Jump to content
Battlefield.no

Doc

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Doc

 • Rank
  Menig
 • Birthday 01/19/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nord for ekvator
 1. Doc

  Forhold

  Hva er ditt forhold til døden? Jeg sitter her og tenker litt om død og hva det egentlig betyr for min del. Hva det skulle bety for meg om familie/nær venn/annen person du bryr deg om døde plutselig. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg ville reagert hvis det skulle skjedd meg. Ville jeg friket ut og grått mye, ville jeg vært "kald" og forholdt meg rolig eller hvordan ville jeg reagert? Har egentlig ikke vært i så mange begravelser, men var i en for ikke lenge siden; type litt spesielle ting rundt; og fant meg selv stående å gråte omtrent mer enn de nærmeste pårørende. Og hva er egentlig normal etikette for en begravelse?
 2. Doc

  STEAM_0:0:15831531

  Surf serveren ca kl 21:00 11.10.09 nick: rolf id: STEAM_0:0:15831531 aimbot, se fra ca tick 25. håper det er nok filmsnutt rolf.rar
 3. Doc

  Hva er en gamer?

  (Battlefield.no): Hva er egentlig en typisk spiller, også kalt en "gamer" i dag? Er det noe særegent som kjennetegner en gamer? Tidlig MS: De tidlige årene i MicrosoftEn gamer er vel det som de fleste kalte en nerd og/eller geek før. Vi har alle sett den klassiske karikaturen av en geek: en person som, som regel er underliggende tynn eller overveiende tjukk og pinglete. Bruker briller (helst de tjukke med colabunn), ofte ustelt, med kviser i hele ansiktet og like bleke som vampyrer har en tendens til å være. Og hvis man legger til at de bodde hjemme hos mor i kjelleren så var vel stereotypen komplett. Dette bildet gjør vel egentlig ikke situasjonen bedre, men vi vet jo alle hvordan eventyret til Microsoft har fortsatt og hvor mye penger han har tjent. Dagens gamer Hvordan er det så i dag? Er alle gamere fortsatt de som sitter hjemme i kjelleren til mor, har gardinene trukket for og virker allergisk for alt som heter sosial omgang og sol? Vi som spiller har vel en egen oppfatning om hvordan vi er, men hvordan oppfattes vi av andre som ikke spiller? Jeg opplever stadig å møte heller rare fordommer når jeg sier at jeg kan sitte å spille i et par timer eller nevner et spesielt spill. Noen tror at jeg ikke har venner og at jeg bare sitter inne hele dagen. Men jeg vet jo med meg selv at jeg ikke er slik. Jeg er jo ute med folk fra vennekretsen, besøker familie, er med kollegaer ut på byen og så videre. Er det ikke slik at vi som spiller også er mennesker og sosiale vesen med venner og familie? Er det noen spesielle ting som gjør at man blir interesert i spill eller er det helt tilfeldig? Er yrkesvalg noe som påvirker om man spiller eller ikke? Joda, til en viss grad så vil jo dette være gjeldene. Man er kanskje mer enn gjennomsnittlig interessert i data om man jobber som IT-ansvarlig eller har tilsvarende stillinger hvor man sitter med datamaskiner en stor del av arbeidsdagen. Men hva om man jobber som snekker, elektriker eller rørlegger, som er mer praktiske yrker. Er dette en yrkesgruppe som innehar en stor del spillere? Eller er det kanskje andre yrker som sykepleiere, kokker eller frisører som gjør at man sitter og spiller? Nå sitter kanskje noen der ute og spør: Hva vil du med alle disse spørsmålene? Mitt mål med dette innlegget er å få flere til å tenke litt utenom grafikk og gameplay, om enn for et lite minutt. Jeg sitter ikke med noen svar, men jeg sitter med en del spørsmål som dere ser. Hvorfor spiller du?
 4. Doc

  Hva er en gamer?

  Hva er en gamer? Tanker om ting, en ny spalte som følger hverdagen til en gamer. Ukens tema er: Hva er en typisk "gamer" i dag?
 5. (Battlefield.no): Battlefield Heroes når nye høyder med 2 millioner spillere. Battlefield Heroes: Heroes of the Fall.I den forbindelse skal spillet også få en oppdatering. Oppdateringen heter "Heroes of the Fall" og er planlagt å komme ut den 30. september. Nye våpen og kart er en del av dette. De har enda ikke bestemt navnet på kartet, så her får du muligheten til å komme med forslag til navn på kartet. Gå inn på den aktuelle tråden for å lese mer om dette og for å sende inn forslag til navn på det nye kartet. Av andre nye ting vil "gunner"-klassen bli oppdatert, blant annet med et nytt våpen: en eksplosiv kasse full av krutt. I tillegg får man muligheten til å dele "Hero's shield" med andre soldater, og som prikken over i-en, vil perken "Frenzy fire" fylle opp spillerens helsemåler når han treffer fiender mens han bruker den. Ranks ahoy! Et nytt rangeringssystem vil også innføres i den kommende oppdateringen, og her vil vi kunne få stige i de militære gradeene avhengig av hvor godt vi gjør det på slagmarken. I tillegg vil vennesystemet få en real overhaling som vil gjøre det lettere å finne både nye og gamle venner på slagmarken. (Kilde: Battlefieldheroes.com)
 6. Battlefield Heroes oppdateres Battlefield Heroes når 2 millioner spillere og får en oppdatering.
 7. heh problemet er at jeg deler med huseieren, og sitter i en kjeller. men får kanskje skaffe meg noe eget hvis jeg skal fortsette å spille fps. takker for svar
 8. da har jeg brukt pingplotter. og det jeg kan lese av den er packetloss til de grader. er dette på grunn av for liten linje ut? og noen forslag til hva som kan gjøres? skaffe egen linje og bruke kabel isteden for trådløs nett?
 9. Doc

  Oppgradering til PC

  takker for svar =)
 10. Finn servere som er nær oss (skandinavia eks) slik at ping blir lav. Så ville jeg lastet ned Pingplotter og kjørt det samtidig med spillet. Når du har problemer, Alt-Tab'er du ut til Skrivebordet og ser hvor problemet ligger. takker for svar. bare lurer på, er det enkelte porter man kan åpne som evt kan hjelpe?
 11. Heisann jeg har lyst til å oppgradere maskina. men er ikke sikker på hva jeg burde oppgradere først, og evt til hva. har nå: Processor: Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) Memory: 3070MB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS er vel dette som er aktuelt å evt oppgrade slik jeg ser det. tips taes imot med stor takk
 12. hei hei. har nettopp kjøpt BF2 complete edition. og når jeg skal prøve å spille online, så får jeg enten ikke kontakt, eller så lagger det som svarte. sitter på en 10mbit linje inn og 1mb ut. har ikke tilgang til å åpne porter nå, da jeg deler med huseieren. pc speccs: Intel Core duo 6400 @ 2.13GHz, 3 gb ram skjermkort Nvidia Geforce 8800 GTS 320mb minne når jeg kjører singeplayer, så kan jeg kjøre alt på high/max uten at det lagger noe særlig. så tror kanskje at det ligger i linja et sted. noen forslag til hva jeg kan gjøre? og noen forslag til greie "newbie" servere?
 13. takker og bukker, skal bli hyggelig å skrive papirer med dere =) happy hunting
×
×
 • Create New...