Jump to content
Battlefield.no

RedChilli

Klanmedlem
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RedChilli

 • Rank
  Ekte Ultras
 • Birthday 10/05/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Aalesund, Norway
 1. Jeg har gode erfaringer med www.djtees.com. Mange skjorter med et litt mer rock-theme enn mange andre steder, men de har også generelle skjorter ikke relatert til musikk.
 2. Drar av gårde i morgen jeg. ' /> Tenk, at jeg drar i army sammen med Minstemann. Hadde jeg ikke trodd for 4-5 år siden
 3. Argh. Er døden ja. Den kunne jeg.
 4. Film nummer en buttrapa bok nummer en. Ble skuffa av den. Veldig.
 5. "It's all in the hips." Negern i Happy Gilmore.
 6. Dataspill: Neverwinter Nights 2 CD: Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris Film: Jøss... Husker faktisk ikke. Kan ikke ha vært noe minneverdig.
 7. Order of the Stick er jo en selvfølge å nevne. http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
 8. Fransk film med dame? Da vet jeg bare om to; "Run Lola, Run" og "Baise Moi".
 9. Emperor and the Assassin? Ganske wild guess, klarer ikke helt å assossiere.
 10. Argh, med det hintet kunne til og med jeg klart det
 11. https://www.samordnaopptak.no/SW/svarkort.html
 12. Åh, det er ikke supportermentalitet. Det er kommersialiteten. Sier veldig mye om deg da, at du mener slikt er "supportermentalitet". Heia fjøs. Er du dum som et brød eller? Det er ikke god supportermentalitet å stille opp mannsterke for å se et dritt lag tape om og om igjen? Nei alle burde heller gjøre det som vi gjør det i Bergen. Her kan tydeligvis liksom "fans" sitte hjemme og nippe cognaq under hjemmekamper så lenge det går dårlig med Brann og komme unna med det. Men det aller verste er jo at straks SKB begynner å vinne kommer hele bunten til Stadionen gjennomsnittet går fra 12.000 til 16.000. Hehe. Nei, er ikke dum som et brød. Men du vet tydeligvis ikke hva du snakker om. Du snakker om medgangssupportere, og mener at alt annet enn det er god supportermentalitet. Men der tar du jævelig feil, i din uvitenhet. Supportermentalitet handler om mye mer enn det. Det handler om å ikke troppe opp på stadion sørpe full, at man ikke opptrer på stadion (for laget sitt) uten selvrespekt, man synger til støtte for laget sitt så mye som mulig (les: hele tiden), at man blir med på borteturer. Slike ting. Dette er bare en generalisering, siden jeg ikke gidder å legge så mye flid inn i dette svaret som jeg kanskje burde ha gjort. Angående Ålesund da, spesifikt, så kalte jeg det kommersielt. Faktum er at det er så få "medgangssupportere" fordi det rett og slett er -in- å være fan. Det er allment. Nå er dette i-og-for-seg ikke en dårlig ting, isolert sett - men når resten av det jeg kaller supportermentalitet er helt fraværende, så ... ja, da har de ikke mye til supportermentalitet. Det er en grunn til at det eneste positive folk sier om AaFK er at de har stort oppmøte. Ikke noe mer. Gratulerer med storseier forresten. Håper SKB når langt i europa i år.
×
×
 • Create New...