inn i huset. Du har ikke sjans å ta alle de... hvis man da ikke presser dem inn på et trangt sted SOM FOR EKSEMPEL EN TRAPP. Sett sofaen litt til side så én og én zombie klarer å komme seg forbi. Stab i hodet med en øks. Død. Neste. Tipper du klarer kverke en god del i løpet av en time. Pinglefolk ass. Hadde lett tatt ut hele horden hadde det vært meg. Uten tvil! Meeen skjønner det ikke gjør det noe spennende. Kul episode anyway. Jævla shitkid...
 22. Morsomste fanteorien noen sinne! Nå tror jeg at jeg skal se om igjen episode 1-3 med nye øyne
 23. Slik snakker du med barna om Tropical house Fantastisk Og her er en fantastisk perle
×
×
 • Create New...