Jump to content
Battlefield.no

Veslin

Supermedlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Veslin last won the day on October 4 2017

Veslin had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Veslin

 • Rank
  Rødvinspimper
 • Birthday 06/18/1974

Contact Methods

 • Origin
  SOR-Veslin
 • Website URL
  http://www.soldier.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Løvenstad
 1. Jeg syns lyden på TS er knallbra, der har man også mulighet til å øke lydkvaliteten betraktelig på enkelte kanaler til "music" codex, lynklart. Man har også veldig "avanserte" innstillinger for rettigheter etc.. Hva er det Discord har som ikke TS har? Og har noen sjekket nettbelastningen på Discord i forhold til TS?
 2. Det skal nok mye til at vi får igjen de gode gamle BF2 tidene og det miljøet som var rundt det. Knallharde runder på Karkand Heaven serveren f.eks... Jeg setter min lit til det kommende Insurgency Sandstorm som lages i unreal 4 engine, det skal være tilrettelagt for kompetitivt spill med de hjelpemidler man trenger da, og slik jeg har fortstått det også være mulighet for store servere, standalone servere..
 3. Kan ikke se hva dette spillet skal gi oss i forhold til Day of Infamy.....
 4. Det tror jeg ikke vil gi noen forskjell i hele tatt, med den cpu'n på 4,8ghz så tviler jeg på at du makser den, selv om du evt har 1080 e.l.
 5. Er nyskjerrig på hva AMD kommer med med tanke på ytelse, og det kan forhåndsbestilles hos Komplett nå, slettes ikke verst priser heller..
 6. Jeg kjøpte et MSI gtx 1070 gaming x for en tid tilbake, og er strålende fornøyd. Skal du ikke spille på oppløsninger over 1080p så drar dette vistnok alle spill på ultra. På dette kortet har man selvfølgelig muligheten til å overklokke, og f.eks gaming x som jeg har ser ut til å være tilnærmet 1080 reference i ytelse da.. Må si jeg er imponert over 1070, og da gaming x som jeg har. Det går utrolig kjølig og viftene går kun når jeg spiller, ellers står de helt stille. F.eks i BF1, absolutt alt på høyeste innstillinger så har jeg fps fra 120-200++ hele tiden. Her blir kortet faktisk utnyttet nesten helt på max, ca 90%, og jeg har aldri sett det varmere enn 63c.. I f.eks Insurgency så brukes 30-40% av gpu kraft, og har 160-250 fps hele tiden. i Arma 3 så brukes 35-35% av gpu, alt på max(dårlig optimalisert motor på arma)..
 7. Veslin

  A3 Apex - Tanoa

  Nå er det jo mange meeget aktive king of the hill servere oppe og går for de som vil ha action mrk at man her har mye mer morro om man er en hel squad som samarbeider, for her dør man ofte... revive er viktig Disse serverene(ihvertfall de jeg har spilt på) har rank system, og ett pengesystem for å kjøpe våpen etc.. Bruker man samme "leverandør" av server(noen har mange servere) så beholder man rank og penger om man bytter server..
 8. Veslin

  Battlefield 1

  Jeg vil ivertfall vente, er meeget skeptisk til nye ting fra EA.. Håper i det lengste at dette ikke blir en evig lydtortur med masse bomber, eksplosjoner etc, men at de har lagt vekt på det BF egentlig var, et fantastisk taktisk gameplay, rett og slett et morsomt spillbart spill. Det man har fått sett til nå er ikke lovende for min del, for grafikkh..... så er det helt fantastisk ser det ut til
 9. Spennende, håper gameplay er bra, grafikk skiter jeg i så lenge spillbarhet/underholdning er pri 1..
 10. Noen som husker originalen fra 1995? Vell nå kommer Descent tilbake, early access på steam nå Hadde maaange timer med dette, var ikke mye "fps" multiplayer å velge av i 1995 http://youtu.be/O1Moo0C1bAw http://store.steampowered.com/app/360950
 11. I Arma er Joystick absolutt å anbefale, det endrer opplevelsen veldig i positiv retning, et must hvis du flyr heli og jet. Jeg har samme joystick som det er linket til her oppe, den er helt ok, bra kvalitet, bra sens etc.
 12. Veslin

  GTA 5

  Er det bare 16slot i online pc? Edit: ops leste feil, er opp til 30 på ps4, xbox One og pc..
×
×
 • Create New...