Jump to content
Battlefield.no

lurad

Klanmedlem
 • Content Count

  892
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lurad

 1. Hallais, noen som har en config der mest mulig eyecandy o.l er strippa pluss andre ting som gir bedre ytelse og mest mulig fps? Sitter nemlig på en 4 år gammel laptop som er godt moden for utskifting, men hadde lyst å prøve global offensive uten å kjøre 30fps Fikk forøvrig 80-100 fps i css i sin tid, 50-60 i smoke, så det burde vel være mulig å tweake en config slik at det går. (Er klar over at det er en config tråd lengre opp, men siden det ikke er så mye aktivitet i forumet så tar jeg sjangsen)
 2. voice_enable 0 i console så er du kvitt det problemet.
 3. Server: hellfragger #9 minigames Tidspunkt: 12.06.2011 - ca rundt kl 20 ithink Brett: mg_oaks_labratory elns Admin: teamkill management Årsak: tk Forklaring: jeg ble banna for å skyte på tønner på overnevnte map slik at andre spillere døde, og gjorde dette kanskje to runder på rad før jeg ble bannet. jeg spilte mapet for første gang dagen før og da gjorde "alle" det, så tenkte ikke noe særlig over det, og visste heller ikke at det ble regnet som tk.
 4. Da har jeg sånn smått begynt å bevege meg inn på det dærre mumble, selvom jeg ikke snakker så mye så må jeg si det er trivelig der når det er mye folk og liv på serverne
 5. Server: Office Only Demo i vedlegg, ganske kort demo, men cheaten er obvious. HLstats: http://hlstats.hellfragger.no/hlstats.php?...mp;player=47885 hardstyle.rar
 6. Kan være en idé å fjerne Spawnprotection? Har tilgode å se et map hvor man i det hele tatt trenger det. Og i tillegg så fjerner det muligheten for rejoining på f.eks mg_saw.
 7. Skjer med Office for tiden? :S lurad
 8. En jeg kjenner: "Jeg snuste i 8 år. I de årene snuste jeg fem (!) bokser i uka x 52 uker x ca. 70 kroner pr boks x 8 år= 145 600 kr."
 9. http://www.wallpaperfedd.com/swedish-skies =)
 10. takk =) kanskje litt dumt spørsmål, men hvordan får jeg "\" i dosbox?: P
 11. Hei, har lastet ned Tank Wars, et spill fra 1992. Husker jeg likte det veldig godt, så tenkte jeg ville prøve det= ) men når jeg skal gjøre det så får jeg opp en feilmelding. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre for å få kjørt det? Feilmeldingen jeg får er: Versjonen av denne filen er ikke kompatibel med Windows-versjonen du kjører. Se i datamaskinens systeminformasjon om du trenger en x86 (32-biters) eller x64 (64-biters) versjon av programmet, og kontakt programutgiveren.
 12. Det var noe av det første jeg gjorde... EDIT: Fikk det til å funke! =) Var ikke noe hokuspokus heller... Flylover, du vet der det kommer et gult spørsmålstegn på kontakter, inne på IDT? Trykte der å valgte mikrofon istedet for linjeinngang. Så enkelt var det altså
 13. Det står at den er lastet ned ved hjelp av Windows Update
 14. Det er generelt Bruker Windows 7 Ehm.. vet ikke hvilket lydkort det er, men er iallefall innebygd. Dell Studio XPS 1640 Driveren heter IDT Hight Definition Audio CODEC 6.10.0.6217
 15. Jeg får ikke brukt miccen jeg kobler til mikrofonutgangen. Spiller på laptop så det er den innebygde miccen som blir brukt. Noe som resulterer i rævva lyd. Jeg har headset-miccen som standardenhet å gudene vet hva... men enda funker det ikke?! ?! hjelp noen?
 16. takk for at du tar deg tid =) spiller på laptop atm, så har et ati mobility radeon 4670. lastet ned driver 9.9 beta til windows 7 64-bit edit: installerte en eldre skjermkortdriver fra windows update nå (v9.7), uten at det hjalp noe edit 2: safe mode hjalp heller ikke noe edit 3: har flasha bios til nyeste versjon, hjalp ikke edit 4: etter å ha spilt ca 30 min med 1920x1080 res, så faller fpsen til 20/30... ellers ligger den stabilt på 100 edit 5: når fpsen faller så står prossessoren på 100% load og viser ikke noe tegn til å roe seg ned NAO: det funket fint å spille med andre oppløsninger/aspect ratio når jeg hadde vista, så da må det jo være W7/dårlige drivere til kortet i W7
 17. står ikke noe, det er iallefall full hd. men funker tydeligvis bra ved 1920x1080/16:9 =) btw: noen som vet en command for å få større skrift i chat/console? ble så lite
 18. hadde på 4:3 før på samme skjerm, noe som gikk smertefritt, nå derimot så blir det to store sorte kanter på hver side av skjermen. endrer jeg til 16:9/10 så blir flytter kantene seg til å være oppe og nede... edit: når jeg har på 1920x1080 /16:9 så er skjermen helt fylt. men når jeg hadde på 800x600 før på 4:3 skal det ikke gå nå også da?
 19. installerte W7 idag, alt virket fint bortsett fra cs, som funket fint når jeg hadde vista. problemet er da uansett hvilken oppløsning/aspect ratio jeg har så kommer det stygge sorte borders på kantene. har reinstallert driverne til skjermkortet flere ganger. har ati kort. finner heller ikke noe om skalering inne på catalyst control center. noen som har forslag til hvordan jeg kan få fikset dette?
 20. Innsats har ingenting å si på vurderingen av gymkarakteren ifølge den nye læreplanen, sier iallefall vår gymlærer. Har ikke sjekket dette opp, så vet ikke om det stemmer eller ei.
×
×
 • Create New...