Jump to content
Battlefield.no

ProstGotvin

Ledergruppa
 • Content Count

  6,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ProstGotvin last won the day on June 27 2016

ProstGotvin had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About ProstGotvin

 • Rank
  Vibrator Repair Man
 • Birthday 10/26/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.grotter.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fjerdingby
 1. Titter innom i ny og ne... dvs 2 ganger i måneden elns. Savner et spill som fenger og som er tilrettelagt for communities og klanspilling. Hadde vært digg med en senior-liga i et eller annet spill (helst BF, men kan sikker lære meg noe annet også).
 2. Jeg jobber som IT-arkitekt, systemansvarlig og teamleder for en større telecom-leverandør. Ganske spennende å få være med på alt nytt som skal lanseres til kundene. Ulempen er at jeg ikke er så hands on lenger selv, da mesteparten av tiden går med i møter. På pluss-siden kan nevnes at jeg har mye mer innflytelse mtp at beslutningene som tas er de riktige, og at jeg har noen juniorer som kan ta alle de kjedelige rutine-oppgavene jeg selv måtte gjøre før i tiden. Jeg er en såkalt halvstudert røver. Hoppet av studiene (datateknikk) da jeg ikke hadde motivasjon i det hele tatt. Begynte med kundeservice og jobbet meg videre derfra ved hjelp av interesse, forståelse, evnen til å være tolk mellom produkt/marked og IT-nerdene, stå på-vilje (har blitt mange lange dager og netter) og ikke minst latskap (jeg gidder bare løse et problem én gang så da gjør jeg det heller skikkelig første gangen). Det har vært mye spennende jobbing, men sikkert også en medvirkende årsak til at jeg er alenepappa annenhver uke nå.
 3. Du finner den her: https://live.ea.com/ Spol et stykke ut i EA Press conference, så finner du den...
 4. Er veldig fornøyd med windows 10 selv. Maste meg til og med til å bli testbruker i windows 10 på jobben.
 5. Tror Sussepus har kontaktet deg? Ikke umulig at vi (eMs) er med, i hvert fall!
 6. Komplett har nå lagt ut BF5 for forhåndsbestilling. Oppgitt lanseringsdato er 3. november 2016 https://www.komplett.no/product/873883/spill/pc-mac/spill-til-pc/battlefield-5#
 7. Jeg spilte en time eller to i helgen, og har vel konkludert med at det ikke passer for meg. Virket iofs greit nok, men jeg ble ikke bergtatt av hverken stemning, story eller noe annet. Redd det blir mye grinding og slikt, hvilket er grunnen til at jeg ikke spiller RPG etc i det hele tatt.
 8. Lol! Disse foreldrene burde fratas barna!
 9. Det der er selvsagt ikke et rop etter oppmerksomhet.... http://ninjavip.com/
 10. Hvis man ikke har spesielle tilganger er sletting av brukeren det greieste så kan man bare regge den på nytt. Ellers er det mulig å sette et passord så man kan knytte opp nytt sertifikat mot eksisterende bruker og beholde tilgangene (hvis man har brukt en midlertidig bruker i mellomtiden må denne slettes eller man må lage nytt sertifikat).
 11. Tre små tilbakemeldinger fra meg: 1: Jeg får ikke frem det reset windows-valget når jeg klikker søk og skriver "re". Mulig fordi jeg har norsk windows, siden det later til å fungere å skrive "gjen".... 2: Du snakker bra engelsk! 3: Er ikke særlig glad i videoer som tar et minutt å se når en skriftlig utgave kunne vært lest på noen få sekunder (og ikke minst holdes åpen som referanse underveis i prosessen).
 12. Kommer vel an på bruken. Om det f.eks er på en liten hybel så funker det sikkert helt greit. Selv har jeg Klipsch-oppsett (RF-82, RC-52, TS-62 og R-115SW) som jeg er veldig fornøyd med (bortsett fra at jeg kunne tenke meg å oppgradere til en senterhøyttaler som matcher resten), men det er vel bittelitt utenfor budsjettet til han som spurte... Anyway: Hva med å stikke innom noen av de større Lefdal-butikkene etc? Det hender jo de har knallbra pris på noen utstillingsmodeller etc.
 13. Spiller ikke selv, men jeg tror Ribben (fra CoIS) fortsatt spiller litt...
 14. Spilte noen timer for en måneds tid siden, og det fungerte egentlig helt smooth. Måtte bare sette en vettug skjermoppløsning. Kanskje ikke svaret du var ute etter, men...
 15. Har ikke fått noen download-link eller hva det er man skal få; bare den mailen med at jeg har garantert aksess. Det er jo en smule irriterende når jeg egentlig tenkte å teste litt i går og i dag, og betaen er så sykt kort...
×
×
 • Create New...