Jump to content
Battlefield.no

Bigley

Supermedlem
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bigley

 1. Hei. Vær gang jeg skal spille CSS, kommer denne dritten her opp :
 2. Se hvem som fikk kniven i ryggen for litt sida
 3. LOL Uansett, har ALDRI fått noen sånne på min liste. De skjønner vel at jeg er for pro til og være naiv
 4. Skal ligge et helt nytt script ute..
 5. MadBird er ivertfall en kjempe trivelig kæll, har kjennt han i 3 år fra Internett spill. Nevner ikke navnet på det, men.
 6. Jeg vil påpeke at PNG filer faktisk kan brukes i Counter Strike.
 7. Hm, kanskje Chuck burde få seg en klan snart? Virket interresant dette her, har god aim med AWM og AK, men har dobbelt så bra aim med AWM. Men, unntak på 14 år? Håper på og høre fra deg, Silo.
 8. Bigley

  Ny PC?

  Hvor mye penger kan du bruke?
 9. Sjekk om du har noe problemer med side knappene om de reagerer litt tregt, for det gjorde min etter den første dagen.. Har hatt to stk, den første ble ødelagt første dagen, fikk så en ny og knappene funker litt tregt, men ellers, DeathAdder pwnz..
 10. Har alle NFS spilla, så kan ikke si jeg ikke gleder meg til dette kommer ut
 11. Tror noen av dere her hadde likt dere som jente enten for alltid eller en dag
 12. Knert, bytta på komma og punktum? Når du skal ha punktum blir det ,, osv
 13. javel, deres mening, men hva mente du med bps og bbb?
 14. Det går om jeg bytter config, så da gidder jeg ikke bruke CEVO cfg og heller bruker kodiak/kuli.cfg.
 15. Ja, bytter ofte configs egentlig, brukt kodiak sin i evigheter, og blir lei lagg, så tok jeg turen til CEVOLVED.com og lasta Cevo CS:S FPS Config og la inn, når jeg spillte, ble den sånn, tok bilder, og la inn, så bytta jeg config til kodiak sin og det var borte, bytta så til CPL Source Player config, altså CPL CS:Source GUI o g det var fortsatt borte, men s¨la jeg inn igjen denne Cevo FPS Config, alt ble tekst igjen. Som oftest klokker jeg skjermkortet mitt via Software for og få litt mere FPS, skal se om jeg får til igjen Takk for tips, editerer om jeg får løst det. Godt mulig jeg også trenger ny driver til skjermkortet mitt. Har MSI GeForce 7600GS eller nVidia GeForce 7600GS.
 16. Hei. Har et veldig stort problem med CS:S nå, det kommer masse jævel tekst når jeg skal spille osv, og det ser slik ut :' Håper noen har et svar på og få dette bort da dette er helt fucked på jordet.
 17. Fin søknad, regner med at noen der ute ser opp til deg når de ser denne Lykke til videre
 18. Du er så useriøs, vedder på at du er 10-11 år. Steng tråd, gief ban til bruker..
 19. Det funker fint, så ser ikke noe spessielt problem med plass ' /> Nå er det Coppern som lever Brann! Damer går det bra i
 20. Nå er det ikke akkurat så lett å passe på at du får en mus som ikke blir ødlagt da, men ok. Som nevnt mange ganger før er mx518 en utrolig bra mus, billig er den og. Personlig liker jeg tøymatter best, sa de jeg har prøvd av glass og lignende ofte "bråker" en del, samt at de rett og slett blir for glatte. Steelpad 5L er en veldig bra tøymatte, da den gir god, men ikke for god glid, er mer enn stor nok og ikke trenger såkaldte "glidz". Håper jeg får ny DeathAdder og Intelli, Intelli begynner og bli slitt, fikk den sammen med DeathAdder osv.
 21. Bigley

  Skal ha ny mus

  DeathAddern min ble ødelagt på under en dag :S
×
×
 • Create New...