Jump to content
Battlefield.no

Hadjii

Klanmedlem
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hadjii

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Har det kun på PS3, noen flere som har det og ønsker å spille coop? Blir fort kjedelig alene
 2. Om det ikke er for sent, tar jeg også gjerne en nøkkel
 3. Etternavnet mitt er Hage. Den rumenske fotballlegenden het Hagi (men uttaltes Hadjii). Ble kalt det av venner o.l tidligere, så det bare hang ved. Ulemper med nicket er at folk alltid tror jeg er utlending og kaller meg ting som "Fucking Paki" etc. men det er jo egentlig bare moro.
 4. Hei! Lurte bare på hvem her inne som skal skaffe seg BF:BC2 til PS3, da de fleste her på bf.no sverger til pc som spillplatform. Er ikke interessert i klan osv., men moro å spille med andre norske som liker å fokusere på teamplay. PSN ID: Uberhage
 5. Har nok dessverre kun PS3 nå Cappa, studentbudsjettet rekker ikke til en gaming PC Ferdig om 1,5 år og da blir det vel et comeback.
 6. Jeg hadde samme problem med L4D 1, det forsvant dersom jeg stengte av brannmuren da jeg spilte (har NORMAN)
 7. PSN ID: Uberhage Spill: Army of two Bf 1943 Battlefield: Bad Company Guitar hero 5 Rainbow six: Las Vegas 2 MW2 BF:BC2 - Når det kommer
 8. Fanget 41 timer i heis med diaré
 9. Det er ikke mulig å bruke "penger" på annet enn div. klær og utstyr. Våpen, granater etc. er perks/unlocks man får jo mer man spiller. Det er vel litt av poenget at de med penger ikke skal ha noe mer "fordel" enn andre spillere. Slik jeg har forstått det i hvertfall.
 10. Hadjii

  Left 4 Dead

  Nei, jeg har spilt det en del allerede, men det skjer når jeg skal starte spillet. Har reinstallert nvidia drivere (de samme hver gang) og da får jeg startet det en gang. Men neste gang jeg går inn henger det seg igjen. Skjer kun med L4D, er veldig rart. Har også reinstallert spillet, men det hjalp ikke.
 11. Hadjii

  Left 4 Dead

  Hei! Noen flere som har fått en slik feil: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (Bluescreen) Får det når jeg starter. Installerte drivere på nytt i går, og spilte i 8 timer uten problem. Men i dag skjedde akkurat det samme. Forumene til L4D har ikke noe skikkelig svar på det.
 12. Rulle kebaben på Viva Napoli er noe av det beste jeg har smakt, pizzaen er også sinnsykt god
 13. Hvite menn med negerlem ? Det er en god en
×
×
 • Create New...