Jump to content
Battlefield.no

Biffen©

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Biffen©

 • Rank
  Menig
 • Birthday 05/18/1972

Profile Information

 • Location
  Valhall
 1. Kult å se at så mange har funnet tilbake til bf 1942 :-). da jeg så dette med søndagsspillingen måtte jeg bare få instalert det igjen. Pleier det å være no folk på bf.no sine servere til vanlig eller er det bare søndagskveldene som fyller disse?
 2. ikke no bf på denne serveren lenger nei
 3. den er vel nede igjen nå?
 4. mange som pleier å drepe etter søndagsmiddagen, noen favorittservere å fordøye middagen til? :-)
 5. fant den jeg også :-) er nok ase som fucker med meg...her er link http://www.game-monitor.com/GameServer/213...assic_Maps.html
 6. oki, det var bra..fant den ikke med ase men da vet vi at den er der...kult! takk dagros :-)
 7. kult! så etter nateos nå for 5min siden men da fant jeg den ikke...men hvis den ikke er oppe, forslag?
 8. kult å høre fra så mange kjente igjen :-) og søndag er jo en god spilledag hva sier dere? hvor skal vi møtes?
 9. hadde vært fett med litt kamp igjen...er jo så moro med gode gamle bf 1942
 10. halla silver! ser nok ut til at du har rett i at de fleste er "far gone" men en gang i ny og ne så er det jo skikkelig digg med litt herlig bf 1942 det er nå min mening...hva med bf2? noen gamle byttinger som spiller det da? kanskje vi kunne ha prøvd å samle noen til no spill? hvis folk er hypp..?
 11. er jo alltid moro å se igjen kjente og kjære navn noen servere vi kunne ha spillt litt på...? forslag?
 12. takk for tipsene folkens! ser ut til at så godt som alle velger samme rifle. hva er det kjipeste jeg kunne valgt? forslag?
 13. hei alle! fikk nylig en unlock igjen(langt mellom hver) og lurer da på hva jeg burde velge. fra før så har jeg medickit rifla med kikkertsikte, sniperrifla med 50cal. skjønner jo at det er ganske individuelt hva som passer folk best men hvis noen kunne kort fortalt meg om hva de syns om våpnene og fordeler/bakdeler med disse. er jo ikke ofte man unlocker så da er det jo dumt å velge feil(sniperrifla som jeg unlocka er f.eks ikke så mye brukt). håper noen kan gi noen råd om dette :-)
 14. hei alle! lurte bare på om noen av de som var med i byttingklanen fortsatt leser i forumet her og om noen av de fortsatt spiller bf 1942?
 15. var litt sugen på å spille litt bf 1942 men det ser litt dødt ut....noen som vil anbefale noen bra servere? har spillt litt på nateos og harhalaukaus de er ganske bra begge to men harhal. har vært tom en stund nå...kanskje det er fordi det er sommer at man ikke skal sitte inne og spille?
×
×
 • Create New...