Jump to content
Battlefield.no

Loff3n

Supermedlem
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Loff3n

 1. BF4 sugde balle fra dag 1. Har hatt mer morro med 2 timer i Hardline enn 340 timer i Garbagefield 4.
 2. Loff3n

  China Rising

  Har du ikke Premium så må man vente 2 uker til. lawl... Var ikke så imponert over CR. Ser mer fram til 2nd Assault.
 3. Loff3n

  Ny patch neste uke

  Kjører Teksturer og Mesh på ultra, resten på low. Bruker et GTX 560ti om dagen, så mye av feilen ligger nok der. Slet ikke med hyppige fps drops før den tragiske patchen tho. Bestilte meg et GTX 780 på tilbud i dag så regner vel med at fps problemene forsvinner når jeg får installert det.
 4. Loff3n

  Ny patch neste uke

  På tide... Har slitt med ekstrem dårlig FPS etter forrige oppdatering. Får fps drops under 10. Infing er jo helt umulig til tider. Håper ting blir stabilt etter neste patch.
 5. BF3 på BF.no hadde god aktivitet i et halvt år. Begynte å gå downhill etter det. Noe som var jævla synd. Savner servere med skikkelig teamplay, faire regler og vanlig vehicle spawn. At dere ikke får hoste BF4 er jo en forbanna spøk.
 6. Har logget en del timer i betaen. Det kicker ass. Var heldig og fikk key uka før 17 Mai. Pre-ordra spillet i går. RS er jo en perfekt taktisk WW2 shooter. Liker den realistiske feelen, fokuset på teamwork og den autentiske delen når det gjelder våpen og slagmark. å være på et bra lag på Iwo Jima, spesielt som Marines, å klatre deg sakte men sikkert opptil toppen under maskingevær ild og mortars er ganske spesielt. Er jo sinnsykt digg å fragge i dette spillet også. Kanskje BF.no kan få opp en server eller to når det kommer ut?
 7. Virker ikke som om det er spesielle chokepoints pågrunn av åpenheten. Solide maps. Kjipt at de ventet ett år på å slippe disse... Håper BF.no serverne har liv framover. Og jeg har kanskje ikke infet nok, men skjønner ikke alt whinet mot M16. AEK og F2000 er jo værre å møte i firefights, imo.
 8. Yes, Shield er jævla nice. Digg å helihore uten å uroe seg for jets.
 9. https://help.ea.com/article/battlefield-3-armored-kill-general-faq#1
 10. Tviler ganske hardt på det. Regner med at AK blir bedre motatt enn både B2K og CQ.
 11. Liker som regel ørken omgivelser, men det snø-mappet ser jo rimelig nice ut. Håper AK får liv i BF.no serverne igjen btw.
 12. Ser fram til Armored Kill.
 13. Gamespot review: http://www.gamespot....oReview;WatchIt Lookin' good.
 14. Skjer som regel når man fyrer av TVG mens chopperet svinger etter det jeg har erfart. Jævla tragisk at den buggen fortsatt ikke er eliminert. Dice, baby. Woooo!
 15. TVG'n er nå BF2-esque. Har ikke tank/apc reactive-armor så blir den tatt ut av en rakett. trololol Styringa på gunnersiktet virker heller ikke like hakkete lenger. Jævla nais.
 16. Er ikke lei, men Soflam søppla needs to go. Husker de første to månedene uten Soflam horing. Faaaaaan va sjøøøønt det var.
 17. ^^ Konge. Bare 2 måneder igjen nå. Yea buddy.
 18. Har klart å dodge ett par javelin raketter ved å finne passende cover. Sjeldent tho. Men Javelin/Soflam kombo kan fortsatt dra til h. Forpulte noskill faenskap. Nerf plx. /rantovah
 19. Det er sant. Havocen føles ut som et godstog i forhold til Vipern. Men nå som flykanona er buffa mot choppers så faller jo den rimelig lett ned i B2K, fordi RU-flyene ikke blir tatt av F-35. LOL. Har tatt et par runder i SU'n selv på Wake/Oman. Er ikke no dreven pilot, men det er latterlig lett ja. Enten så får DICE tweake 35'n eller gå tilbake til F-18, IMO.
 20. Det taper vel 99% av dogfights på grunn av den tragiske svingradiusen. Bør fixes pronto. RU har luft dominansen i B2K, noe som er jævlig kjipt på Oman og Wake...
 21. +10000000000 Skjønner ikke hva Dice tenkte på med den forbanna søppla der. Do not want.
 22. Haha. Jeg suger jo hest i chopper, Jack. Som pilot ivæffal. Var en smule overrasket at jeg klarte å holde meg så lenge oppe i lufta.
 23. Jævla nice. Oman er jo elsk. Eneste minuset er vel fps læggen... Har egentlig merket dette etter patchen, men B2K er enda værre. (Hos meg ivæffal)
×
×
 • Create New...