Jump to content
Battlefield.no

randyass

Supermedlem
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by randyass

 1. Du kan finne mange tester av sykler i sykkelmagasiner og på internett. Jeg vil anbefale deg å se deg litt rundt før du bestemmer deg. Jeg f.eks bestemte meg etter å ha lest bladet Terrengsykkel.
 2. Så du tror ikke gaffelen vil tåle det? hehe
 3. Du skal det ja gjærigknark! Da får du jo ikke tatt den i bruk før til neste sommer.. Ja klart! Tenkte å sykle hjemmefra opp til Halde og så sykle hjem. Da får vi 2-3 tima effektiv trening, så får vi 8 km med downhill:D Trur du Diamanten din takler det?
 4. Får ikke sykkelen før i begynnelsen av august da:/ Marte skulle ikke ha sykkel. Det er ikke for sent for deg å bestille hvis du vil ha:) Har ikke betalt enda. Dem har endel tilbud akkurat nå. Gå på sykkelsenteret.no å sjekk:) Gaffelen på denne sykkelen er en Headshock. Ikke diamant! Så satser ikke Diamant på dirt og downhill heller da. No Saint fra Fast-Bikes er bra og billige, og det er feil at Diamant ikke har gode sykler fra 1.5k og oppover. Virker som de aller fleste sitter igjen med holdinger fra 1990-tallet hvor det var ofte vanlig at merkene produserte deler selv. De syklene Diamant i dag selger er satt i sammen med deler fra mange forskjellige kjente produsenter, og de produserer i dag ikke en eneste del selv. Dog handler Diamant inn større kvanta og får billigere deler. Diamant syklene er i dag både billige, bra og spesielt meget konkurransedyktige på vekt. I tillegg er det 2års gratis service ved kjøp av en Diamant. Noe som er kjekt når du trenger å stramme eiker og vedlikeholde demperen osv Ja de nye Diamantene er faktisk ikke så værst:) Vurderte en stund å kjøpe Diamant Silver Cape, men Cannondale fristet meg mer.
 5. Siden det bare er ett gaffelbein (hvis du ser inner og ytterbeina som tilsammen ett ben), blir vridningsbelastningen veldig mye større når du f.eks. svinger samtidig som du har mye vekt på forhjulet. Over tid sliter dette en del på "gaffelen", (som jeg med tvil velger å kalle en gaffel i det hele tatt ) og plutselig løsner de. De er også svakere på en del andre måter, uten at noen særlig vekt er spart. I tillegg til dette er det vanskeligere å få like mye "teknologi" (rebound, oljekammer, retudeming, compression, lockout osv.) inn i ett gaffelbein, og det er derfor ofte billigere, enklere, og bedre å fordele dette på to gaffelbein. Uansett er det ikke noe å være redd for med det første. Gaffelen holder nok en stund, og gir antakeligvis signaler fra seg før den tar kvelden. Men garanti hjelper lite, for det er nok deg som syklist det går mest utover når gaffelen ryker. Mener du at Headshock demperen til Cannondale er bedre enn Lefties?
 6. Har ikke fått oppgitt eksakt vekt, men tror den ligger på ca. 10kg. Sett gaffelen røket? Med røket mener du knekt eller? Hørtes ikke helt bra ut det, men har heldigvis garanti en stund:) Ja litt dumt at det er LX foran, men det er bare å bytte ut ved en senere anledning:)
 7. Ja da klarte jeg endelig å bestemme meg:) Det var noen av dere som sa at jeg skulle si ifra hvilken sykkel jeg endte opp med og her er den: Sykkelen Håper og tror det er en veldig god sykkel:) Var litt dyrere enn først planlagt, men det får gå sin gang. Kjøpte et sykkelblad som heter Terrengsykkel. Der hadde de testet en del sykler der denne kom ut som beste sykkel. Sykkelen jeg har bestilt er akkurat samme sykkel, foruten gaffelen. Gaffelen på ''min'' sykkel er en såkalt ''Leftys'', mens gaffelen på denne er en ''Headshock''. Prisforskjellen på 1500,- skyldes altså bare gaffelen. Girsystem, ramme, bremser osv. er akkurat de samme på begge syklene:)
 8. Takk skal du ha:) Skal se om jeg finner noe bra hos Trek:) Jeg har sett litt på denne Hard Rocx modellen: Hard Rocx Vet du noe om den eller?
 9. F.eks sykle birken Ikke over 10kg. Demper forran, men ikke bak!
 10. Hei! Jeg tenkte å kjøpe meg en ny sykkel, en mountainbike. Blir å bruke den mest til trening, men også til konkurranser. Prisklasse: 14 000,- til 18 000,- Gjerne brukte sykler, men ikke over 1 sesong gammel. Noen som har noe å anbefale?
