Jump to content
Battlefield.no

Smeagol

Supermedlem
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Smeagol

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/10/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.free6.com

Profile Information

 • Location
  Oslo
 1. Har ikke hatt noe lydkort i maskinen tidligere det interne bare sluttet å fungere plutselig, men kan sjekke om jeg finner noe i BIOS når jeg får tilgang til maskinen om noen dager! Takk for utfyllende svar
 2. Jo, men regner med at det er ødelagt. Dukker ikke opp i enhetsbehandling, og hjelper ikke installere drivere :S
 3. Trenger et nytt PCI-lydkort til en workstation. Bruksområde er begrenset til skype, så trenger ikke noe fancy greier. Er dette helt kurant?
 4. Smeagol

  Diskkeeper

  Fra trial-versjonen føler jeg at dette var et supert program som gjorte stor forsjell på ytelsen. Vurderer å kjøpe lisens, men ser at man må ut med $100 for Pro-versjonen som inkluderer I-FAAST-funksjonen. Som utenlandsstudent uten jobb har jeg ikke stort med penger, og det blir uaktuelt for meg å kjøpe noe annet enn Home versjonen til $30. Er det likevel noe poeng å kjøpe det selvom de har eksludert I-FAAST? Maskinen jeg skal bruke programmet på er en laptop m 120gb 5400 disk.
 5. Har søkt litt på google, men hvordan finner jeg ut om jeg allerede har corporate eller retail?
 6. Har en laptop med ugyldig lisensnøkkel, og ønsker å kjøpe meg en lovlig lisens. Holder det å kjøpe lisensen og bytte ut nøkkelen, eller må jeg installere alt på nytt igjen?
 7. Kjøpte meg denne for noen uker siden og har lagt merke til at det kommer en relativt lys og forholdsvis irriterende lyd mens denne står på. Lyden kommer etter at skjermen har stått på noen minutter og holder seg der til skjermen skrus av. Skrur jeg den på igjen etter det, fortsetter lyden. Er dette et velkjent "fenomen" ved LCD skjermer, eller burde jeg vurdere å sende den tilbake igjen?
 8. Har allerede en ekstern 500gb, så det er der mesteparten av filene ligger. Dropper HD for nå og bruker heller pengene på en Syncmaster 226BW
 9. Både óg. Blir vel tatt med litt rundt i 30% av tiden, resten blir som kontormaskin.
 10. Ok, så det blir ikke tilsvarende som når man bytter en 7200rpm disk til en raptor? Tenkte å fra 1gb minne til 2 gb, samt skifte HD til 7200 men hvis det ikke er store forskjellen på de to diskene kan jeg kanskje likegodt droppe det..?
 11. Burde det være noen betenkeligheter mot å bytte ut en 5400rpm til en 7200rpm i en laptop? Tenker da på merkbart støy, strømbruk e.l? Gir det stor utslag på hastighet under f.eks oppstart?
 12. Smeagol

  Notebook 12"

  Da nærmer det seg endelig kjøp av ny laptop, min gamle 15" har gjort en god innsats men nå føler jeg at det er på tide å få en litt mindre maskin. Synes denne virker som et bra kjøp, den gir i allefall tilsynelatende mye i forhold til de andre i sin prisklasse: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=331505 Eller finnes det andre maskiner som er bedre? Er åpen for alle forslag, minstekrav er imidlertid: -max 12" -max 2 kg -min 1024 ram -Core 2 duo -max pris 13k. Anyone? Edit: er det forresten realistisk at det kommer 12" med SSD i min prisklasse i løpet av 1-2mnd?
 13. Bah, da kan det være mulig vi er i samme båt! Får håpe det kun er midlertidig.
 14. Har telenor jeg og, ja.. Kødder stort sett, eller bare nå i det siste? Har opplevd litt ustabilitet selv, lately.
×
×
 • Create New...