Jump to content
Battlefield.no

diz2yza

Supermedlem
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by diz2yza

 1. diz2yza

  Bygge PC!

  Hvor får man kjøpt de armbåndene? Clas Ohlson? Antistatisk armbånd
 2. Har hatt akkurat dette problemet før, men da var det at det ène kortet hadde streika. Jeg kjørte SLi. Så skal ikke se bort i fra at kortet streiker.
 3. Han og brains blåste headshot som noen guder, helt vilt.
 4. TAKK! JEG FORGUDER DEG HYDRA!
 5. Skjer med at folk slutter å satse på Source?
 6. Tror det er 3 som blåser inn, og 2 som blåser ut, 1 står inn i kabinettet og blåser opp. Kjølepastaen heter det samme som CPU-kjøleren. Alt står som det skal, har strammet også, selv om det ikke var noe spess å stramme.
 7. CoolerMaster Cosmos Sapphire 4870x2 2GB Asus P5E64 WS Evolution Intel Quad Core 9550 Kingston DDR3 4GB 1375MHz Noctua NH-U12P Samsung SpinPoint F1 750GB SATA2 Sony NEC Optiarc DVD±RW burner AD-7203S Det er alt.
 8. Er god lufting, har 6 vifter, alle er fra CoolerMaster (tilhørte kabinettet), har et 4870x2 kort som ligger på ca 65 grader i idle som er unormalt lavt. Så er god lufting. Hvor sjekker jeg gradene i kabinettet?
 9. Noctua NH-U12P Har en Intel Quad 9550 @ 2.63GHz, altså ikke overklokket, den ligger i en luftig kabinett med vifter overalt. Har montert en Noctua NH-U12P cpu kjøler på den, satt på litt kjølepasta fra Noctua og, men den idler på 40-45 grader? Har jeg gjort noe galt, eller er dette vanlig?
 10. Hvis jeg absolutt skulle velge, sier jeg high/+. Heldigvis er det ikke du som velger Lykke til William!
 11. Hvorfor er warclown og stinger satt opp som EvilZone?
 12. Det finnes tall mellom 2000 og 99999
 13. Gøy å spille, spessielt mot Dolphin, da det var 23 spectators som satt og sa vi sugde og at vi ikke hadde sjans mot de, samtidig som de flirte av taktikkene våre Spilte for Team Fujative btw
 14. Klanens navn: Team Fujative Klantag: fujative Klanleder/kontaktperson: InzaniX eller Amnesia Hjemmeside: Team Fujative IRC-kanal: #fujative Lineup: InzaniX Amnesia Elliott Akcl battosai Kontakt for try: Vi har stabil lineup og er full
 15. Det har seg slik at nå i juleferien har tante kommet på besøk, hun tok med pcen fordi jeg skulle rense den. Først installerte jeg Vista, men fant ut at det gikk for tregt, installerte så XP. Men installerte på nytt pga lastet ned genuine i Windows Update. Men nå når jeg skal installere nytt os, slår bare pcen seg av når den loader os'et eller formaterer hdd'en. Er en HP Pavilion zv6000, noen som har en anelse om hva som er galt? Svar asap, tante skal reise hjem 4. Januar Edit: fikset
 16. tenker du på vendetta? "stinger, du suger, gå tilbake til 1.6!" "herregud magnus, du suger!"
 17. Det jeg vet om er at på esken, så er det en klistrelapp. Der står Serial Number elns
 18. Har samme problem, kjøpte det for 2 dager siden, har samme feilmelding som deg fra starten. Kjøpte via steam.
 19. Sjekket programfiler mappen at de ikke er der lenger? Kanskje du bare sletta snarveiene?
 20. Dere trenger bare 5stk (tror jeg) for å requeste Q bot
 21. Selv klarer jeg ikke spille på noe annet en min Dell 24" skjerm siden jeg gikk fra 19"
×
×
 • Create New...