 11. Ja det stemmer nok gjerne, men det er ikke det jeg er ute etter. Du må jo ha skikkelig gullhår i rompa får å vinne der, og det har jeg ikke:p Det vrooom.no tilbyr må du betale ca. 10 000 kr for, så der trenger du ikke å ha gullhår i rompa for at du faktisk skal ende opp med å kjøre drømmebilen, der må du bare betale det det koster. Enkelt og greit:p
 12. Hei! Jeg leste i ViMenn at vrooom.no tilbyr et pakketilbud der du får prøvekjøre blant annet Porsche, Ferrari, Jaguar og Aston Martin i England. Noen som vet om andre selskaper som tilbyr tilsvarende? Drømmen hadde vært Carrera GT og/eller 997 Turbo
 13. Spar meg for nedsettende komplekser om oslobeboere og at jeg er "gutt", å dra så mange under en kam viser mye mindre forståelse og erfaring enn det meste annet. Saken er at jeg har en del erfaring både med amerikanske og asiatiske biler, og på bakgrunn av det uttalte jeg: 1) jeg liker japser 2) du kommenterte: min 30 år gamle amerikaner drar ifra de lett 3) jeg poengterte at 30 år gamle amerikanere er dårlig i svinger i forhold til japser 4) Du skryter av masse nye updates 5) Jeg kommenterer at da er ikke bilen din 30 år gammel lenger, men at den da sikkert greier svinger helt finfint sier med dette ikke at bilen din er dårlig, at det ikke er lov å bygge om amerikanere, at den ikke vil kjøre fra japser, at du skryter etc etc etc, men bare det enkle faktum at du ikke lenger kan skryte av en 30 år gammel bil som skal dra ifra feks en skyline. Du kan skryte av et sinnsykt kult chassis med en del updates, som kanskje greier det, og det er flott for deg. Det eneste jeg ville ha fram når jeg skrev kommentaren er at de aller aller fleste amerikanere har et problem med svinger, helt opp til nyere corvetter og vipere. er vi ok da? Så sant så sant. Viper suger på banekjøring. Corvette er også ille, men ikke såå ille som Viper.
 14. http://www.dagbladet.no/kunnskap/2007/02/18/492404.html Tenk å kunne være så dumme! Gidder ikke si mer en gang..
 15. Skjønner ikke hvorfor dere bare prater om japsebiler og amerikanske biler. Det er jo uten tvil tyske bilder som er best, på alle områder! Audi, BMW, Mercedes, Porsche for å nevne noen!
 16. Ingen som liker Porsche 911 Turbo?! (997) 0-100 km/t på 3,7 sek! Sitter som støpt på veien! Drit fin å se på! I tillegg har den masse historie!
 17. Ville vært litt lettere ja:p hehe!
 18. Sjekk denne artikkelen da. Trudde ikke sånne ''søte'' eldre damer kunne gjøre noe slikt. Det er jo sykt. ''I tillegg skal den eldre kvinnen betale offeret drøyt 30.000 kroner i kompensasjon.'' Syntes ikke det var så altfor mye, 300.000kr hadde vært rimeligere.
 19. Haha. dagens Lambo Gallarado er en trimma Audi ihvertfall. Skal vi finne flere. Ehh Jaguar x-type= Mondeo Trodde forresten bugatti var fransk til den som hevdet at den av italiensk. Vil vel ikke kalle det det 2*V8 heller. Da det er ikke to separate motorer, det er en V16 smeltet sammen av 2 V8. Bugatti er fransk ja. Veyron er oppkalt etter mannen som startet Bugatti, eller noe sånn. Litt usikker. Men at Bugatti er fransk er jeg 100% sikker på. Motoren er en W16. Ganske stor forskjell på det og en V16 Sylindrene ligger slik på en W16: *.......**.......* .*.....*..*.....* ..*...*....*...* ...*.*......*.* Mens de ville vært slik på en V16: *..............* .*............* ..*..........* ...*........* ....*......* .....*....* ......*..* .......** Noe slik ihvertfall Prøver bare å vise forskjellen. (Måtte bruke punktum som mellomrom) Edit: Ser nå i ettertid at den tegninga ble nokså mislykket
 20. Skjønner poenget ditt med følelser osv. Er litt enig i det. Men bare det at bilen er så ekstrem som den er, vekker følelser hos meg. Syntes, i motsetning til deg, at Veyron er en stilig bil. Fine former og kurver. I tillegg har den ingen monsterspoiler og lignende, som gjør slik at den ser ut som en racerbil. Men dette er selvfølgelig individuelt fra person til person. Ser at du glad i Skyline og Viper, personlig syntes jeg ikke så veldig mye om disse bilene. Skyline er grei nok, men Viper er rett og slett en dårlig bil sammenlignet med andre biler i den klassen. Den blir for eksempel eid av en Porsche 911 Turbo på bane! 911 Turbo er forresten min drømmebil! Der har du en legende!
