Jump to content
Battlefield.no

FredsmeglarN

Supermedlem
 • Content Count

  4,920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by FredsmeglarN

 1. The f.... Leser du nettaviskommentarer?
 2. Lese på innholdsfortegnelsen...?
 3. FredsmeglarN

  Top Gear!

  Chris Evans har avkreftet at han er aktuell.
 4. FredsmeglarN

  Top Gear!

  Herlige bilder, herlig stemning, herlig Australia-episode!
 5. Hvordan kan du sove ti timer om tiden er stoppet? What is this magic.
 6. Nja. Kjedelig å ikke kunne slå Brann i serien.
 7. I dag er det semi og finale i WCS fra Blizzcon. Her samles vi 5 stk og overværer det med projektor. Blir fett!
 8. Har begynt å følge bittelitt med igjen. Har overhodet ikke noen sammenheng med at jeg går i klasse med eiki...
 9. Det ble en macbookpro fra Elkjøp. Tyvm everyone.
 10. Hvor mye koster det å oppgradere ram i ettertid ca? Skulle akkurat til å bestille fra elkjøp. Er visst ikke så harde systemkrav, så tror den skal funke fint. Alternativene er 50% dyrere + ekstern hdd. Da kan jeg heller kjøpe nytt om noen år om nødvendig Tipper jeg prøver med 4gb først, må sikkert det fra elkjøp uansett.
 11. Syns følgende fra Multicom var interessant, men leveringstid fra midten av september er egentlig alt for lenge til. http://www.multicom.no/Arctic-W740S-14-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4760HQe-8GBe-240GB-SSDe-Iris-Pro-graphics-5200e-Uten-operativsysteme-1e9-kg-Multicom/cat-p/c100560/p10629576
 12. Les posten en gang til, og legg spesielt merke til understrekingen Edit nvm. Er 2.8k forskjell eller noe sånt på vanilla med ssd kontra sata. Men elkjøp har sataversjonen enda billigere, så da blir det en 4k. Retinaversjonen er dog bedre på alt.
 13. Om jeg går for Macbook Pro med 256gb harddisk (ingenting avgjort, bare noterer for framtiden), så har jeg valget mellom: Retina til 12.790 (2,6 GHz tokjerners Intel Core i5, Turbo Boost opptil 3,1 GHz, 8 GB 1600 MHz-hukommelse, 256 GB PCIe-basert flashlagring, Intel Iris Graphics, Innebygd batteri (9 timer)) eller Vanilla til 12.090 (2,5 GHz tokjerners Intel Core i5, Turbo Boost opptil 3,1 GHz, 4 GB 1600 MHz-hukommelse, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 4000, Innebygd batteri (7 timer)) Kan selvsagt tweake mer og få det enda dyrere, but no thanks I tillegg har man alltids SATA-versjonen: Vanilla til 8.190 (2,5 GHz tokjerners Intel Core i5, Turbo Boost opptil 3,1 GHz, 4 GB 1600 MHz-hukommelse, 500 GB S-ATA harddisk (5400 rpm), Intel HD Graphics 4000, Innebygd batteri (7 timer)). Vanilla med 258gb SSD virker uaktuelt, ser ut til at Retina-versjonen gir vesentlig mer ytelse. Men så er den 50% dyrere enn Elkjøp-tilbudet...
 14. U/Retina kommer med SATA eller SSD, M/Retina kommer med PCIe-basert flashlagring. Fristet til å velge noe raskere enn SATA for OS og programmer. - Hvor raske er Mac-er generelt i forhold til Windows? Hadde jeg bygget en Windows-PC nå er jeg rimelig sikker på at jeg hadde gått for SSD e.l. - Hvor langt kommer jeg med 128gb til software? Må jeg opp på 256? Tenker supplere med en portabel harddisk til bulk-lagring o.l., men greit å slippe å installere programmer på den. Angående nye versjoner av Macbook, så ser jeg alt fra september til jul, det blir egentlig i lengste laget - spesielt siden jeg regner med at det i tillegg blir heftig mye dyrere (?).
 15. Kjempepost! Håper den provoserer til masse diskusjon Hvorfor anbefaler du akkurat 13"? Har jeg noe behov for Retina? Kjapp tur innom Wikipedia ga meg inntrykk av at jeg ikke har særlig behov for det.
 16. Heihå! Begynner snart på siv.ing.-studier ved NTNU, og trenger en laptop. Foreløpig ganske lite spesifikk på kravene, kommer til å oppdatere videre når jeg vet mer om hva som kreves. Følger ikke med på utviklingen på feltet i det hele tatt, så akkurat nå er jeg interessert i generelle tips: Hva bør jeg se etter? Noen gode tilbud for tiden? Osv. Budsjett: Usikkert i begge ender. Hva får jeg for 5.000 - 10.000? Bruksområde: Skolearbeid, må kunne kjøre programmer som f.eks. MatLab og Photoshop bra (og hva enn ellers man ender opp med å bruke på denne typen studier.) Ønsker helst en laptop hvor ytelse aldri/sjeldent er et problem, og som holder seg på fornuftige temperaturer. Vil ha noe stabilt som jeg kan forvente at ikke bryter ned i tide og utide - har ikke tid til å vente på reparasjonsopphold og reklamasjonssaker. Lagringsplass er ikke et spesielt viktig punkt. Håper på god respons (så jeg slipper lage bruker på diskusjon.no, duh...)
 17. Glad for at det er mindre enn en måned til studiestart, så jeg kan være nærmere ThomG
 18. Faith in humanity: Restored!
 19. Sykt kult at han fortsatt hevder seg! Blir lite sc2 for tiden gitt ..
×
×
 • Create New...