Jump to content
Battlefield.no

magnu.sa

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magnu.sa

 1. Syns det skulle vært sånn at man kunne fått score som commander ved bruk av artillery, ellers er det jo bare teit at man kan få minuspoeng av teamkill. Da taper man jo selv på å bruke artillery, men laget kan tjene på det.
 2. Jeg hadde dette problemet, og det virket som at det bare skjedde hvis jeg brukte Ventrilo og BF2 VOIP samtidig. MEN, jeg fikset problemet med å oppdatere mine lydkortdrivere.
 3. Jeg får ikke til å logge inn i forumet deres. Virker som om at de ikke har registrert brukernavnet mitt, enda jeg har fått confirmation mail.
 4. Noen som har fått noe annet enn : Hello, Rendez! We appreciate your registration in Blitzkrieg II beta-test. Probably, it would be exactly your gaming skills that help us with efficient beta-testing and allow significantly improve the final game quality! ???????????????
 5. Seff har jeg meldt meg på her! Håper jeg får mail tilbake fra dem snart
 6. I dag brukte jeg artillery, og traff et tilfeldig forbipasserende helikopter
 7. Har ingen eksterne lydkort nei... Jeg tror det er en feil i windows som forårsaker dette problemet... EDIT: forresten, det er ikke bare sound.rfa jeg har fått opp i feilmeldingen, det er mange filer.
 8. Når jeg prøver å installere battlefield på pcen vil det ikke fungere. Installeringen kommer opp med en beskjed: "CRC error: The file sound.rfa doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor." Så jeg prøvde å bruke en annen persons battlefield-cder, men det skjedde akkurat det samme. Noen andre som skjønner hva jeg bør gjøre?
 9. Hvordan bruker man NVAs booby trap?
 10. Hvilke baner er det tunneldører på da?
 11. Hvordan bruker man spaden som NVA har i Battlefield Vietnam?
 12. magnu.sa

  Filming?

  Hvilket program bruker man for å filme i battlefield?
×
×
 • Create New...