Jump to content
Battlefield.no

nerd

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About nerd

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 01/17/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Hvor mange ganger skal denne ungen få lire av seg galle og dritt, på bf.no's bekostning, uten at noe skjer? Jeg og mange flere sluttet å spille på bf.no nettop pga enkelte admins oppførsel både ingame og på forum. Fryktelig trist at slike skal få fritt spillerom for å ødelegge for andre ingame og samtidig ha frie tøyler til å slenge dritt på forum uten noen annen reaksjon enn "vi tar det innad" Rett og slett useriøst og uprofft av bf.no!
 2. nerd

  Regler

  Nå har du fått svar i klagen din og du er tydeligvis blitt unbannet, hvorfor fortsetter du her da? :/ Selv om du mener enkelte admins kjører comunityet i grøfta hjelper du godt til med og spre all den negativiteten du gjør. Ja, jeg synes hele denne prosessen har vært blodig urettferdig og om dette er måten dere skal løse problemer nå og i fremtiden så burde folk få vite om det.
 3. nerd

  Regler

  Det koselige med dette er jo at nå (Torsdag) er bannen over. De klarte å presse meg ut av serveren ved å ignorere meg i 2uker siden de ikke hadde noen beviser for regelbrudd. Lukter seriøst comunity lang vei, gjør det ikke?
 4. nerd

  Regler

  må ikke glemme denne kremposten fra Headspin da:
 5. nerd

  Regler

  ja, det ville nok være i deres interesse å stenge denne tråden forteste mulig før flere av deres admins driter seg loddrett ut,
 6. nerd

  Regler

  Jeg bare hater organisert urettferdighet!
 7. nerd

  Regler

  Haha, heidu! Både ja og nei. Den dårlige stemninga forsvant for snaut 1 uke siden, nå er det bare god stemning, latter og glede inne på 01. Ja når det bare er å banne de man ikke liker så blir det god stemmning. Rart at en ellers såpass stabil å fin server med arma's mest populære mod, til en hver tid nesten er tom. Primetime i helgene kan dere ha en peak på 20ish spillere. Lurer på hvorfor? Hmm. Kan vel ikke ha noe med oppførseln til admins og fanboysa dems å gjøre vel?
 8. nerd

  Regler

  JEG har fortsatt ikke kræsjet noe fly eller heli i noens base. JEG har heller ikke brutt noen av de andre reglene dere har, forruten om de som du "føler" Headspin. Enkelt og greit!
 9. nerd

  Regler

  Regner med du har en logg eller en video å slå i bordet med siden du slenger slike påstander i min rettning! Dersom JEG skal bannes for ting andre i squaden min gjør, så har dere endel bans å dele ut til alle på mumble også! Da kan dere jo begynne med skogens. Siden han spiller med [MG] og de campet oss i trader. Synes å huske da at Murica og HumaN fikk ban, men ikke alle de andre som pleier å spille med dem. Og siden Skogens Mann er en gjennganger når det kommer til regelbrudd (Flere episoder med combatlogg) så regner jeg med at straffen blir extra lang denne gang!
 10. nerd

  Regler

  Dere har ikke noe å ta meg for, så dere velger å ignorere min klage. Er ikke mye poeng å skrive noe der. Det jeg skriver blir ikke synliggjort og jeg får heller ikke noe svar. Dere kan takke dere selv for at det blir tatt her istede! Når det er sagt, så har altså "TheDreamKiller" postet dette under "Dayz" på et public forum. Jeg har like mye rett til å ytre mine meninger her som alle dere andre, selv om dere ikke liker hva jeg skriver. Om det plager dere så jævlig så kan jeg sikkert starte enda en post med akkurat det samme tema. Men da er det iallefall "min post" Jeesus
 11. nerd

  Regler

  åja. jeg visste ikke at også forumet var forbeholdt dere admins.. beklager
 12. nerd

  Regler

  Jeg gir f... i hva du føler! Det står ikke i reglene! Synd at basen din ble herpa, men dere kan ikke komme med banns for regler som dere finner på i farta!
 13. nerd

  Regler

  man kan ikke lage regler underveis etter hva som passer deg best!
 14. nerd

  Regler

  Det er greit nok og jeg tar ikke deg som person på dette. Et minstekrav må da være at dere synliggjør forklaringen min og svarer meg.
×
×
 • Create New...