Jump to content
Battlefield.no

yaeger

Supermedlem
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About yaeger

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  BF3, Hon, SC2, MMA og fotball ;D
 1. hahahah så utrolig mye morsomt man kan lage ut av ingenting
 2. her er en god en : Young Overlord takes his first trip around hive cluster. He spots Mutalisk: - Oh, you can fly - just like me! He spots Observer: - Oh, you can see invisible things - just like me! Suddenly, he spots some strange creature hiding behind tree. - Oh, you can spread creep - just like me! Marine replies: - #$%!, can't a man take a s**t in peace?!
 3. Når starter Hannovergreia idag? for sc2 that is er det ihelga også? (gawd jeg hater å jobbe!)
 4. John Carter (verdens første superhelt, ble skrevet og utgitt i 1911!!!!? ref http://en.wikipedia.org/wiki/John_Carter_(character) Den ser KUL ut, selv om den er litt "over the hill" fikk jo faktisk en 5er av spiller.no(p3) Chronicle, ser artig ut Brave Istidfilmene (oh yes, må bare) The hunger games Wrath of the titans (elsker gresk mytologi) Battleship (kalkun men men) The Avengers! Prometheus Dark Shadows (johnny depp med vampyrer, varulver OG MICHELLE PHEIFFER!!) For å toppe det hele er det Tim burton som lager filmen ! olololol!!!
 5. snutes største svakhet er toss, for meg virket det som om han alltid er for sen med å stoppe collos. han satser for mye på infestors, og får ofte corrupters alt for sen opp
 6. jeg synes bf.no burde satse litt på sc2, da sc2 communityet i norge bare vokser og vokser =)
 7. turtleplay stronger? haha neppe.. kanskje på maps som shakuras / meta osv , men mapsa blir jo større og større. Da sc2 ble lansert var alle mapsa ca designa for 1-3 base play, nå er det skjelden du ser prosa spille games der de ikke har 3-4 baser hver. Ser ikke helt for meg hvor bra mech er på de nye mapsa. viktings blir fortsatt eid av 15+ corrupters + infestors. OM du vinner air battlen kan zerg på 4 baser bare techswitche til 5-3 upgrada ultras som roflstomper det du har på bakken( du har jo seff overprodusert vikings for å ha sjans mot corrupter + infestor
 8. Om vi skal gå til balansesnakket igjen = Dette sa idra om den nye patchen og ghost nerfen "The ghost change is too much in that it will force bio based play to revolve around mid game allins. If zerg gets to broodlord infestor on a good economy while you’re playing bio, you will lose if zerg executes properly".
 9. hm, om man kjøper MLG arena greia, får man vods? dvs se de i reprise? da jeg er på jobb hele dag og morgen går jeg glipp av mange kamper og ser ikke vits i å kjøpe passet om man ikke får se de som allerede har blitt spilt ?
 10. OMG, det er da ikke en CHEESE! cheese er 2 rax proxy eller cannon allinn eller 3x stargatae whatnot 1 base! 1.1..1 er en allinnbuild ja, men det betyr IKKE at det er en cheese. 1.1.1 straffer toss som ikke kan lese riktig builds, og som utnytter terrans styrke, som er hva? jo early- early mid! jeg vil ha meg frabedt ordet cheese om man ikke snakker om cannonrush allinn O.L.
 11. Det er så uberdeilig å engiblocke toss som tror at de skal 1gate FE. Kaster de så utrolig av sin build. Så følger jeg opp med 2-1-1 og rævkjører de, like lett som de rævkjører meg lategame xD 2 rax(en reactor) stargate - factory, lager først en banshee, og får som regel 3-5 kills, går etter 1(bare 1) probe på gass, ofte så ser ikke toss at de har bare hatt i 2 workers på gass siste 5 minsa pusher ut med 1 raven 2 banshee 3 tanks og shitloads med marines + 10+ scvs for rep og meatshield. I diamond, low master vinner jeg 80% av tvp (P i dia-master har ikke lært seg hvordan man stopper builden). Slik slipper jeg ytterligere migrene ved bruk av lategame:D
 12. Værste jeg vet er når folk viser til kor pros som har helt vanvittig micro/macro, helt usannsynlig nøyaktige timingvinduer som terran må benytte seg av UTEN å tenke på at den statistikken er beregnet ut av games som blir ferdigspilt, altså hva med puma, som har 80% av sine games ferdigspilt før 15 min har gått/type allinns.. For å få en riktig statistikk over dette bør de fjerne alle games som er early- mid. Spørsmålet er jo om TVP LATEGAME er balansert. deilig med sc2 diskusjoner
 13. må jo diskutere noe! liker lange svar slik at jeg kan gjøre noe annet en å oppklare tvister opprettet av teite kreditorer og teitere kunder (inkasso:D)
×
×
 • Create New...