Jump to content
Battlefield.no

Grasli

Supermedlem
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Grasli

 1. Mm, er det gode gamle populære (og beste) designet ja, og det vekte minner å se det nå. Håper siden forblir oppe nå og starter på igjen. Altså, spillserverne + TS er jo oppe uansett, så hvorfor ikke bare ha forumet også? Det er jo ikke noe prob, vi er jo mer enn nok frivillige til å holde det i stand uansett.. Nyheter får vi sikkert også til, men i tilfelle vi ikke gjør det så funker forumet mer enn bra nok for det uansett. Folk finner nyheter og poster selv og så kommer det i "siste fra forum" på forsida.. Uansett, venter i spenning på nyheter om hva som skjer nå... :! EDIT: bfhq.se (tidligere bf2.se), har blitt lagt ned også nå (21 jan). Enda ei side da etter BF3. Takk DICE, takk for BF3 og det dere har gjort mot BF-serien.... :/ - http://bfhq.se/ - https://www.facebook.com/bfhqse Forhåpentligvis får vi Battle.no opp igjen da..
 2. Altså "ler" som i "du fikk fortjent når du gjorde noe sånt, /care"...
 3. Jaja, han cheatet for å teste. Er egentlig ikke en cheater. Selv så ler jeg av dette, han fikk som fortjent! Men han ordnet nå seg ny CD-key + bruker og spillte litt, men har ikke sett ham på en uke på TS nå. Skammer seg sikkert litt, haha
 4. Er ikke det han cheatern? For å besvare deg, selv om det er off-topic; Nei han er egentlig ikke en cheater. Han var der med andre bf.no folk osv (Ukjent_Soldat osv), og skulle blant annet vise hvor "lett" det er å gå undetected for server admins osv såfremt dem ikke virkelig går inn for å se etter. Dette brukte han en ANNEN konto til, som da ble bannet til slutt (lol). I starten så er dette en IP-ban for 24t, dette glemte han og logget inn med sin vanlige konto i mellomtiden. Da ble den også bannet, og voila, fucked up... <-- Eller dette sa han i alle fall. Det samme skjedde med Ukjent_Soldat (som han kaller seg på TS).. Nå har han laget seg en ny konto med ny CD-key som han har renamet (på Origin) til samme gamle, NoobiCake.. Offtopic igjen, trodde det var den derra "bedre FXAA injection " han sleit med.. En løgn blir til mange flere.. Bare noen som trodde det. FXAA blir man ikke bannet for (fått OK fra punkbuster tror jeg)..
 5. For å besvare dere, selv om det er off-topic; Nei han er egentlig ikke en cheater. Han var der med andre bf.no folk osv (Ukjent_Soldat osv), og skulle blant annet vise hvor "lett" det er å gå undetected for server admins osv såfremt dem ikke virkelig går inn for å se etter. Dette brukte han en ANNEN konto til, som da ble bannet til slutt (lol). I starten så er dette en IP-ban for 24t, dette glemte han og logget inn med sin vanlige konto i mellomtiden. Da ble den også bannet, og voila, fucked up... <-- Eller dette sa han i alle fall. Det samme skjedde med Ukjent_Soldat (som han kaller seg på TS).. Nå har han laget seg en ny konto med ny CD-key som han har renamet (på Origin) til samme gamle, NoobiCake..
 6. Er ikke det han cheatern? For å besvare deg, selv om det er off-topic; Nei han er egentlig ikke en cheater. Han var der med andre bf.no folk osv (Ukjent_Soldat osv), og skulle blant annet vise hvor "lett" det er å gå undetected for server admins osv såfremt dem ikke virkelig går inn for å se etter. Dette brukte han en ANNEN konto til, som da ble bannet til slutt (lol). I starten så er dette en IP-ban for 24t, dette glemte han og logget inn med sin vanlige konto i mellomtiden. Da ble den også bannet, og voila, fucked up... <-- Eller dette sa han i alle fall. Det samme skjedde med Ukjent_Soldat (som han kaller seg på TS).. Nå har han laget seg en ny konto med ny CD-key som han har renamet (på Origin) til samme gamle, NoobiCake..
