Jump to content
Battlefield.no

Tahxel

Supermedlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tahxel

 • Rank
  Menig
 1. Hei igjen. Har snakket med noken players som virker å være ein del aktiv. Der var det ein del som utrykte at dei var intressert i ein whipe. 1. Så da begynte eg å lure på ka resten av gjengen som spiller her faktisk ønsker. Har dei lyst å starte fresh? Sjølv er eg veldig klar for det å begynne på blanke ark igjen 2. Til dere som styrer denne skuta, ka ligge i planane dåkas? Er det realistisk å forvente seg ein whipe i framtida, hørt rykter om kanskje i slutten av sommeren, realistisk/urealistisk? Var no berre for å sjå kossen interessen er her på serveren med tanke på dette temaet. Ka som kan forventes og om eg allerede kan starte å glede meg Tahxel
 2. Hei. Etter at eg starta opp igjen har eg hørt at det har vært ein del events tidligere. Håper jo på å kunne få delta på slike ting. Sett litt på Jewtube og sikla på forskjellige events som kanskje er aktuelle å arrangere. Veit ikkje om det er møkje oppstyr for admins og kjøre igang noko slikt, om det er behov for veldig masse players online osv. Har vertfall funnet eit event-type som eg likte veldig godt, dåke har sikkert mangen på lager. Sjå diskuter og kom me fleire forslag, kanskje om det vises nok interesse så blir det enklere for admins å finne tid og motivasjon på å arrangere fleire events. Convoy event: Eit anna stort pluss ved å arrangere slike ting, er vell at det trekker folk? Øker vertfall min interesse for å spille på serveren.
 3. Fantastike forslag! Hadde vore utrulig morro med CCTV muligheter, og såklart fleire bygge objects
 4. Hei Har prøvd å whiteliste meg på denne accounten uten hell. Blir disconnecta pga. whitelist. Kunne dere sett på det? GUID: 448e560d31100664f9c9f4b8404bb00f Har og noko anngående den nye patchen som ble installert på serveren. Fikk ikkje med meg at den blei oppgradert og mista dermed nøkkel til merlinen min som står på taket mitt. Er det mulig å få den tilbake? (har farge og tallkode til den) Tok som et resultat å vere uten merlin å kjøpte meg ein ny, blei såklart disconnecta midt i lufta. Mulig å få hjelp der og? Ikkje så stress akkurat, berre om det er ein gyldig grunn. Takk på forhånd! Tahx
 5. Skal fikse det nå. Kor lenge blir serveren offline?
 6. Jau, uflaks er min ting det! Transporten fekk eg ikkje sava så den er grei. Men telta mine har eg hatt over lengre tid nå så må nokk vera ein bug som har gjort det. Såg det var noken andre som hadde hatt det samme problemet ved ein unsqueduled restart, men etter neste restart så kom tinga tilbake. Håpe på det beste. Viss ikkje får eg ein ny fresh start Takk for svar!
 7. Hei, etter restart igår har alt utstyret mitt forsvunnet. Telt og alt. Var meget heldig og fant meg transportmiddel igår. Og var på veg til campen for å save det der. I all uflaks traff eg den minste busk på jord, og dødde momentant i 24km/t -.- I det eg respawna og skulle springe tilbake til der eg dødde, kom meldingen "Server restarting in 5min". Det var ein meget sleten kar bak skjermen her da! Så tok resten av dagen fri! Idag skulle eg springe tilbake til campen for å få tilbake litt ustyr, men alt var vekke. Har alt blitt nullstilt for å få vekk div. ikkje godkjente våpen som roamer gamet no? Det hadde vore fint Men greit å veta om eg må starta opp ny camp, eller om det er ein glitch og at den kommer tilbake med neste eventuelle squeduled restart. Takk
 8. Ja, kan stemme det. Men det er synd det er så lite folk der. Leiter selv febrilsk etter transportmiddel, berre ein sykkel hadde vore nice. Veit dåke kor mongen transportmiddel det er maks tillatt på serveren, og korleis respawnsykluss dei har. Viss dei ikkje blir brukt på f.eks 5 daga om dei respawner eller fortsatt blir på den sist saved location? Har sjekka dei fleste spawn plassane for biler og da som er uten hell, over ein lengre periode :/ Spiller du survival eller bandit Raventhorn? Er survival sjølv.
 9. Hei, Har spelt ein del på Norway 3, og trivest godt der. Men det virker som serveren har ein del downtime fortida. Har det dåke problemer med dette eller er det berre serveren som har den syklusen? Kjedeligt å basere tida si på ein server som virke ustabil. Ville berre opplyse om korleis me i gjengen føler serveren oppfører seg. Og viss det er eit kjent problem så sitter me tålmodigt å venter på at problema blir håndtert. Er takknemelig for all info!
 10. Eg er meget skuffet over tilstanden til serveradminsa deres. Eg spelte på Battlefield.no dalian/daquin. Eg klarte å komme meg inn i helicopteret som GfC|Caboose kjørte alene og ville ikkje ha noken med tydleg vis. Og da vi begge døde sa han at eg kunne finne på noe annet, men så øvelegen som eg er sa eg: Kjangs.. Neste gong eg skulle til å gå inn i helicopteret som GfC|Caboose stod å venta på blei eg kicka. Er det på denne måten adminsa skal vera? Kan dei berre kicka som dei vil med dei vil? Eller har dei visse regeler å forholde seg til? Synest at dåke bør skjekke opp i detta og kanskje stramme litt inn på enkelte ting. Vennleg helsing Tahxel.
×
×
 • Create New...