Jump to content
Battlefield.no

ågeolsen

Supermedlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ågeolsen

 • Rank
  Menig
 1. Fant ut av det til slutt:)......måtte oppdatere skjermkortet litt:)
 2. joda...finner dette og klikker på bfbc2game..........men så skjer ingenting annet en at jeg får opp en hvit skjerm noen sek og så forsvinner det....får ikke startet spillet...(har fått oppdatert versjon gjennom betaupdater)
 3. jada:)...trykket den med ea ikon foran og som er en exe fil....får innstallert og greier,men får ikke opp noen programikon eller snarveier til å starte spillet....går derfor tilbake i mappene som jeg lastet ned o trykker autorun,.,.,.
 4. når jeg trykker play får jeg opp beta updater....så blir skjermen hvit...for så å forsvinne....liksom så ikke spillet starter...ligger heller ingenting i programmappe heler...jeg må gå inn på de nedlastede mappen å finne autorun...skal ikke spillet legg seg i programmer under ea?
 5. Hallo....har lastet ned beta av bc2 og har fått tildelt nøkkel og greier....lastet ned og gikk inn i på setup...trykker så på autorun?..får da opp skjermen med play osv...trykker denne men ingenting skjer?...har jeg innstallert feil?....hjelp mottas med takk!
 6. Puuuuh!....da funket det igjen,.,.,.,.ikke vet jeg hva jeg gjorde,for MYE le prøvd...men for en lettelse å få spille igjen..så får jeg varmet opp 1943:)
 7. Jeg har både formatert og lagt inn vista på nytt...kjører de siste directx,skjermkortdrivere..bla.bla.bla....,men problemet er der fortsatt...og det er kun på multiplayer.......skjønner ikke hvorfor det skal være så f.... vanskelig å få det til å funke....nesten som at jeg må gå over til foreks ps3...DER er det mye lettere....synd at hardcore pc spillere skal måtte ha slike problemer...var jo tross alt der bf satte sine første spirer...virker som de gir totalt f.. i pc spillerene...det viser seg jo også på 1943 som blir lansert først i desember etter å først ha væert på ps3 og xbox...for å ikke snakke om bad company som ALDRI får sin æra på pc.
 8. He,he....ja og DET gleder jeg meg til(på pc hvor bf SKAL spilles)......... Men er der noen som kan hjelpe?.....skulle gjerne spillt bf2 oså....og spes aix.....kan bare ikke gi opp hverken bf2 og 1942
 9. Er en lidenskapelig bf spiller....men har ikke fåt spillt siden nov08.....får ikke logget inn på noen servere dvs at je gstarter bf2..loader alle kart osv...men så når jeg skal inn på et kart får jeg beskjeden DIN ANSLUTNING TIL SERVEREN BROTS begynner å bli dritlei...kjører i admin...oppdatert pb osv osv NOEN som har en løsning på mine problemer...mottas med STOR takk
 10. Hallo,,,,,jeg er helt noob når det gjelder mod....lastet ned Point of Existence 2 og innstallerte dette igår....men lenger en atr jeg starter moden fra skrivebordet kommer jeg ikke.......finner liksom ikke servere som har denne moden,,,,,,,,noen som kan hjelpe en stakkars amatør med dette???....en liten guide? Hjelp mottas med STOR takk!
 11. Fant ut av dritten....måtte inn i antivirusen og merke av av punkbusteren på tillat....samt kjøre som admin i visvas. Synest egentlig at det er for j.... at man skal måtte halveis være datageni for å kunne spille et spill man har kjøpt i butikken.......begynner å lengte etter den tiden man gikk på sjappa å slengte 2kr på automaten for å spille space invaders og pacman! Sier vel kanskje mer om alderen min enn om problemene jeg har hatt m bf.
 12. så var det neste problem.........blir kicka med melding punkbuster bla bla handshaking failed eller noe i den dur......hva er problemet?....takker for hjelp
 13. samme problemet her.....kommer ikke inn samme f...noen som har peiling på hva som har skjedd?....updatea punkbusteren og greier,var en oppdatering,men åkke som
 14. Bærbar ja....men det funket jo som f... på den gamle hp bærbare jeg hadde m 128 mb skjermkort. Kjører på høyeste kvalietet nå,,,,men prøvde på laveste og..men hjelper ikke.........begynner å lure på hele acer greia..burde vel kanskje skjønt d..med de specsa:intel T5250,nivida8600mgs 256mb dekidert,2048mb minne,250hd+++++ til 7990,- sier nesten seg selv at det må gå ut over noe....og så den j... visvasen....holder en knapp på xp enda jeg.. så spørsmålet er om jeg bare skulle ha kjøpt den dell xps`n jeg lurte på...lånte en slik og bf2 kjørte som bare juling... noen andres som har hatt problemer med dette?....prøver å justere i nivida control panel,,,,,,,men........ikke f
 15. Hallo... Har problemer i bf2...når jeg kjører i natt karta,foreks night flight. Det som skjer er at bildet hakker og henger seg og det blir totalt umulig å spille....noen som har en ide? Har acer m 1,5ghz,2048mb og nivida geforce 8600m gs med 256mb dekidert og 1024mb delt....skulle jo holde i massevis. det er kun i natt karta dette skjer..... hjelp mottas m takk!
×
×
 • Create New...