Jump to content
Battlefield.no

var0522

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About var0522

 • Rank
  Menig
 1. var0522

  Download

  Jeg er ikke så dum at jeg ikke forstår dette,men unlocken er ikke kommet med når jeg etter en rekke ganger har startet spillet på nytt. Ut i fra dette så trodde jeg i min uvidenhet at de måtte lastes ned.Så spørsmålet nu er: Hvordan får tak i de ?? Tror at theskje ikke er nok her må det en spade til !!
 2. var0522

  Download

  Hvis en går inn på siden Butikk til EA så kan du kjøpe en del tillegg til BF3. Som jeg har gjort. Her er EA sin beskrivelse av pakken:Du får alle våpen og alt utstyr til alle de fire klassene, alle oppgraderinger for både luftfartøy og kjøretøy, og alle våpnene for samarbeid i denne supersnarveipakken. Denne gigantpakken låser øyeblikkelig opp alle de 119 artiklene – våpen, utstyr og kjøretøy- og luftfartøyoppgraderinger – fra alle de andre snarveipakkene. Disse låses vanligvis opp etter hvert som du får mer erfaring med å spille som de ulike klassene, bruke de tilgjengelige kjøretøyene og luftfartøyene, og fullføre samarbeidskampanjen. Superpakken inneholder faktisk for mye til at vi får plass til hele listen her. Hvis du vil se en liste over alt denne pakken inneholder, kan du se på disse pakkene og beskrivelsene deres: Snarvei for klasser, Snarvei for luftfartøy, Snarvei for kjøretøy og Snarvei for samarbeidsvåpen. Som sagt denne har jeg kjøpt og betalt, men finner ikke ut hvordan jeg skal laste den ned.
 3. var0522

  Download

  Har Orgin. Tror jeg hgar relastet ned Orgin 4 ganger uten at jeg har finner noen plass hvor jeg kan laste ned tilleggskjøp.Oppe på Orgin står det Beta Orgin. Er det rett ?
 4. var0522

  Download

  Har kjøpt noen nye våpen til Battlefield3 og får denne meldingen på e-mail : JEG HAR Origin – Start forhåndsnedlasting/nedlasting av spillene dine fra Origin nå. Hvordan finner jeg Origin? Du får tilgang til den ved å klikke på den grønne Origin-logoen i oppgavelinjen nederst til høyre på skjermen din. Når jeg åpner Orgin finner jeg ikke noen plass jeg kan trykke på download. Hvordan får jeg kjøpte våpen inmn i programmet ?????
 5. Etter en kort og tiuldels litt lengre tid FRYSER hele spillet. Kan noen hjelpe en gammel gubbe med dette. Er ikke noe særlig datakyndig, men får det til når noen forteller hva som er løsningen.
 6. BF3 (bilde) fryser til stadighet. HVA kan fikse dette ??
 7. Har samme problem. Det tar fra meg all lyst til å spille.Første uken jkeg spilte gikk alt smertefritt., så er situasjonen blitt verre og verre. Av å til så går det bra men for det meste fryser hele spillet. Håper EA kan komme med en oppdatering som ordner saken. Har de siste drivere.
 8. Takk for hjelpen alle. Fant til slutt ut at jeg skulle kjøre spillet under admin. og da funket alt. Igjen takk.
 9. Ok. Takk. Men hva med 64 b. Blir hele tiden utsparket pga. PunkBuster. Får denne meldingen: PunkBuster kicked player "var0522" (for 0 minutes) Restrictions: Service Communication failure: PnkBstra.exe. Noen som har råd til meg?
 10. Ok. Takk. Men hva med 64 b. Blir hele tiden utsparket pga. PunkBuster.
 11. Vet noen om Battlefield 2 fungerer på Visat 64 bits ?
 12. Nu begynner jeg å bli lei. I den siste måneden, når jeg skal klikke meg inn på en server,så får jeg ofte beskjed om at forbindelsen er brutt. Etter 2-3 forsøk kommer jeg inn. Annet og større problem er at jeg etter varierende tid fra en halv til 1 time mister forbindelsen. Synd dette tar bort all glede med spillet.
 13. Har oplevd i det siste når jeg er i tanks at noen fra fi kommer bort til tanksen og rett etter PANK og tangsen går i lufta. Hva er det de bruker. Når jeg prøver å bruke sprengpakkene må jeg legge ut alle fem og pang så går jeg i lufta. Igjen HAV er det de bruker.
 14. Det gikk . Nu har jeg en rad med forskjelige servere som jeg kan bruke. TAKK FOR HJELPA.
 15. Får opp opptil 6 servere. Vil prøve å laste ned fra en annen host. Melder tilbake hvordan det gikk. Takk for hjelpa så langt.
×
×
 • Create New...