Jump to content
Battlefield.no

lurad

Klanmedlem
 • Content Count

  892
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lurad

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 06/04/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hallais, noen som har en config der mest mulig eyecandy o.l er strippa pluss andre ting som gir bedre ytelse og mest mulig fps? Sitter nemlig på en 4 år gammel laptop som er godt moden for utskifting, men hadde lyst å prøve global offensive uten å kjøre 30fps Fikk forøvrig 80-100 fps i css i sin tid, 50-60 i smoke, så det burde vel være mulig å tweake en config slik at det går. (Er klar over at det er en config tråd lengre opp, men siden det ikke er så mye aktivitet i forumet så tar jeg sjangsen)
 2. voice_enable 0 i console så er du kvitt det problemet.
 3. Server: hellfragger #9 minigames Tidspunkt: 12.06.2011 - ca rundt kl 20 ithink Brett: mg_oaks_labratory elns Admin: teamkill management Årsak: tk Forklaring: jeg ble banna for å skyte på tønner på overnevnte map slik at andre spillere døde, og gjorde dette kanskje to runder på rad før jeg ble bannet. jeg spilte mapet for første gang dagen før og da gjorde "alle" det, så tenkte ikke noe særlig over det, og visste heller ikke at det ble regnet som tk.
 4. Da har jeg sånn smått begynt å bevege meg inn på det dærre mumble, selvom jeg ikke snakker så mye så må jeg si det er trivelig der når det er mye folk og liv på serverne
 5. Server: Office Only Demo i vedlegg, ganske kort demo, men cheaten er obvious. HLstats: http://hlstats.hellfragger.no/hlstats.php?...mp;player=47885 hardstyle.rar
 6. Kan være en idé å fjerne Spawnprotection? Har tilgode å se et map hvor man i det hele tatt trenger det. Og i tillegg så fjerner det muligheten for rejoining på f.eks mg_saw.
 7. Skjer med Office for tiden? :S lurad
 8. En jeg kjenner: "Jeg snuste i 8 år. I de årene snuste jeg fem (!) bokser i uka x 52 uker x ca. 70 kroner pr boks x 8 år= 145 600 kr."
 9. http://www.wallpaperfedd.com/swedish-skies =)
 10. takk =) kanskje litt dumt spørsmål, men hvordan får jeg "\" i dosbox?: P
×
×
 • Create New...