 21. Har du råd til en Bugatti Veyron, så har du råd til mer enn en årlig service også! Er så lei alle som whiner om de penga! Tror du seriøst at noen kjøper en Veyron tenker på bensinforbruket, hvor mye det koster å forsikre den, service osv!? De kjøper den for å ha det sinnsykt morsomt, koste hva det koste vil! n00b! Hva mener du med er de noe mer? Noe du savner i den bilen der? Så du ville altså, om du hadde penger nok, kjøpe en slik bil der du måtte levere den inn til service i flere uker i strekk kun etter et stk banetesting? Hva er det godt for? For meg blir det idiotisk, da slike biler som Veyron ikke er en bil - men kun et prestisjeprosjekt, der eieren igjen kun kjøper en bil for status. Eneste måten den blir knyttet opp mot bil er ved at den har to hjulpar og stempelmotor. Alt annet blir absurd.Forresten er det veldig få land som tillater en slik "bil" med offentlige skilter, så det blir knapphet med forsikring. Og hvor har du påstanden om at jeg "whiner om de penga" fra? Det jeg sa er at en slik bil med så mange hestekrefter blir ramponert for slitedeler forårsaket av de påkjenningene gjevn kjøring over 5 000 omdreininger innebærer. Ta et eksempel, Formel 1 biler har oppmot 800 HK (ja, jeg vet turtallet kan dras til 18 000) - der disse bilene er så og si ødelagt etter hvert eneste løp. Har jeg nevnt penger? Nei, men tidsforbruket på service har jeg indirekte nevnt - noe som vil bli enormt. Om det er noe jeg savner i bilen? - Ja, det er det. Følelser. Bilen er iskald - i den forstand at Bugatti kun har produsert den for å bygge verdens raskeste serieproduserte bil. Jeg for min del, har ingenting å knytte opp mot denne bilen enn toppfarten. Liker overhodet ikke designet og motoren for å nevne noe. Den ser ut, som jeg har sagt før - som et romskip. Og hva er motoren å skryte av. Ja, den har 1001 HK. Imponerende dersom det leses svart på hvitt, men når man også vet at den har 4 stk turboer og 12 (tror det var dette, tosiffret tall i alle fall) radiatorer så blir det ikke fult så imponerende. Dette er noe alle bilprodusenter kunne klart dersom man hadde offret like mye penger som Bugatti. Hadde det dog hver 2 turboer, helst 1 - så hadde jeg vært mektig imponert. Btw, å bruke n00b i innlegg er ignorer-grunn for meg. En Formel 1 bil er lagt slik at girkassa osv. går i stykker etter 1 løp. Veyrons girkasse er lagt slik at den skal holde litt lengre enn det. Så den sammenligningen holder ikke mål. Ser du episoden der Clarkson kjører den fra Italia til London, så nevner han faktisk akkurat dette. Selvfølelig er det ingen Toyota som nesten aldri trenger service, men tipper at de som kjøper en Veyron er ganske forberedt på utgiftene og alle andre hindringer som kommer med på kjøpet. Håper ikke du var seriøs når du sa at det eneste måten den blir knyttet opp mot bil er ved at den har to hjulpar og stempelmotor? Hva er en bil om en Bugatti Veyron ikke er en bil? Hva skiller en bil og en Veyron? Så du mener ikke at det er et kunststykke av Volkswagen å klare å putte sammen en motor som har 4 turboer og 10 (den har 10, ikke 12) radiatorer? En av grunnene til at den har 4 turboer, er siden du får veldig mange hk ekstra av en turbo i forhold til vekta på turboen. Motoren til Veyron er to ca. 5 liter V8 motorer slått sammen til en 10 liter W16 motor. Skulle de hatt 1001 hk på en motor uten turbo tipper jeg vekta på motoren, og dermed bilen, ville vært mye større, og dermed ville kjøreegenskapene vært dårligere.
 22. Hvis du ser hele den Top Gear episoden der Mr. Clarkson kjører Veyron fra Italia til London så nevner han en plass at han syntes den sitter veldig bra i svingene også. Er forhåpentligvis ikke så lenge før ''The Stig'' får prøve den på den testbanen deres! Lurer på om den er rask på en slik runde..? Helt enig! Ekstremt stygg spoiler! Ja det er morsomt! Men tipper Veyron sitter bra i svingene. Uansett, tenk hvor artig det må være å ta forbikjøring med Veyron?! Mohahaha
 23. Bare søk på: Veyron speed test Kommer opp en del videoer, så du finner nok en tilsvarende video. De lengste varer mellom 7-10 min, alt etter hvordan de er klippet.
×
×
 • Create New...