Jump to content
Battlefield.no

Reppelars waits for nobody

Supermedlem
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Reppelars waits for nobody

 1. Hei, Synd at den absolutt siste livsgnisten i BF.no-miljøet forsvant etter BF4. Nå som vinter- og mørketid nærmer seg for oss som bor nord for polarsirkelen, så må det jo være ypperlig å få i gang noen heite fredagsPUB(G)-er. Virker som PUBG er i skuddsonen for tida, så tenker at det må være mange her også som sniker inn noen dristige fallskjermhopp i tidsklemma. Har vært med på et par custom-servere i det siste som kjører livestreaming, noe som har gitt meg noen gode BF-bigwar/match flashbacks. Vært kult om vi kunne dratt i gang noe lignende på BF.no igjen!
 2. Google maps introduserer: ...Pacman mode! Gløshaugen edition: https://www.google.n...8,18z/data=!1e3
 3. Omg, fikk lyst til å spille Halo nå. Splitscreen på en gammel CRT-TV, og gjerne online sammen med en haug av skrikende shitkidz. Det var tider!
 4. Skulle kommet om jeg hadde bodd litt nærmere...
 5. Why we dont have VM2014-tråd? Uansett vært et sykt jevnt VM hittil. Synes egentlig ikke at noen av favorittene har prestert til forventning. Blir to interessante kamper i kveld!
 6. Har spilt dette sammen med noen venner nå, og vi har hatt det veldig artig med å vinsje hverandre opp fra gjørma! Skal sies at det er tidkrevende og til tider ganske frustrerende. Anbefales for de som liker simulatorer, alternative spill eller bilkjøring generelt.
 7. Føler det er en BF4-modifikasjon hvor de har implementert bilkjøringen fra Need for Speed World eller noe lignende.
 8. Ja, så lenge man klarer å begrense tidsbruken. Har blitt skeptisk til gaming som en livsstil. Det funker ikke for alle.
 9. Hvem er det som organiserer for det svenske laget?
 10. Godt nytt år ja folkens! Vors hænn da?
 11. Vi takker for et flott spillår og håper det neste blir like bra!
 12. Battlefield.no Bigwar i kveld, vi gleder oss !
×
×
 • Create New...