Jump to content
Battlefield.no

Anderwin

Supermedlem
 • Content Count

  1,137
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anderwin

 1. Aha . Ser at listen ikke er mer sticky XD. Snart kommer jo BF 3 så da blir det konge!
 2. Tusen takk for navnet på sangen Takker og bukker Han som synger er Brad Paisley
 3. Er en sang jeg ikke kommer på igjen. Det er eldre sang angående at han finner dama si utro med en når han kommer tidligere ifra militæret. Han starter å drikke og ta piller(tror han tar piller). Ender med at tar sitt eget liv. Det er et hvit stort hus på starten og diverse andre ting. Håper noen kan hjelpe meg.
 4. Takk takk, skal prøve å lagt til disse snart
 5. Mulig at når du blir skutt i beinet at du bare kan krappe ettersom beinet er ødelagt. Vist det er en liten skade kan det hende at du går 40-60% saktere pluss at du ikke kan hoppe eller gå i stiger? Kan jo ha at vist du blir skudd i armen så mister du hitbox pluss at du reloader og skyter saktere, det hadde man gjort på ekte.
 6. Oppdatert den håper DERE er fornøyde nå da
 7. Kanskje, kanskje ikke ^.^. Vist det så får jeg den på soundtrack cd min som følger med spillet:). Men håper noen veit om hvilken sang dette er.
 8. Ser ut som jeg skal rydde litt nå så får vi se hvordan dette blir til
 9. Anderwin

  mod?

  Beklager at jeg var litt greten den dager. Beklager det på det sterkeste, var mye å gjøre også videre Men tusen takk for fiks Setter pris på det BsE Ettersom du hentet den tilbake så jeg få den oppdatert i løpet av noen dager
 10. Anderwin

  mod?

  Leste du setningene mine? Det står klart hvem som har laget den da: Uansett det er Anderwin som har laget listen som er meg . Så når jeg prøver å følge en direkte link til tråden så er den blokkert at jeg ikke har tilgang. Hvorfor rydder dere og hva rydder dere opp?
 11. Anderwin

  mod?

  Trenger listen til en annen side jeg kanskje holder på å lage. Faen da.
 12. Anderwin

  mod?

  Hei. Veit jeg har vært lenge borte ifra forumet, men hvor er mod tråden? Jeg vil gjerne at en moderator sender meg listen igjen så jeg kan finne noen mods jeg er uteetter pluss kanskje oppgradere listen?
 13. takker Uansett jeg har hørt på radio i dag også hørte jeg "Tone Damli Aaberge - Butterflies" med remix. Men finner ikke noe remix av denne sangen i hele tatt Noen som finner tror dere?
 14. Det skulle du ha vist Nei da, var bare en kompis som spurte om det fantes noe sånt og jeg viste også kom den sangen opp. Takk for informasjonene angående sangen. Er det noen her som veit om en sang som har noe med å være deg selv?
 15. http://www.youtube.com/watch?v=W-OW2FBw9-4...feature=related Hvilken sang?
 16. MEn det er vel bare hans sine sanger? Nei er ikke han. Det er en cd som het Replay eller noe som hadde klassikere sanger med techno også sånt.
 17. Så han der har tehcno sanger av de gamle sangene?
 18. Stemmer! Takk for hjelpen. Hvor dum er jeg når jeg ikke ser igjen comments . Er det noen som veit hva et album heter? Dem har gjort gamle sanger litt mer med techno, rytme også videre. Noen som veit det?
 19. Hvorfor ikke bare beholde pengene når de har blitt overført da XD?
 20. Husk at politiet i Norge ikke bruker batong da? Eller de får ikke lov i hvert fall. var noe sånt xD
×
×
 • Create New...