Jump to content
Battlefield.no

randyass

Supermedlem
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About randyass

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 11/05/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Alta
 • Interests
  Ski, bil, CS, females! :p
 1. Du kan finne mange tester av sykler i sykkelmagasiner og på internett. Jeg vil anbefale deg å se deg litt rundt før du bestemmer deg. Jeg f.eks bestemte meg etter å ha lest bladet Terrengsykkel.
 2. Så du tror ikke gaffelen vil tåle det? hehe
 3. Du skal det ja gjærigknark! Da får du jo ikke tatt den i bruk før til neste sommer.. Ja klart! Tenkte å sykle hjemmefra opp til Halde og så sykle hjem. Da får vi 2-3 tima effektiv trening, så får vi 8 km med downhill:D Trur du Diamanten din takler det?
 4. Får ikke sykkelen før i begynnelsen av august da:/ Marte skulle ikke ha sykkel. Det er ikke for sent for deg å bestille hvis du vil ha:) Har ikke betalt enda. Dem har endel tilbud akkurat nå. Gå på sykkelsenteret.no å sjekk:) Gaffelen på denne sykkelen er en Headshock. Ikke diamant! Så satser ikke Diamant på dirt og downhill heller da. No Saint fra Fast-Bikes er bra og billige, og det er feil at Diamant ikke har gode sykler fra 1.5k og oppover. Virker som de aller fleste sitter igjen med holdinger fra 1990-tallet hvor det var ofte vanlig at merkene produserte deler selv. De syklene Diamant i dag selger er satt i sammen med deler fra mange forskjellige kjente produsenter, og de produserer i dag ikke en eneste del selv. Dog handler Diamant inn større kvanta og får billigere deler. Diamant syklene er i dag både billige, bra og spesielt meget konkurransedyktige på vekt. I tillegg er det 2års gratis service ved kjøp av en Diamant. Noe som er kjekt når du trenger å stramme eiker og vedlikeholde demperen osv Ja de nye Diamantene er faktisk ikke så værst:) Vurderte en stund å kjøpe Diamant Silver Cape, men Cannondale fristet meg mer.
 5. Siden det bare er ett gaffelbein (hvis du ser inner og ytterbeina som tilsammen ett ben), blir vridningsbelastningen veldig mye større når du f.eks. svinger samtidig som du har mye vekt på forhjulet. Over tid sliter dette en del på "gaffelen", (som jeg med tvil velger å kalle en gaffel i det hele tatt ) og plutselig løsner de. De er også svakere på en del andre måter, uten at noen særlig vekt er spart. I tillegg til dette er det vanskeligere å få like mye "teknologi" (rebound, oljekammer, retudeming, compression, lockout osv.) inn i ett gaffelbein, og det er derfor ofte billigere, enklere, og bedre å fordele dette på to gaffelbein. Uansett er det ikke noe å være redd for med det første. Gaffelen holder nok en stund, og gir antakeligvis signaler fra seg før den tar kvelden. Men garanti hjelper lite, for det er nok deg som syklist det går mest utover når gaffelen ryker. Mener du at Headshock demperen til Cannondale er bedre enn Lefties?
 6. Har ikke fått oppgitt eksakt vekt, men tror den ligger på ca. 10kg. Sett gaffelen røket? Med røket mener du knekt eller? Hørtes ikke helt bra ut det, men har heldigvis garanti en stund:) Ja litt dumt at det er LX foran, men det er bare å bytte ut ved en senere anledning:)
 7. Ja da klarte jeg endelig å bestemme meg:) Det var noen av dere som sa at jeg skulle si ifra hvilken sykkel jeg endte opp med og her er den: Sykkelen Håper og tror det er en veldig god sykkel:) Var litt dyrere enn først planlagt, men det får gå sin gang. Kjøpte et sykkelblad som heter Terrengsykkel. Der hadde de testet en del sykler der denne kom ut som beste sykkel. Sykkelen jeg har bestilt er akkurat samme sykkel, foruten gaffelen. Gaffelen på ''min'' sykkel er en såkalt ''Leftys'', mens gaffelen på denne er en ''Headshock''. Prisforskjellen på 1500,- skyldes altså bare gaffelen. Girsystem, ramme, bremser osv. er akkurat de samme på begge syklene:)
 8. Takk skal du ha:) Skal se om jeg finner noe bra hos Trek:) Jeg har sett litt på denne Hard Rocx modellen: Hard Rocx Vet du noe om den eller?
 9. F.eks sykle birken Ikke over 10kg. Demper forran, men ikke bak!
 10. Hei! Jeg tenkte å kjøpe meg en ny sykkel, en mountainbike. Blir å bruke den mest til trening, men også til konkurranser. Prisklasse: 14 000,- til 18 000,- Gjerne brukte sykler, men ikke over 1 sesong gammel. Noen som har noe å anbefale?
 11. Ja det stemmer nok gjerne, men det er ikke det jeg er ute etter. Du må jo ha skikkelig gullhår i rompa får å vinne der, og det har jeg ikke:p Det vrooom.no tilbyr må du betale ca. 10 000 kr for, så der trenger du ikke å ha gullhår i rompa for at du faktisk skal ende opp med å kjøre drømmebilen, der må du bare betale det det koster. Enkelt og greit:p
 12. Hei! Jeg leste i ViMenn at vrooom.no tilbyr et pakketilbud der du får prøvekjøre blant annet Porsche, Ferrari, Jaguar og Aston Martin i England. Noen som vet om andre selskaper som tilbyr tilsvarende? Drømmen hadde vært Carrera GT og/eller 997 Turbo
 13. Spar meg for nedsettende komplekser om oslobeboere og at jeg er "gutt", å dra så mange under en kam viser mye mindre forståelse og erfaring enn det meste annet. Saken er at jeg har en del erfaring både med amerikanske og asiatiske biler, og på bakgrunn av det uttalte jeg: 1) jeg liker japser 2) du kommenterte: min 30 år gamle amerikaner drar ifra de lett 3) jeg poengterte at 30 år gamle amerikanere er dårlig i svinger i forhold til japser 4) Du skryter av masse nye updates 5) Jeg kommenterer at da er ikke bilen din 30 år gammel lenger, men at den da sikkert greier svinger helt finfint sier med dette ikke at bilen din er dårlig, at det ikke er lov å bygge om amerikanere, at den ikke vil kjøre fra japser, at du skryter etc etc etc, men bare det enkle faktum at du ikke lenger kan skryte av en 30 år gammel bil som skal dra ifra feks en skyline. Du kan skryte av et sinnsykt kult chassis med en del updates, som kanskje greier det, og det er flott for deg. Det eneste jeg ville ha fram når jeg skrev kommentaren er at de aller aller fleste amerikanere har et problem med svinger, helt opp til nyere corvetter og vipere. er vi ok da? Så sant så sant. Viper suger på banekjøring. Corvette er også ille, men ikke såå ille som Viper.
×
×
 • Create New...