Jump to content
Battlefield.no

Tobba

Supermedlem
 • Content Count

  1,011
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tobba

 • Rank
  Sklei du liksom?
 • Birthday 05/15/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fagerstrand
 • Interests
  Innebandy, Fotball, Paintball, Landevei & Mountain Biking, Fiske & Fluefiske, Jakt, Foto & Design, Film, Musikk, Gitar, IT, Gaming
 1. - Ny gitar; 12 strenger - 3 stk genser - 500,-
 2. Å jada! Knall den der. Bestilte meg en selv her om dagen. Har litt blandede følelser når det gjelder det kostymet der + x antall pils og da eventuelt buss/taxi hjem osv, men skulle ikke tru noe annet enn at det blir ekstremt god stemning!
 3. Glimrende parodi på en paranoid konspirasjonsfantast. Jeg så denne komme...
 4. Tobba

  Liverpool F.C

  En helt fantastisk kamp! Utrolig viktig for selvtilliten dette her altså!
 5. Om jeg skal ta vaksinen eller ikke? Svaret er et helt klart NEI. Jeg har faktisk aldri tatt en så enkel "stor" avgjørelse før tror jeg. Planen min er overhodet ikke å påvirke noen til å velge det ene eller det andre, men jeg kjenner altså at jeg blir så forbanna på myndighetene i denne saken. Først og fremst på de tyske og norske myndighetene i denne sammenheng. I det siste har jeg prøvd å få noe vettug informasjon fra norske nettsider, aviser osv, men det er jo stein, stokk umulig. Det er en stor mølje med virvar og bare tull. Ikke bare det at de ikke klarer å bestemme seg, men de holder jo tilbake informasjon, og det til de grader. Det myndighetene åpenbart prøver på er jo å skjerme oss fra panikk(?), men jeg mener at det er helt feil måte å gjøre det, ettersom at denne vaksinen en gang ikke holder mål. Det som er skremmende er at denne vaksinen er hentet opp igjen fra 1967 hvor den ble tatt ut av bruk fordi den fremkalte en ekstremt smertefull sykdom(som jeg ikke husker nanvet på). Denne vaksinen er heller ikke testet over lengere tid, nærmere bestemt nesten ikke testet i det hele tatt. Dette fører oss selvsagt til spørsmål om det kan være noen sene bivirkninger. Det kan ingen vite, men svaret er foreløpig til en viss grad "ja". Det er ganske mange kilder som har gått ut og sagt at det er store muligheter for at det kan være sene bivirkninger. Å dette er bivirkninger som ligger i kategorien "MS" osv (Multippel skelose). Ikke nok med det, leste senest for noen timer siden om 2 stykker som hadde mistet livet etter å ha tatt vaksinen. Dette var to svensker i 50 årene hvis jeg ikke husker feil. Greit nok at de begynner å bli litt opp i åra, og at en av de hadde problemer med hjertet, men jeg mener at det fullstendig uakseptabelt å oppfordre alle til å ta denne vaksinen. Bare for å nevne det også; Denne saken fikk et bittelite hjørne nede på VG siden og ble fjernet etter ca 30 minutter. Det er jo heller ikke mer enn et par dager siden vi fikk beskjed om at de med egg-allergi overhodet ikke måtte ta den, pga at den kunne være dødelig for de med allergien. Det finnes heller foreløpig ikke noe alternativ vaksine å ta for disse menneskene. Kjempebra... Kronen på selveste verket her, må vel være det at vår kjære tyske "nabo" myndighet har handlet inn en egen vaksinen, som kun blir utdelt til de som jobber i tysk myndighet. Altså, en vaksine omtrent helt uten tilsettningsstoffer. Å de sier det ikke er noe annet alternativ. Kjempebra... Kan jo også nevne at vaksinen det norske folk blir tilbudt, kun er 70% sikker. Er det verdt det? PS! Det eneste som mangler nå er vel kilder, og mange av de vil komme om kort tid. Det er dessverre mange av kildene som jeg ikke får hentet opp igjen, fordi mange av nettsidene rett og slett er fjernet... Noe som også i seg selv er ganske skremmende. Jeg er ingen konspirasjon fanatiker, å det er jeg heller ikke når det gjelder denne saken. Det eneste jeg mener er at myndighetene håndterer dette på en helt feil måte.
 6. Tobba

  Obama faktisk..

  Hvis man er president i USA, burde man ikke behøve en slik pris for å gjennomføre arbeidet, hvertfall ikke før arbeidet har blitt gjennomført. Det SKAL/burde gjennomføres uansett. Kan vel kanskje ikke si at valget er feil, men som nevnt tusen ganger før - litt tidlig.
 7. Må ærlig innrømme at dette hadde ikke jeg fått med meg før nå, men faen å kos det ser ut! Venter i spenning!
 8. Du er jo nesten bare heldig.. Jeg får den for faen aldri ned i fylla, jeg...! Noe som har resultert i diverse...
 9. Tobba

  Liverpool F.C

  Var rimelig bekymra etter 1. omgang, men det tok seg heldigvis opp i 2. omgang. Ikke veldig fornøyd med de forige kampene vi har spilt heller... 0-0 mot sånne bånnlag, burde ikke forekomme når vi ligger på toppen...
 10. Tobba

  TG 09

  Kommer vel en gjeng herfra på rundt 10stk!
 11. Fikk spilt en kamp nå, så klikket det igjen. Er jeg den eneste som har dette problemet?
 12. Før første kampen låser spillet seg helt. Trykker "send lag til dommer" så fryser bildet seg. Kan bare bevege på musa. Virker som en aldri så liten bug, siden det skjer hver gang.
×
×
 • Create New...