 7. Da var dagen kommet... ut av intet er det nå slutten for EA UK Forum, stedet hvor det har vært både hete og kalde diskusjoner helt fra BF1942 og BF2 til dagens BF3. Sistnevnte var altså med på å ta livet av det.. :/ - http://forums.electr...lefield-series/ Og ikke bryr dem seg om feedback heller (som det var masse av på EA UK Forum). Dem sier at dem vil ha oss over på Battlelog, men at feedback'en innpå der er for "casual" og ikke bra nok. OH REALLY?! Hvorfor tror dere vi veterans brukte EA UK isteden a'? Er jo bare den nye såkalte "fanbasen" som er innpå der, you know who... - http://battlelog.bat...54489760940464/ I tillegg så suger jo Battlelog rent forummessing, mere dårlig forum skal man lete lenge etter. Herregud! Men det er vel sånn at alt skal være "simplified" her også..
 8. Han har brukt FXAA en god stund han, du skjønner jo sikkert hvorfor...
 9. Når du sier det så kan det jo være ban for FXAA farge/kontrast program-greia ja, at det bannes for det. Trodde ikke det men, javel... Men uansett, jeg vet han bruker dette og jeg skjønner han MEGET godt. Jeg mener, spiller du UTEN så har du ikke fungerende øyne lenger etter at du har fylt 30år (svir så jævlig ja).. Men skal undersøke mer sånn generelt tho'.. Jaja, er vel sånn sett skyldig enda. Men nå var det ikke BARE han da, det samme skjedde også med "Ukjent_Soldat".. så begge dem kan IKKE spille BF3 på PB-servere nå.. :/ EDIT: Men nå skal vi ikke gå for off-topic her , det skal tross alt prates om raging her..
 10. Mm, ok. Ser ut til at det var en feilban (tok en prat), samme med andre også.. Fra tidligere i år; - http://bf3blog.com/2...ield-3-players/ /case closed..
 11. Hvis dette er han og ikke en fakenicker (men ganske sikkert at det er ekte siden man bruker Origin navnet), så ja, alvorsprat på TS incoming......
 12. Mer å mer tid, hehe. Kommer med en ny sang snart, må bare finne de rette klippene å melodien. Hehe. Du ser i alle fall fremgangen der, fra en liten kort sang (v1-2) til tja, kan nesten kalle det en komedie-serie med v5.. :p Men dette er som sagt den SAMME sangen i bunn og grunn (Theme 1), bare blitt lengre og lengre. Det som Noobi sier nå er at det vi komme en helt ny en snart, "Theme 2 v1-2-3"...
 13. Haha, åh du din.... Btw, nope...
 14. Haha Nei går nok bra det gitt
 15. Lysten på å dele melodien som kommer litt inni der? Hva den heter Er jo NoobiCake som har laga sangen, så du får spørre han... er vel han som har laget hele melodien også hvis jeg ikke tar feil. Mulig han har tatt eksempler fra andre og editert tho', dunno..
 16. Oooppss.... Her ser dere i alle fall hvor mye jeg "elsker" den nye retningen som EA/DICE tar med BF.... fuck it, ekte BF er dødt! :/
 17. Vel en av de siste Wulf'ene var jo halvveis festlig - og on-topic Haha, genialt! Exactly. Ser jo helt gal ut! Når jeg tenker meg om så burde HUN få revet av sine framdeler... dem er sikkert slappe og ikke noe å samle på fra før av uansett... det hadde vært straff for henne det!
 18. Åhh, enda verre da da. Nesten før det gÅr og sÅ fÅ den revet av.. .AAAAAAAAAAAAAAOUUCCHHH!! :O Ja, mulig det. Men likevel, dette blir LITT drastisk...
 19. "Forbannet kvinne rev av testiklene på eks-kjæresten" - http://www.vg.no/nyh...?artid=10049931 Ouch.... går det an a'? EDIT: Oops, merket dette først nå. Ganske ironisk... "Han ble så fraktet til Ball Memorial Hospital." ..... HAHA!
 20. Dem gir ikke ut mod tools for dem vet at HVEM SOM HELST der ute kunne ha laget noe 10x bedre enn dem selv på 10x KORTERE TID. Bare se på modsa til BF2 det..
 21. QFT! Og angående "BF3:Armored Kill" med "største maps noensinne i BFs historie". Ja, sikkert. Dem sa det samme før vBF3 kom også --> største noensinne? DON'T THINK SO! /Ekte BF-dead.. NAILED IT!
 22. Jeg så dette komme, jeg SÅ dette komme! BF3:Closequarters = CoD BF3:Armored Kill - største BF map ever? Det sa dem før BF3 kom også. /løgn og tull, kommer aldri til å bli større en BF2s maps. BF3:End Game - kommer til vintern 2012/13 ja, da er det "END GAME" for BF3 og BF4 med enda mindre maps + mer CoD stuff kommer..... /BF-dead.. :/
 23. Haha... OMG. Ny expansion til BF3 ja, og gjett hva det blir? BF3:Close Quarters... - http://www.battlefie.../close-quarters Jeg så den komme, jeg Så den komme. "Alt fra kontorlokaler til soverom, skal kunne gjevnes med jorden. Battlefield: Close Quarters kommer også med nye våpen, assignments og dogtags." /BF-dead...
×
×
 • Create New...