Jump to content
Battlefield.no

scenest

Klanmedlem
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About scenest

 • Rank
  ex-rx
 • Birthday 07/06/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Nå har jeg ikke lest så veldig mye om spillet, men ser for meg at jo dyrere skipene er, jo bedre er de? Pay to win vil ikke si at man faktisk betaler for å vinne hele spillet. Det vil si at man betaler for å skaffe seg en fordel over andre som ikke har betalt. Man betaler ekte penger for å skaffe seg ting kjappere enn de som jobber ingame for det. fyi så ser jeg ikke nå problem i at de gjør det sånn. Tenkte bare å argumenter for at det faktisk er p2w.
 2. Indeed. Sier jo litt når konlar er en av de "beste". Kan ikke være mye motstand da.
 3. Klarer ikke å se for meg at 8v8 blir nå større enn det ble i bf3. Orker ikke å ta battlefield seriøst i en competetive sammeheng nå mer, men noen casual 5v5/8v8 kamper håper jeg det kan bli Ellers blir det vel team stacking på pub? wuup https://twitter.com/Demize99/status/387116954215268352
 4. Ser ut som min post for noen dager siden hadde noe rett i seg ja. hoho
 5. Kunne vært enig om det hadde vært snakk om f.eks. cs. Men i BF3 er ikke pub cheating et så stort problem. Jeg merka hvertfall lite med cheating i de 500 timene jeg har public.
 6. Husker vi møtte noen cheatere i klankamper, men på public så merka jeg lite til det. Det var jo de uber obvious folka med 100-0 etter 5min, men det skjedde ikke så ofte. Cheating er kjipt i seriøse klankamper, men at en og annen cheater public klarer jeg ikke bry meg særlig om. Team norway er jo stappa full med cheatere nå
 7. OH MAGAWD!1!: BATTLEFIELD.NO IS THE BEST, MERRY CHRISTMAS TO MADCATS TOO
 8. GRATULERE MED NY BUTIKK I TRONDHEIM, DIGITAL IMPULS
 9. GOD JUL TIL ALLE PÅ KOMPLETT.NO mus
 10. Tusen takk Max fra Qpad. GOD JUL Razer mus
 11. Vi elsker Turbo Tape Games
 12. BF3 var dessverre aldri et bra klanspill.. Mange sluttet å spille imellom b2k og cq, meg inkludert. Spillet er fantastisk public tho. Har hatt flere hundre timer med moro der.
 13. Har et hat/elsk forhold til scavenger selv, men forumet var helt klart artigere med han, enn uten han.
×
×
 • Create New...