Jump to content
Battlefield.no

magneman

Supermedlem
 • Content Count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magneman

 1. Kunne tenkt meg å bli med i private hive hvert fall, er det der folk flest spiller eller? Har dere opplevd mye hacking der?
 2. Hackere på servere generelt eller på bf.no sine servere?
 3. Hei! Begynner å bli en stund siden jeg var innom bf.no. Jeg og noen venner har fattet interesse for DayZ, men er en stund siden vi har spilt det sammen. Vi leter etter gode servere vi kan spille på, som er aktivt og som hindrer hackere. Jeg tenkte umiddelbart på bf.no, fordi jeg kom på at jeg så at dere hadde noen DayZ-servere. Jeg har ikke holdt meg oppdatert på DayZ, og lurer derfor på noen ting. Er bf.no aktive på DayZ? Har ikke sett at så mange spiller på serverne ut i fra serverlistene. Hvordan er det med DayZ generelt i forhold til standalone som skal komme snart?
 4. Meh, litt skuffet over den nye kampanjen. Kort og ikke så mye nytt, men bra at de i det minste legger ut nytt materiale.
 5. Tullete å ha SecuROM til å begynne med på Bad Company 2, krever jo aktivering av kode for å spille online uansett, og enspillerdelen er ikke akkurat noe å juble for. Bra gjort da iallfall.
 6. Say what? Er ikke så lenge siden den nye oppdateringen ble installert hos meg, og vennelisten min er helt fin.
 7. Hva snakker dere om? Helt fint hos meg.
 8. Siste spillet som ble satt til Vietnam var for min del Battlefield Vietnam. Det første BF-spillet jeg begynte ordentlig med MP på. Vietnam funker, men kunne også tenkt meg et WW2-spill sett gjennom tyskernes øyner (føler at det alltid er fokus på de allierte), eller et spill om Koreakrigen, har aldri spilt et spill hvor handlingen foregår der. Finnes det noen nye spill hvor handlingen er satt til Koreakrigen?
 9. Hehe, aj aj... Kom nettopp på et spill som jeg kommer på var en skikkelig kult-klassiker. Noen som har spilt "The Neverhood" før? Det er fra 1996, så det er ikke så gammelt da men. The Neverhood
 10. Var ikke en ivrig gamer inntil for noen få år siden, men jeg har jo spilt Wolfenstein 3D og Prince of Persia på PC. Ellers var det en del Pokemon-spill, Zelda og diverse Mario-spill som ble spilt på N64. Er 17 år.
 11. Godt nyttår, folkens! Håper 2010 vil bringe med seg mange fine og gode øyeblikk og stunder! Nyttårsforsett? Mitt er relativt klisjéaktig: spise sunnere, trene mer.
 12. ^2 Den artikkelen lyste opp dagen.
 13. magneman

  Lærere

  Er visst blind! Jeg ser heller ikke lærers navn!
 14. Det er bra at de tar et tak, men piratene blir de, uheldigvis, aldri kvitt. Hvorfor vil folk uansett lage piratkopier av andre spill? Hva er det de tjener på det? Det eneste resultatet som kan forekomme er jo at de blir tatt og må punge ut med en betydelig erstatning, slik som etterforskerne Activision hyret. Får de en god følelse av å spre en ulovlig versjon av software til tusenvis av andre mennesker rundt om i verden som de ikke kommer i kontakt med en gang?
 15. magneman

  id tar en IW?

  do i need to quote myself? Nei, for jeg siktet først og fremst til journalister og deres kritikk. Selvfølgelig gjelder dette også oss "dødelige", selv om det er noen få unntak, blant annet meg og deg. Kanskje blir jeg oppfattet som kynisk om jeg stiller meg kritisk til det meste som skjer i verden og tar avstand fra å ha forkjærlighet for visse selskaper, men jeg liker å ikke ta alt for å være god fisk. Det er fint at jeg ikke er den eneste, men vi er i mindretall!
 16. magneman

  id tar en IW?

  Det jeg synes er merkelig er at det ikke er (såvidt jeg vet) noen som klager på matchmaking-systemet i L4D, og at alle her på forumet har en forkjærlighet for Valve og alt de lager. Nå har jeg bare såvidt hørt om spillet Rage, er litt uoppdatert på spillfronten for tiden.
 17. Jeg får vel dra fram slaktekniven og skjære et lite snitt her da. Jeg ble ikke spesielt imponert over demoen, spillet kostet dog bare litt over 200kr (ca 25 euro) så jeg skal ikke klage, hadde det vært fullpris hadde jeg kanskje tenkt meg om. Ble litt skuffet over hvor lite nytt demoen hadde å tilby, noen få våpen og noen nye monstre, men alt er jo "the same old shit". L4D er ikke et dårlig spill, tvert imot, men det er skuffende lite nytt. Blir nok et bra spill, bare synd det er lite revolusjonerende Valve introduserer her. Forøvrig synes jeg videoen var passende.
 18. Takk, men brukt er uaktuelt. Skal redigere førstepost for å presisere dette. Kanskje jeg burde lære meg forskjellen på 32-bit og 64-bit OS med det samme. Hva er det positive og negative med dem?
 19. At ting blir mer konsollifisert er grunnet piratkopiering. Det var, i følge Infinity Ward var det gledelig å se at så mange faktisk spilte COD4 til PC, noe som ikke var like gledelig var antall piratkopierte versjoner som det ble spilt på. Er det noen som har skylda her folkens, er det piratene. En ting jeg undrer meg over, er at konsollfolket har levd med lignende system før, flere kjøper til konsoll, og attpåtil er spillene ofte flere hundre kroner dyrere. Om dere ikke vil kjøpe spillet, så iallfall ikke last ned spillet da.
 20. Hør på Lygre, vi må vente med å kritisere systemet før vi har prøvd det. Selv har jeg ikke noe imot dette, ettersom jeg ikke spiller på BF.nos servere allikevel. Og ikke piratnedlast spillet. Vi hadde jo en diskusjon om dette for ikke så lenge siden. Har forhåndsbestilt spillet fra CDON.no, blir nok gøy.
 21. Hei! Har en kompis som skal skaffe seg en ny bærbar som han kan spille på. PC-en skal i all hovedsak brukes til spill, office og surfing. Max. pris er 12 000, bortsett fra dette er det ikke noen andre krav. Anbefalinger? Edit: Brukte PC-er er uaktuelt.
×
×
 • Create New...