Jump to content
Battlefield.no

AgeZer

Supermedlem
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AgeZer

 • Rank
  Fenrik

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Home, sweet home!
 1. AgeZer

  Oppdateringen er ute!

  Det var på tide med oppdatering, men gud så svær den var! Gleder meg til å prøve den ut.. tips til alle dere som sitter på multigamer; SLÅ AV NEDLASTINGEN! (så det går fortere for meg, 45kb/s atmtorrent er enda værre faktisk 30kb/s )
 2. Norge har for dårlige forhandlere. Vi har fisk, vi har olje, vi har gass. LIKEVEL klarer vi ikke å få bedre avtaler det er jo latterlig. Se på sveits, hva er det de har, et bankvesen og ehh ost med hull og ehh.... De får jo mye bedre avtaler uten å være med i noe som helst.
 3. Det er litt skremmende hvis det som er i den videoen stemmer, selv med de egenskapene som blir sett på som f22 og f35 sine fordeler.. Og JSF har jo mange defansive kvaliteter som goldshot nevner her, men eurofighter hadde klart det omtrent like bra, itilegg til at det er overlegent jsf luft-til-luft. Det beste som kan skje for Norge nå slik jeg ser det nå er at Lockhead Martin går konk/JSF prosjektet skrinlegges, konkuranssen blir lyst ut på nytt. Og den vinner eurofighter Eller kanskje vi skulle kjørt en annen linje, alliere oss med russland og kjøpt den nye sukhoien og etpar mig
 4. Nettopp!! Eurofighter var det flyet Norge burde hatt, for det er det som rett og slett er tilpasset bruket vårt best og er mest fremtidsrettet. Ang. Forholdet til Russland, så er det fryktelig liten sjans for at Russland kommer til å angripe et vestlig land, og OM de skulle gjøre det ville vi fått problemer uansett, men man hadde uansett stått bedre rustet med eurofighter enn JSF. Til og med F16 kan jo akrobatere rundt JSF og får samtidig JSF til å se ut som en treig kalkun.
 5. Det hadde blitt feil fly uansett hva vi hadde valgt idag. Det var nemlig Eurofighter vi burde ha hatt, hvorfor? At gripen har mange feil/svakheter er velkjent, det er ingen stor oppdatering fra f16. JSF er ikke et multirolle kampfly slik jeg ser det, men et fly rettet mot luft-til-bakke operasjoner. Idisse situasjonene vil det da brilliere, men i en luft-til-luft er det eneste som kan holde det oppe stealth teknologien. JSF ble ifølge noen jeg hørte på radioen utviklet med tanke på at det skulle ha luftstøtte fra raptor, når Norge ikke har mulighet å kjøpe raptor ender vi opp med et fly som er spesialisert på luft-til-bakke, men uegnet mot andre fly. Eurofighter derimot er et multirolle kampfly og det eneste flyet per dags dato som kan handle opp mot raptor i luft-til-luft også etterhvert den nye russisk sukhoien som mest sannsynlig vil ved en eventuell krig være det flyet våre fly kommer til å kjempe mot. I tilegg har Eurofighter mye avansert teknologi som også gjør det bra mot bakkemål. Det er også raskere og har en mye lengre rekkevidde (tomotor) enn de andre. Spesielt rekkevidden er viktig for vårt langstrakte land med store avstander, spesielt i nord. Med Eurofighter støtter vi også opp de som burde være våre viktigste allierte, nemlig europa (derav spesielt England og Tyskland). Eurofighter lovte også på et tidspunkt fantastiske avtaler for norsk industri. Vi har et såpass lite forsvar at vi trenger et fly som kan gjøre alt, det kan Eurofighter! De andre flyene har mangler/svakheter, det eneste som var negativt med Eurofighter var prisen, men seriøst når vi kjøper for såpass mange milliarder, hva gjør etpar millioner itillegg på hvert fly? Edit: En skikkelig seriøst diskusjon om dette emnet burde vel holdes i forum-seriux.
 6. Dette er 9. Bf2 events. (nr. 10 blir "a big suprise") PoE 2 har vi hatt 4 ganger Col. Jensen Sa noen FH2? Bare FH2 og POE:2 annenhver gang, det hadde vært noe det.... Ellers hva med å sette bf2(+mods) dagen til fredag (istedet for 2142?) Skal prøve å se om jeg kommer en liten stund idag, visst patchen funker denne gangen
 7. >D Forbanna dritt patch.. Patching failed... HVorfor, hvorfor? 1.Rule of Battlefield 2 mods gaming: Patch vil aldri installeres når du har dårlig tid. Forbanna dritt!
 8. Nuke kan faktisk være veldig gøy, men det krever sammarbeid.. Må få innstalert igjen jeg da, etter nok en formatering. Håper folk kommer når det begynner denne gangen slik at vi kan få full server fra kl.21 Et map jeg virkelig kan anbefale er Olesko keep Det er et knall gøy inf kart.
 9. finnes andre mirrors. Vet at battle.no har filene samt de offisielle: http://www.pointofexistence.com/poe2full.php
 10. Tidlig ute med nyhetene Ok Denne gangen skal jeg prøve å få vært med i noen minutter.. Så spørs det om det kommer noen når nyheten kommer så sent?
 11. Det var da svært da.. Den forrige gikk i dass grunnet datatrøbbel. Nå er det : Høstferie = bortreist.. Når kommer det en poe:2 kveld jeg kan være med på
 12. Dette ser ikke lyst ut, tre timer før start og jeg har følgende problem. ALLE windows prosesser tar 3ganger så lang tid etter formatering enn før, å instalere programmer går enda treigere. Men verst av alt: battlefield 2 vil ikke patche seg, kommer bare patching failed. Og når jeg ikke får patchet til 1.41 får jeg heller ikke innstalert POE:2 Hilfe bitte
 13. Dette har jeg lyst å være med på, nå som et fungerende (forhåpentligvis) skjermkort er skaffet og maskinen formatert er jeg klar, for en stund ihvertfall. Jeg går lengre enn Jensen, vil si at POE:2 er bedre enn bf2. Noen som har maplist? Den burde inneholde Fallen ihvertfall
 14. Dette er jo en kritikktråd så: Thyes: Litt utbrent himmel ser det ut som, ellers et veldig idyllisk bilde. (første bildet). Andre bildet ble for mørkt for å vise noe som helst. Flinch: Hvordan har du tatt det siste bildet der (jada vet det er hdr og alt det der), men så nærmest ut som en fisheye effekt. Kan du gi litt mer info? Ellers var det nydelig farger på bakken, sola syns jeg du ikke har vært like heldig med , der er det for lyst i forhold til resten av himmelen.
 15. Hvordan blir systemkravene på dette sammenlignet med Crysis? Selv nå nesten ett år etter utgivelsen av crysis sliter fortsatt skjermkortene å gi veldig god ytelse (i.f.t flere andre spill).
×
×
 • Create New...