Jump to content
Battlefield.no

ProstGotvin

Ledergruppa
 • Content Count

  6,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by ProstGotvin

 1. Titter innom i ny og ne... dvs 2 ganger i måneden elns. Savner et spill som fenger og som er tilrettelagt for communities og klanspilling. Hadde vært digg med en senior-liga i et eller annet spill (helst BF, men kan sikker lære meg noe annet også).
 2. Jeg jobber som IT-arkitekt, systemansvarlig og teamleder for en større telecom-leverandør. Ganske spennende å få være med på alt nytt som skal lanseres til kundene. Ulempen er at jeg ikke er så hands on lenger selv, da mesteparten av tiden går med i møter. På pluss-siden kan nevnes at jeg har mye mer innflytelse mtp at beslutningene som tas er de riktige, og at jeg har noen juniorer som kan ta alle de kjedelige rutine-oppgavene jeg selv måtte gjøre før i tiden. Jeg er en såkalt halvstudert røver. Hoppet av studiene (datateknikk) da jeg ikke hadde motivasjon i det hele tatt. Begynte med kundeservice og jobbet meg videre derfra ved hjelp av interesse, forståelse, evnen til å være tolk mellom produkt/marked og IT-nerdene, stå på-vilje (har blitt mange lange dager og netter) og ikke minst latskap (jeg gidder bare løse et problem én gang så da gjør jeg det heller skikkelig første gangen). Det har vært mye spennende jobbing, men sikkert også en medvirkende årsak til at jeg er alenepappa annenhver uke nå.
 3. Du finner den her: https://live.ea.com/ Spol et stykke ut i EA Press conference, så finner du den...
 4. Er veldig fornøyd med windows 10 selv. Maste meg til og med til å bli testbruker i windows 10 på jobben.
 5. Tror Sussepus har kontaktet deg? Ikke umulig at vi (eMs) er med, i hvert fall!
 6. Komplett har nå lagt ut BF5 for forhåndsbestilling. Oppgitt lanseringsdato er 3. november 2016 https://www.komplett.no/product/873883/spill/pc-mac/spill-til-pc/battlefield-5#
 7. Jeg spilte en time eller to i helgen, og har vel konkludert med at det ikke passer for meg. Virket iofs greit nok, men jeg ble ikke bergtatt av hverken stemning, story eller noe annet. Redd det blir mye grinding og slikt, hvilket er grunnen til at jeg ikke spiller RPG etc i det hele tatt.
 8. Lol! Disse foreldrene burde fratas barna!
 9. Det der er selvsagt ikke et rop etter oppmerksomhet.... http://ninjavip.com/
 10. Hvis man ikke har spesielle tilganger er sletting av brukeren det greieste så kan man bare regge den på nytt. Ellers er det mulig å sette et passord så man kan knytte opp nytt sertifikat mot eksisterende bruker og beholde tilgangene (hvis man har brukt en midlertidig bruker i mellomtiden må denne slettes eller man må lage nytt sertifikat).
 11. Tre små tilbakemeldinger fra meg: 1: Jeg får ikke frem det reset windows-valget når jeg klikker søk og skriver "re". Mulig fordi jeg har norsk windows, siden det later til å fungere å skrive "gjen".... 2: Du snakker bra engelsk! 3: Er ikke særlig glad i videoer som tar et minutt å se når en skriftlig utgave kunne vært lest på noen få sekunder (og ikke minst holdes åpen som referanse underveis i prosessen).
 12. Kommer vel an på bruken. Om det f.eks er på en liten hybel så funker det sikkert helt greit. Selv har jeg Klipsch-oppsett (RF-82, RC-52, TS-62 og R-115SW) som jeg er veldig fornøyd med (bortsett fra at jeg kunne tenke meg å oppgradere til en senterhøyttaler som matcher resten), men det er vel bittelitt utenfor budsjettet til han som spurte... Anyway: Hva med å stikke innom noen av de større Lefdal-butikkene etc? Det hender jo de har knallbra pris på noen utstillingsmodeller etc.
 13. Spiller ikke selv, men jeg tror Ribben (fra CoIS) fortsatt spiller litt...
 14. Spilte noen timer for en måneds tid siden, og det fungerte egentlig helt smooth. Måtte bare sette en vettug skjermoppløsning. Kanskje ikke svaret du var ute etter, men...
 15. Har ikke fått noen download-link eller hva det er man skal få; bare den mailen med at jeg har garantert aksess. Det er jo en smule irriterende når jeg egentlig tenkte å teste litt i går og i dag, og betaen er så sykt kort...
 16. Du hørte det selvsagt ikke fra meg, men om du manuelt setter 8.8.8.8 som DNS-server så kan du fortsatt bruke disse sidene. Sperringen ligger bare i DNS, ikke i blokkering av selve nett-tilgangen. Forresten. 8.8.8.8 og 8.8.4.4 er Googles åpne DNS-servere. Tilgjengelig for alle og er vel å anse som trygt (om du ikke bryr deg for mye om at Google tracker deg).
 17. Det er jo ikke så mye vanskeligere å bytte HK enn grafikkort. Det eneste er det helvetes plunderet med å sette i de dustete kablene til LED-ene og power/reset-bryterne.... Om du skynder deg ut og kjøper nå så kan jeg hjelpe deg å montere i kveld.
 18. For dere som ikke nettopp har kjøpt ny kåk kan kanskje denne være interessant? Komplett Xtreme i100 - Triple Titan https://pascal.no/
 19. Jeg savner en slags konklusjon her? Du skriver litt om ting som er bra og ting som ikke er like bra, men du gir ikke noen oppsummering som tydeliggjør hva som veier tyngst, og om du synes spillet er verdt å kjøpe/spille?
 20. Tja.. for meg bare fungerte det av seg selv. Har du forsøkt å disable det innebygde lydkortet i BIOS? Selv har jeg et annet problem med Asus-kortet mitt, og det er at det blir veldig plagsom støy fra mic-en, så ingen gidder å prate med meg når jeg bruker det...
 21. Burde vært større forskjell på cops og robbers, og det virker ganske kaotisk.. men.. utover dette så synes jeg det virker ganske artig. Det er nok mer sannsynlig at jeg kjøper det enn at jeg lar være. Selv om det ikke blir så fryktelig mange timer med spillet, så er det ikke så ille pris per time med underholdning. Koster meg jo mye mer for et par timer med pizza og kino sammen med ungene i kveld.
 22. Hadde vi hatt en w00t-tråd hadde denne havnet der, men det har vi ikke så da får vi nøye oss med humor-tråden.. http://www.sinthetics.biz/collections/sexy-silicone-feet/products/silicone-short-feet-vajankle
 23. Var på date på fredag, for første gang på 16 år (etter at kona bestemte seg for å bytte meg ut i fjor). Må si jeg er rimelig happy nå... Daten gikk over all forventning, og vi endte med å henge sammen i 42 timer! Vet seff ikke hvordan det går videre, men en bedre start på jakten på kjærligheten kunne jeg neppe fått!
 24. Du klarer deg da bedre enn de fleste her på bruket? Personlig ville jeg aldri ansatt (eller kalt inn til intervju) en som ikke har kvalitetssikret søknaden sin. Greit; det er ikke meningen at alle skal være mestere i rettskriving. Alle kan være uheldige og gjøre feil som man overser selv på femte gjennomlesning, og slike småting kan jeg selvsagt se gjennom fingrene med. Jeg synes imidlertid det er nærliggende å tenke at hvis man synes det er greit å sende inn en søknad full av feil så har man antagelig også samme nonchalante innstilling til de oppgavene man skal utføre på jobben!
×
×
 • Create New...