Jump to content
Battlefield.no

Veslin

Supermedlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Veslin

 1. Jeg syns lyden på TS er knallbra, der har man også mulighet til å øke lydkvaliteten betraktelig på enkelte kanaler til "music" codex, lynklart. Man har også veldig "avanserte" innstillinger for rettigheter etc.. Hva er det Discord har som ikke TS har? Og har noen sjekket nettbelastningen på Discord i forhold til TS?
 2. Det skal nok mye til at vi får igjen de gode gamle BF2 tidene og det miljøet som var rundt det. Knallharde runder på Karkand Heaven serveren f.eks... Jeg setter min lit til det kommende Insurgency Sandstorm som lages i unreal 4 engine, det skal være tilrettelagt for kompetitivt spill med de hjelpemidler man trenger da, og slik jeg har fortstått det også være mulighet for store servere, standalone servere..
 3. Kan ikke se hva dette spillet skal gi oss i forhold til Day of Infamy.....
 4. Det tror jeg ikke vil gi noen forskjell i hele tatt, med den cpu'n på 4,8ghz så tviler jeg på at du makser den, selv om du evt har 1080 e.l.
 5. Er nyskjerrig på hva AMD kommer med med tanke på ytelse, og det kan forhåndsbestilles hos Komplett nå, slettes ikke verst priser heller..
 6. Jeg kjøpte et MSI gtx 1070 gaming x for en tid tilbake, og er strålende fornøyd. Skal du ikke spille på oppløsninger over 1080p så drar dette vistnok alle spill på ultra. På dette kortet har man selvfølgelig muligheten til å overklokke, og f.eks gaming x som jeg har ser ut til å være tilnærmet 1080 reference i ytelse da.. Må si jeg er imponert over 1070, og da gaming x som jeg har. Det går utrolig kjølig og viftene går kun når jeg spiller, ellers står de helt stille. F.eks i BF1, absolutt alt på høyeste innstillinger så har jeg fps fra 120-200++ hele tiden. Her blir kortet faktisk utnyttet nesten helt på max, ca 90%, og jeg har aldri sett det varmere enn 63c.. I f.eks Insurgency så brukes 30-40% av gpu kraft, og har 160-250 fps hele tiden. i Arma 3 så brukes 35-35% av gpu, alt på max(dårlig optimalisert motor på arma)..
 7. Veslin

  A3 Apex - Tanoa

  Nå er det jo mange meeget aktive king of the hill servere oppe og går for de som vil ha action mrk at man her har mye mer morro om man er en hel squad som samarbeider, for her dør man ofte... revive er viktig Disse serverene(ihvertfall de jeg har spilt på) har rank system, og ett pengesystem for å kjøpe våpen etc.. Bruker man samme "leverandør" av server(noen har mange servere) så beholder man rank og penger om man bytter server..
 8. Veslin

  Battlefield 1

  Jeg vil ivertfall vente, er meeget skeptisk til nye ting fra EA.. Håper i det lengste at dette ikke blir en evig lydtortur med masse bomber, eksplosjoner etc, men at de har lagt vekt på det BF egentlig var, et fantastisk taktisk gameplay, rett og slett et morsomt spillbart spill. Det man har fått sett til nå er ikke lovende for min del, for grafikkh..... så er det helt fantastisk ser det ut til
 9. Spennende, håper gameplay er bra, grafikk skiter jeg i så lenge spillbarhet/underholdning er pri 1..
 10. Noen som husker originalen fra 1995? Vell nå kommer Descent tilbake, early access på steam nå Hadde maaange timer med dette, var ikke mye "fps" multiplayer å velge av i 1995 http://youtu.be/O1Moo0C1bAw http://store.steampowered.com/app/360950
 11. I Arma er Joystick absolutt å anbefale, det endrer opplevelsen veldig i positiv retning, et must hvis du flyr heli og jet. Jeg har samme joystick som det er linket til her oppe, den er helt ok, bra kvalitet, bra sens etc.
 12. Veslin

  GTA 5

  Er det bare 16slot i online pc? Edit: ops leste feil, er opp til 30 på ps4, xbox One og pc..
 13. Tror ikke det er kommet noen bilder ennå. De åpnet vel med første happening i går? De har leid noe utstyr av meg på jobben så jeg får forsøke å snike meg ut av kontoret og ta en tur ned når vi skal hente det igjen
 14. Bare for sikkerhetsskyld, det kan ikke være skjermen din som spiller deg ett puss? Du snakket om at du hadde 240-250fps nå, og ihvertfall tidligere kunne det forårsake småhikke hvis man kjørte inn veldig mye mer enn det skjermen er beregnet på.. Se også http://en.wikipedia.org/wiki/Micro_stuttering . Deaktiver ene skjermkortet ditt, hva skjer da?
 15. Svinger vel innom og testkjører baren
 16. Jeg endte opp med Samsung Note4, valget stod mellom z3 og den. Hardware er helt rå på Note 4, men z3 er penere og mye bedre støtbeskyttet samt at den er vanntett.. Fortsatt usikker på om jeg valgte rett, men er foreløpig veldig imponert over Samsungen.. Den dagen jeg knuser note'n så banner jeg og slår meg selv for at jeg ikke valgte z3
 17. Når det gjelder FPS så spiller jeg Insurgency, litt innkjøring og du er solgt
 18. Hau.. akkurat som i gamle dager .. Gode minner og mange raseriutbrudd pga ydmykende vifting med kniv
 19. Er det verdt å laste ned for testing eller er det bortkastet tid?
 20. For min del så er det ikke fps delen som trigger, det har jeg andre spill til Ser etter ett koselig, omfattende, engasjerende spill, og er jo fan av scifi så håper dette blir hva det lover..
 21. auu.. redd jeg går på en smell med gaming her
 22. Hvordan går det med utviklingen her? er litt nyskjerrig men vet ikke om jeg skal bruke penger på dette ennå. Cri?
×
×
 • Create New...